LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Mam nadzieję że w piątek dostanę rozpiskę oraz receptę na antyki.
-
OjMaryś te pepino pokazują betę powyżej 100 leć na betę!! Proszę o kciuki - wizyta o 14 właśnie dzwonili z kliniki z pytaniem czy mogę przyjść dzisiaj, bo dr jutro ma pilny wyjazd i może nie zdążyć na wizytę o 12.50.
Bocianiątko, staraczka1111, Jedna_z_Wielu, Lena21 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:OjMaryś te pepino pokazują betę powyżej 100 leć na betę!! Proszę o kciuki - wizyta o 14 właśnie dzwonili z kliniki z pytaniem czy mogę przyjść dzisiaj, bo dr jutro ma pilny wyjazd i może nie zdążyć na wizytę o 12.50.
No to moooooocno trzymam kochana za Was kciuki i czekam na relacje z wizyty i oczywiście zdj córyinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie weszłam na fioletowa stronę na styczeń gdzie byłam wcześniej zapisana i tak mi sie smutno zrobiło wiadomo cieszę sie, ze u dziewczyn wszystko Ok ale jak widzę które to juz u nich tygodnie i na jakim etapie my byśmy byli gdyby dzidziuś dał rade niepotrzebnie sie tylko zdołowałam
-
nick nieaktualny
-
Problemik ale dzidzi woli marzec kwiecień się urodzić jak się czujesz?
Agniechaaaa kakao wypite?Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie możemy żyć przeszłością, ona minęła...
Teraźniejszość kształtuje przyszłość.
Agniechaaa teraz pod serduchem masz śnieżynkę a ona stanowi teraźniejszość i Twoją przyszłość wieć cieszę się !!!
Walczymy tak samo jak fasolka ♡♡♡♡
Wipij kakao a ja siedze pod gabinetem.
c.d.n...Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny stawiam do pionu i proszę o uśmiech na twarzyczkach. Dzisiaj jest dzisiaj a nie dawno temu i nie można się smucić bo fasoleczki to czują i to jest naukowo udowodnione.
To na rozbawienie taki żarcik ala owulacyjny :
- Zbychu, jak noc poślubna?
- Człowieku... Jazda na maksa. Raz Alina na dole, za chwilę na górze. Od tyłu, z boku. Nogi na pagonach, ręce na zwisie. Kamasutra się chowa!
- Hehehe, no to kto pierwszy powiedział: "Starczy, już nie mogę!"?
- Sąsiad zza ściany.
Bocianiątko, Flowwer, Amy333, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mogłybyście mi opowiedzieć jak wygląda takie iv vitro? Załóżmy, że jest już po badaniach wszystkich możemy zaczynać. Jest 1dc i mamy dajmy na to krótki protokół. To w ok. 15dc mam już Śnieżynkę w sobie czy to tylko pobierają w tym cyklu? Zupełnie się na tym nie znam...
-
Kochane moje uśmiech! Piekne słońce dzisiaj!
ojMarys, idź na betę i no stress! :*
Inna, czekamy na zdjęcia córy!
Agniechaaa patrz w przyszłość nie przeszłość! A przyszlosc piękna przed Wami!
Flo, daj znać po wizycie :*
a ja byłam na monitoringu u mojego doktorka jednak pękły dwa pęcherzyki a moje endo ma 10mm! Jak na mnie to wyczyn! Dostałam luteinkę i czekamy dłuuugich 10 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 09:58
KateHawke, Jedna_z_Wielu, blue00, OjMaryś, Flowwer, Madżka89, Amy333, malinowaemi, Czrna 81, Sarna84, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyKwestia czy masz zagrożenie hiperką czy nie. W moim przypadku gdy miałam 22jajka odrazu odroczyli mi transfer i hiperke tez miałam wiec dobrze sie stało. Jeżeli nie ma takiego zagrożenia to po punkcji w zalerznosci od rozwoju zarodka w 2,3 lub 5h masz transfer swierzego zarodka reszta zostaje zamrożona jeżeli transfer masz odroczony to mrozi sie wszystkie zarodki i w kolejnym cyklu sztucznym lub naturalnym rozmraża sie zarodek i robi transfer
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Bylam u gin. Powiedzial ze za wczesnie na usg (wielka szkoda) kazal mi sie oszczedzac uwazac na siebie i sie nie stresowac potem dostalam po uszach ze test tak wczesnie robie akoro mam sklonnosci do poronien... Siedze czekam na klientke zajrzalam na test i jest druga kreska pokazla sie po czasie wiec nie powinnam jej czytac jako pozytyw w czwartek mam isc na Bhcg i piatek sie zjawic znow u gin powiedzial ze wtedy jak dobrze pojdzie da mi juz skierowanie na usg i leki podtrzymujace na wszelki wypadek... Szkoda ze nie bylo mojej P.doktor (sprawy losowe)
Zgredek 12, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Kwestia czy masz zagrożenie hiperką czy nie. W moim przypadku gdy miałam 22jajka odrazu odroczyli mi transfer i hiperke tez miałam wiec dobrze sie stało. Jeżeli nie ma takiego zagrożenia to po punkcji w zalerznosci od rozwoju zarodka w 2,3 lub 5h masz transfer swierzego zarodka reszta zostaje zamrożona jeżeli transfer masz odroczony to mrozi sie wszystkie zarodki i w kolejnym cyklu sztucznym lub naturalnym rozmraża sie zarodek i robi transfer
Ooo dzięki, tego właśnie w ogóle nie ogarniałam. Chcę się przygotować psychicznie, a lubię wiedzieć z czym się mierzęCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Ooo dzięki, tego właśnie w ogóle nie ogarniałam. Chcę się przygotować psychicznie, a lubię wiedzieć z czym się mierzę
Rozumiem cię w pełni jak nam gin powiedział o in vitro i pyta jakie mam pytania to z wrytą miną powiedziałam, ze na bastepnej wizycie bede pytać bo muszę sie dokształcićKateHawke lubi tę wiadomość
-
Dbajcie o siebie dziewczynki i swoje kruszynki :* unikać stresu i zadbać o uśmiech
Dzieki flowwer za nakierowanie. Musze tylko to w czasie rozłożyć bo wychodzi razem prawie 400 zł :o
Buziaki
A i jeszcze jedno , co ma wykazać badanie d3 ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2017, 10:25
Flowwer lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml