LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn82 wrote:Mam nadzieję że nie złapie tego polpasca! Masakra jakas
A co Ci na to zalecili ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
STARACZKA cudownie teraz wielkie odliczanie do pozytywnej bety!
Czrna -głowa do góry! Dopiero zaczęłaś brać leki, zdążysz zaciążyć zanim boćki podlecą
Agniecha ja też do SPA poproszę-wystarczy mi wanna i ryżowa szczota duszno i parno że chyba z 5kg schudłam w pracy
Paula_30 wrote:Lunaris a jakie ziolka pilas? bo ja zaczelam ta mieszanke nr 3 ojca srokistaraczka1111, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wyczytałam, że Ovarin jest stosowany u kobiet z pcos, a jeśli tego nie mam to mogę też zażywać?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Cześć AnushkieHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Anushkie wrote:Witam jestem tu nowa to nasz drugi cykl starań. Jestem w 17 dc i testować będę koniec lipca/ poczatek sierpnia.
Pozdrawiam ☺☺
Powodzenia! Daj znać jak poszło -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny mój ma polpasca, wczoraj mu wyszła wysypka i a dziś lekarz i diagnoza..
A to zarazliwe jest? Żebym teraz ja tego nie chwyciła!
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:A co Ci na to zalecili ?
To mąż ma polpasca, nie wiem jakie ma leki bo ja w pracy jestem. Ale już je bierze!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ptysia wrote:Z tego co do orientuje, to osoba z polpascem może zarazić Cie ospa jeśli nie miałaś, a jeśli ktoś miał ospę i spotyka sie z osoba chora na ospę może sie wtedy zarazić polpascem - takie krzyżowe zarażanie to jest. Jeśli sie mylę to mnie sprostujcie, ale jestem prawie pewna, bo kiedyś to sprawdzałam.
Ospe miałam w dzieciństwieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Staraczka to trzymam kciuki, niech maluszki rosną teraz zdrowo!
staraczka1111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Ja też miałam kiedyś półpaśca, sporo lat temu... Lekarz mówił że to po ospie wietrznej jakieś pozostałości w organizmie się zatrzymują i mogą się tak uaktywnić. U mnie było to szybko zaleczone więc żadnych dolegliwości poza wysypką nie miałam. Dodam że nikt w rodzinie się ode mnie nie zaraził. Ale zalecam szczególną ostrożność.Czarna81
22 cs. -
Karma88 wrote:Ja tylko wtrącę, że z mamuśką odpaliłyśmy domowej roboty winko i chyba praca dziś idzie w diabły.
Klienci dali w kość.Flowwer lubi tę wiadomość
Tp 26/27.04.2021
10.2019 Aniołek 18tc
02.2018 Synek
12.2016 Aniołek 24tc
09.2014 Córeczka -
Lunaris wrote:STARACZKA cudownie teraz wielkie odliczanie do pozytywnej bety!
Czrna -głowa do góry! Dopiero zaczęłaś brać leki, zdążysz zaciążyć zanim boćki podlecą
Jeszcze po cichutku liczę że skoro teraz wyrosły 4 pęcherzyki to może coś się ruszy i naturalnie wyrośnie chociaż jeden Mam jeszcze paczkę ziół ojca sroki nr3. A jak nie, to walczę dalej od września!Lunaris lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Dziewczyny dziękuje za wszystkie kciuki i dobre słowa
Kolejny krok do przodu i nowy avatarek takie stópki własnie chce, ale co bedzie tego na razie nikt nie wie..
Ptysia w recepcji jak byłam zoBaczyłam dr CZ. już wiedziałam że to ona bedzie robic ale pani w recepcji powiedziała że dr M. ulżyło. Jak zwykle delikatny Pokazał mi 2 kropki na monitorze myślałam że dostane zdjęcie ale mi nie dali a i już mnie cycki bolą to pewnie przez lutinus
Czrna 81, zubii, malka, Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny