LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPtysia wrote:Aga, a u Ciebie jeszcze sie te niteczki krwi pojawiły od wczoraj czy cisza? Może to faktycznie fasolka i jutro sie milo zaskoczysz jak odbierzesz wynik?
-
nick nieaktualnyPtysia wrote:Yhm, ale ważne ze sie trzymasz i masz sile walczyć dalej. Teraz już wszystko będzie dobrze, dwa eskimoski na pewno zostaną już z Tobą trzymam kciuki i kibicuje:*
zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptysia wrote:Flo, pytanie do Ciebie: czy bob można mrozić? Bo mam sporo na ogródku i może bym go zamroziła tylko nigdy tego nie robiłam, a kojarzy mi sie, ze Ty stary wyjadacz bobu kupowałam mrożony:)
To ja wyręczę Flo, bo widzę, że dziś seria pytań do niej Można mrozić bób, nawet w sklepach się kupuje mrożony. Tylko przed mrożeniem trzeba go dobrze osuszyć, jeśli jest mokryzubii lubi tę wiadomość
-
Ja sobie walnęłam lampkę czerwonego wina na endo oczywiście, szefowa mnie wkurwila... Czepiła się ze czegoś nie zrobiłam wieczorem po pracy i rzuciła tekstem: No przecież nie masz dzieci to co Ty robisz po pracy? Przecież chyba Cię mąż tak bardzo nie absorbuje ? Wrrr...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobilam morfologie z glupoty. Wynik plytek krwi (plt) 80 przy normie 150-400, wynik PCT 0.09% przy normie 0.17-0.35.
Notka na wyniku: prosze o kontrole PLT z krwi pobranej na cytrynian.
Bylam u lekarza rodzinnego. Powiedzial ze nie bedzie ze mna rozmawial o tym wyniku dopoki drugie badanie go nie potwierdzi. Dodal ze gdyby bylo zle to mialabym pelno siniakow i krwawiace dziasla..
Problem w tym ze w sobote dzwonilam do dentystki i umowilam sie na piatek bo bola mnie dziasla i krwawia...
No i siniakow tez mam pelno. Ledwo sie dotkne to sa
.. -
nick nieaktualnyLena21 wrote:Ja sobie walnęłam lampkę czerwonego wina na endo oczywiście, szefowa mnie wkurwila... Czepiła się ze czegoś nie zrobiłam wieczorem po pracy i rzuciła tekstem: No przecież nie masz dzieci to co Ty robisz po pracy? Przecież chyba Cię mąż tak bardzo nie absorbuje ? Wrrr...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka, strasznie się cieszę Twoim szczęściem!
Opoczywaj teraz ile się da, później będzie duuużo mniej czasu na relaks
Trzymam kciuki za wysoką betę, kiedy robisz??
Milla - dla Ciebie również ogromne gratulacje!
Niech Maluszek już tam zostanie i da rodzicom mnóstwo radości!!
Troszkę pozytywnych wiadomości w tym dziwnym dniu
Od rana taki jakiś skopany dzionek
Agniecha - a u Ciebie kiedy wizyta u gina?? Widzę, że tym razem będą 2 zarodki, super!
Parka od razu, za jednym zamachem Musi się w końcu udać, do 3. razy sztuka!!!
Pozdrawiam Was wszystkie!
Dziś mamy z mężem 2. rocznicę ślubu, ale jakoś tak wypompowani dziś jesteśmy oboje, że kolacyjka i świętowanie odkładamy na później
2 lata temu lał deszcz tak samo jak teraz
Nie wiem nawet kiedy to zleciało, a tyyyle jeszcze przed nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2017, 18:13
Bocianiątko, staraczka1111 lubią tę wiadomość