LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylwia198808 wrote:Staraczka, strasznie się cieszę Twoim szczęściem!
Opoczywaj teraz ile się da, później będzie duuużo mniej czasu na relaks
Trzymam kciuki za wysoką betę, kiedy robisz??
Milla - dla Ciebie również ogromne gratulacje!
Niech Maluszek już tam zostanie i da rodzicom mnóstwo radości!!
Troszkę pozytywnych wiadomości w tym dziwnym dniu
Od rana taki jakiś skopany dzionek
Agniecha - a u Ciebie kiedy wizyta u gina?? Widzę, że tym razem będą 2 zarodki, super!
Parka od razu, za jednym zamachem Musi się w końcu udać, do 3. razy sztuka!!!
Pozdrawiam Was wszystkie!
Dziś mamy z mężem 2. rocznicę ślubu, ale jakoś tak wypompowani dziś jesteśmy oboje, że kolacyjka i świętowanie odkładamy na później
2 lata temu lał deszcz tak samo jak teraz
Nie wiem nawet kiedy to zleciało, a tyyyle jeszcze przed nami
Gratuluje z okazji rocznicy my tez w lipcu mieliśmy 2!!!
Jutro powtórka formalna bety i bede umawiać sie z ginem tak jak kazał wiec jutro dość decydujący dzioneknever_lose_hope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa jak ty jadłaś tego ananasa? To całe czy tylko to co z boku?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, tak się zastanawiam co mam zrobić. Ćwicze z koleżankami E. Ch. i wczoraj przy ćwiczeniach na brzuchu czułam ucisk tam na dole między jajnikami. Jutro 10/11 dpo i mam pinka. Ćwiczymy turbo wyzwanie. Zatestować przed? Nie chce się tłumaczyć nikomu. Czy wogólne można intensywnie ćwiczyć w drugiej połowie cyklu?
-
Nie zagladalam parę dni, ogólnie strasznie się czuje, do tego kosmos w pracy i choć wiedziałam przed weekendem, że pon i wtorek to wielkie dni, to dopiero dziś mnie oswiecilo, że już po poniedziałku i wtorku. I ku..a nóż w serce normalnie, Agniechaaa nie zgadzam się! Życie jest potwornie niesprawiedliwe...
Cieszy mnie natomiast bardzo Twoja postawa, piękna wola walki, niech nadzieja na spełnienie marzenia Cię nie opuszcza, za trzecim razem musi się udać i koniec. I to z nawiązką, parka od razu! Kochana siły i wytrwałości, jesteś dzielna, a wakacje przed transferem to bardzo dobry pomysł!Czrna 81, malinowaemi lubią tę wiadomość
-
Malinowaemi lepiej nie ryzykuj bo nigdy nie wiadomo jak organizm zareaguje.
malinowaemi lubi tę wiadomość
-
malinowaemi wrote:Dziewczyny, tak się zastanawiam co mam zrobić. Ćwicze z koleżankami E. Ch. i wczoraj przy ćwiczeniach na brzuchu czułam ucisk tam na dole między jajnikami. Jutro 10/11 dpo i mam pinka. Ćwiczymy turbo wyzwanie. Zatestować przed? Nie chce się tłumaczyć nikomu. Czy wogólne można intensywnie ćwiczyć w drugiej połowie cyklu?
Też zawsze mam ten dylemat. Od poronienia co prawda się obijam, ale zamierzam wrócić do ćwiczeń. Jak pytałam lekarza to mówił że podczas starań wszystko robić tak jak normalnie. A jak zajde w ciążę i będzie ok to dalej można uprawiać sport tylko mniej intensywnie.malinowaemi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dziewczyny wyczytałam, że Ovarin jest stosowany u kobiet z pcos, a jeśli tego nie mam to mogę też zażywać?
Kochane wiem, że pytanie głupie, ale jednak można ?Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
malinowaemi wrote:Sarna, jeśli się źle czujesz to może warto na l4 chociaż na dwa tygodnie?
Byłam, dokładnie 2 tygodnie, teraz postanowiłam wrócić do końca wakacji, dzięki temu łatwiej będzie moim współpracownikom zorganizować urlopy, a ja zostawię po sobie względny porządek, od września idę na l4, choć pewnie we wrześniu będę się już czuła dobrze. -
Yoselyn82 wrote:To mąż ma polpasca, nie wiem jakie ma leki bo ja w pracy jestem. Ale już je bierze!
Nie wiem skąd mi się to "Ci" wzięło, ogólnie pisałam co na to zalecili.
Trzeba uważać, ale ja kiedyś miałam i nikt na szczęście się nie zaraził. Tylko było powiedziane, żeby bezpośrednio wysypki nie dotykać.
Współczuję.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml