LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
pobzykane przez ostatnie dni. Mąż wyjechał w Polskę na parę dni, więc teraz tylko czekać czy z tego bzykania coś będzie.frania21, Lunaris, Bocianiątko, innamorata88, Malwas lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Hej ja chyba wypada z lipca, a już na pewno nie będę testować wtedy... Byłam na usg 12dc a tu w ciul pęcherzyków jeden może być dominujący ale narazie ma 11 mm endo 6mm moja gin mówi że to nie jest źle bo endo adekwatne do wielkości pęcherzyka ale ja czuję że będzie bez owu w tym miesiącu... W piątek mam znowu wizytę i we wtorek, aha no i prawdopodobnie będzie wdrożone clo i skierowanie na droznosc...
Do dupy mam dziś dzień... -
Karma88 wrote:A może cykl Ci się Bajkaaa wydłuży po prostu.
Nie poddajemy się, nie łamiemy! -
Hej dziewczyny, jestem w 15dc po CLO i Lametta, pregnylu (19.06) prawdopodobnie wczoraj lub dziś owulacja. Trzymajcie kciuki
Dołączam do niecierpliwych Lipcówek .
Mam nadzieję, że nam wszystkim się uda
Cierpliwości przybywaj !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 07:53
Bocianiątko, Flowwer, Malwas, innamorata88 lubią tę wiadomość
Tami
39 lat, 5m starań, 2 dzieci (18l i 10l)
2 c. biochem.
Hormony+
Materiał+ -
Bajkaaa wrote:Hej ja chyba wypada z lipca, a już na pewno nie będę testować wtedy... Byłam na usg 12dc a tu w ciul pęcherzyków jeden może być dominujący ale narazie ma 11 mm endo 6mm moja gin mówi że to nie jest źle bo endo adekwatne do wielkości pęcherzyka ale ja czuję że będzie bez owu w tym miesiącu... W piątek mam znowu wizytę i we wtorek, aha no i prawdopodobnie będzie wdrożone clo i skierowanie na droznosc...
Do dupy mam dziś dzień...
Ja bym za 5 dni ponownie poszła na usg.
Tylko bez smutków będzie ovu.
Karma88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziękuję dziewczyny idę w piątek tylko zobaczyć czy coś się dzieje, ogólnie to nie podoba mi się to ze może być coś na rzeczy byłam nastawiona na to że jestem zdrowa i nic nie potrzebuje a to mnie trochę zdolowalo na dodatek znowu z emkiem jestem na wojennej ścieżce i jakoś tak nie jest fajnie...
A no i jeszcze we wtorek znowu pójdę do gina dowiem się co robimy i jaki plan -
Meśka wrote:Ja mam dzis 13 dc , ide na podglad do gina i sie stresuje troche...
Meśka będzie dobrze. Powodzenia!
Tami88 wrote:Hej dziewczyny, jestem w 15dc po CLO i Lametta, pregnylu (19.06) prawdopodobnie wczoraj lub dziś owulacja. Trzymajcie kciuki
Tami powodzenia. Kiedy masz kontrolną wizytę? Ja po Pregnylu w niedzielę rano jutro lecę skontrolować czy popękały.
Bajkaaa załagodźcie to co jest nie tak między Wami. To psuje wiele spraw.
Czyli lipcówki w tym tygodniu mają kontrole. Bardzo dobrze. Trzymamy kciuki!
U mnie jak tak dalej pójdzie to w lipcu załapię się na dwa testowania.Emilka
Karma88 wrote:Dzień dobry
pobzykane przez ostatnie dni. Mąż wyjechał w Polskę na parę dni, więc teraz tylko czekać czy z tego bzykania coś będzie.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Karma88 wrote:Tami powodzenia. Kiedy masz kontrolną wizytę? Ja po Pregnylu w niedzielę rano jutro lecę skontrolować czy popękały.
Dziękuję ślicznie
Kontrolną wizytę mam dopiero po testowaniu, a jak nic nie wyjdzie 3 dc następnego, którego przecież nie będzie prawda???
Nie kontroluje czy popękały już. Co będzie to będzieTami
39 lat, 5m starań, 2 dzieci (18l i 10l)
2 c. biochem.
Hormony+
Materiał+ -
Inna mam nadzieję, bo co cykl to coraz bardziej zrezygnowany człowiek jest, że się uda.
Chociaż jakoś i M i ja jakieś takie delikatne przeczucie mamy i inne nastawienie, że ten cykl to jakiś taki inny będzie niż wszystkie.
Zobaczymy, będzie co będzie.Emilka
A jasne. My sprawdzamy, bo nigdy nie miałam stymulacji. Nigdy nic w sumie takiego nie miałam przy staraniach więc zapobiegawczo sprawdzamy. Ciekawa jestem jak to wygląda, bo na usg to mocno nabrzmiałe te jajeczka były jak winogrono. Nigdy jeszcze nie widziałam takich u siebie.Emilka
Karma88 wrote:Inna mam nadzieję, bo co cykl to coraz bardziej zrezygnowany człowiek jest, że się uda.
Chociaż jakoś i M i ja jakieś takie delikatne przeczucie mamy i inne nastawienie, że ten cykl to jakiś taki inny będzie niż wszystkie.
Zobaczymy, będzie co będzie.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Wiesz co ja już sama doszłam do takich wniosków także już mnie nie podłamią czymś takim.
Najgorsze jest to, że jesteśmy króciutko w klinice i jak się nie udaje to się człowiek tylko frustruje, że to tyle trwa. A tam dopiero zaczęli nad nami tak naprawdę pracować.
Lekarz musi mieć anielską cierpliwość do mnie.Flowwer lubi tę wiadomość
Emilka
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia