LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Dziewczynki!
Czuję ,że dzisiejszy dzień będzie bardzo emocjonujący na forum:)
Agniechaaa kciuki zaciśnięte- już za chwilę będziesz podwójną Mamusią!
Miłego dnia i już weekend za pasem:)KateHawke, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
08.2017 poronienie 9 tc
Letrox 50, PAI-1, MTHFR
06.2020 Medart Poznań
14.10.20 IUI 🐒
4.12.20 IUI 🐒
Mąż- Teratozoospermia -
staraczka1111 wrote:Ja już po wizycie. Narazie mały pęcherzyk śluzówka ładna trojwarstwa. mam przyjść 13 dc czy coś urosło konkretnego, zapowiada się dobrze ale ovu mi się przesunie.
a ty bierzesz lamette czy inne leki stymulujace?Mój kochany Michałek ❤️❤️❤️
Starania o drugiego maluszka 💕🥰
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
innamorata88 wrote:Beta prawdę Ci powie
No właśnie narazie nie mam możliwości pójść na betę. Zastanawiam się, czy domowy test 2 dni po terminie @ jest już na tyle wiarygodny, że mogę wykluczyć ciążę.zubii lubi tę wiadomość
15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 32 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 32 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Piątek, piąteczek nareszcie i takie emocje dzisiaj
Agniechaaa kciuki od rana zaciśnięte
Kate coś tam widać na teście, czekamy na ładną betę
Ale ten lipiec obfity w
Agniechaaaa, Bocianiątko, KateHawke, innamorata88 lubią tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Lena21 wrote:DZiewcxyny kochane mam wynik bety 4.7 w11 dpo
Nie wiem co robić jestem w szoku, mam plamienie, brać duphaston dalej? Umówić się do lekarza? Co robić?
Duphaston bierz dalej. W poniedziałek powtórz betę. Do lekarza na razie nie ma sensu. Po powtórce zacznij myśleć o telefonie do gina
Na razie po cichu gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 11:02
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Nie wiem co robić jestem w szoku, mam plamienie, brać duphaston dalej? Umówić się do lekarza? Co robić?nieśmiało gratuluję
12.01.2021 - OVI klinika start 2. procedury - krótki protokół mensinorm 150 + orgalutran
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
02.2020 - diphereline 8 miesięcy (sztuczna menopauza, wyciszenie adeno)
ET cl9.3 - 01.08.2019
lipiec 2019 - 1. procedura: gonal f 125 + centrotide) 10 kumulusów, 6 komórek, 3 zarodki słabej jakości (duża fragmentacja)
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
maj 2019 - histeroskopia - stan zapalny endometrium, adenomioza
marzec 2019 - dieta bg i bm, zmiana leków i supli - bez efektu
maj 2018 - laparoskopia - skoagulowane drobne mięśniaki
czerwiec 2018 - immunosupresja bez efektu
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny, wrogi śluz -
Agniechaaaa wrote:Jestem juz w klinice czekam na M bo niestety lekko sie spóźnia a musi podpisać papiery :p
Ja już umówiłam prenatalne na 14.08 ❤️❤️❤️zubii, Bocianiątko, KateHawke, Flowwer, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
*KasiaS* wrote:No właśnie narazie nie mam możliwości pójść na betę. Zastanawiam się, czy domowy test 2 dni po terminie @ jest już na tyle wiarygodny, że mogę wykluczyć ciążę.Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualnyMaz robil jakies badania do pracy i mu wyszla w kale bakteria. Blastocysta hominis czy jakos tak. Umowilam nas do rodzinnego- trzeba wziac jakies leki na to paskudztwo a ja pojde z nim i poprosze o skierowanie na badanie moczu i kalu bo pewnie jak on to ma to i ja.. a ostatni raz mialam robione badania moczu i kalu z 20 lat temu. Takze ten..
-
Ann89 wrote:Maz robil jakies badania do pracy i mu wyszla w kale bakteria. Blastocysta hominis czy jakos tak. Umowilam nas do rodzinnego- trzeba wziac jakies leki na to paskudztwo a ja pojde z nim i poprosze o skierowanie na badanie moczu i kalu bo pewnie jak on to ma to i ja.. a ostatni raz mialam robione badania moczu i kalu z 20 lat temu. Takze ten..Mikołaj 25.04.2011
-
bazylkove wrote:Piątek, piąteczek nareszcie i takie emocje dzisiaj
Agniechaaa kciuki od rana zaciśnięte
Kate coś tam widać na teście, czekamy na ładną betę
Ale ten lipiec obfity wtyle serduszek, a nie ma jeszcze połowy miesiąca.
Bocianiątko, Flowwer, KateHawke, bazylkove, emi2016, Madżka89, Agniechaaaa, Lunaris, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem co robić jestem w szoku, mam plamienie, brać duphaston dalej? Umówić się do lekarza? Co robić?
Świadczy że właśnie maleństwo wgryza się w mamę bierz dupka a przy kolejnej becie sprawdz progesteron
Aga już jesteś w trojpaku ?!!!
Staraczka najważniejsze że coś rośnie [email protected]
Kate czekam na twoją betę !!
Ale dziś emocje i jednak trochę zasiało fasolek w czerwcuBocianiątko, innamorata88, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJa juz lata temu mowilam mezowi ze jest cos nie tak i ze skonczy sie in vitro. Czasem to sie wie i bez badan..
Eh.. jeszcze 2 cykle i laparoskopia
A pozniej chyba startujemy z procedura. Za ponad tydzien mamy wizyte zeby sprawdzic jak tam moje jajeczka na lameccie to obczaimy kwestie in vitro. Ceny, procedure itp. Zapytamy tez o kredyt na ten cel w klinice.. -
Ann89 wrote:Ja juz lata temu mowilam mezowi ze jest cos nie tak i ze skonczy sie in vitro. Czasem to sie wie i bez badan..
A pozniej chyba startujemy z procedura. Za ponad tydzien mamy wizyte zeby sprawdzic jak tam moje jajeczka na lameccie to obczaimy kwestie in vitro. Ceny, procedure itp. Zapytamy tez o kredyt na ten cel w klinice..emkowi mówiłam, że jest coś nie tak jak po pół roku mimo monitoringów cyklu nie mógł się wstrzelić
to już wiadomo było, że jest coś na rzeczy... co do badania to tylko tyle co na szpatułce. Odnośnie finansowania procedury obczaj mediraty.pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 11:36
Mikołaj 25.04.2011
-
Ann89 wrote:Ja juz lata temu mowilam mezowi ze jest cos nie tak i ze skonczy sie in vitro. Czasem to sie wie i bez badan..
A pozniej chyba startujemy z procedura. Za ponad tydzien mamy wizyte zeby sprawdzic jak tam moje jajeczka na lameccie to obczaimy kwestie in vitro. Ceny, procedure itp. Zapytamy tez o kredyt na ten cel w klinice..
Ann czasem też jestem zła że cały czas coś nie tak.
A wystarczy 1/3 pojemnika z kałem jednak coś tam musi być. Ostatnio w labie przyniosła starsza pani słoik 1L moczu
Który masz dziś dc ? Załóż wykres tak jak ja przyjemniej coś tam widać
Ja za miesiąc ruszam z antykami uffg serio jak mnie to cieszy wreszcie bedę mieć choć cień szansy. Muszę jeszcze tylko popracować nad M
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄