LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:W 99 procentach tak
Dziękuję za odpowiedź. Miałam wątpliwości, bo czuję się tak samo, jak wtedy gdy zaszłam w ciążę z pierwszym dzieckiem. Widocznie organizm płata mi figle. No nic, trzeba poczekać na @ i próbować dalej. Trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny! Oby lipiec był dla wszystkich szczęśliwy15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Poziomka92 wrote:A ja wierzę, że się udało! I mam nadzieję, że wiara czyni cuda
Poziomka a kiedy testujesz? Bo widzę że wpisałaś się tak jak ja na 22.077dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze sie komus przyda- pierwszy cykl z lametta. Czuje sie calkiem dobrze. Jedyne anomalia to uderzenia goraca- pierwsze jakies dwie godz po wzieciu tabletki, sennosc- takie zgnile jajo jestem.., i momentami serce mi przyspiesza i wali jak oszalale.
-
nick nieaktualnyCześć kobitki witamy się i tu niespodzianka w DWUPAKU lekarz wczoraj na wieczor po zobaczeniu zarodka zadecydował, ze lepiej bedzie podać 1bo jest piękny i ma duże szanse a wiadomo 2to zawsze większe obciążenie dla organizmu i w kolejnych etapach i dla dzidzi jeżeli sie uda. No wiec wracają do tematu Śnieżynka (tak śnieżynka bo lekarz powiedział, ze to bedzie piękna córka a on sie żadko myli, tak sie chwalił) juz jest pod moim serduchem i mam nadzieje pięknie sie wgryza a tu oto jej pierwsze zdj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eff606f9cbc.jpgemi2016, Flowwer, bazylkove, Sarna84, Karma88, KateHawke, Yoselyn82, Melevis, blue00, Lucia88, Amy333, sara9555, Ann89, Kazio14, Bocianiątko, problemik, innamorata88, Lunaris, Kaczorka, Madżka89, Jacqueline, kolka, Phnappy, i-feel-you, aishee, E_w_c_i_a, Czrna 81, staraczka1111, Jedna_z_Wielu, malinowaemi, Tusiek86 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Cześć kobitki witamy się i tu niespodzianka w DWUPAKU lekarz wczoraj na wieczor po zobaczeniu zarodka zadecydował, ze lepiej bedzie podać 1bo jest piękny i ma duże szanse a wiadomo 2to zawsze większe obciążenie dla organizmu i w kolejnych etapach i dla dzidzi jeżeli sie uda. No wiec wracają do tematu Śnieżynka (tak śnieżynka bo lekarz powiedział, ze to bedzie piękna córka a on sie żadko myli, tak sie chwalił) juz jest pod moim serduchem i mam nadzieje pięknie sie wgryza a tu oto jej pierwsze zdj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eff606f9cbc.jpg
Mocno trzymam kciuki za wasz dwupak niech się tuli do mamusi a mamusia niech się relaksuje w domuTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Agniechaaaa wrote:Cześć kobitki witamy się i tu niespodzianka w DWUPAKU lekarz wczoraj na wieczor po zobaczeniu zarodka zadecydował, ze lepiej bedzie podać 1bo jest piękny i ma duże szanse a wiadomo 2to zawsze większe obciążenie dla organizmu i w kolejnych etapach i dla dzidzi jeżeli sie uda. No wiec wracają do tematu Śnieżynka (tak śnieżynka bo lekarz powiedział, ze to bedzie piękna córka a on sie żadko myli, tak sie chwalił) juz jest pod moim serduchem i mam nadzieje pięknie sie wgryza a tu oto jej pierwsze zdj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eff606f9cbc.jpg
ale cudeńko masz w sobie
Takie emocje tutaj, nie mogę się w pracy skupić bo myśle o was hehe7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Agniechaaa a teraz malutka niech się wgryza w mamusię a teraz odpoczywaj !!
A tak nawiasem czy po transferze jest zakaz przytulanek ? Miałaś teraz nacinanie otoczki i klej?
Ja mam pierwszą wizytę przygotowawczą w przyszły piątek do IVF
Ann ja mam te same objawy co Ty ale z czasem ustępują. Teraz na 3 tab na raz już takich uderzeń goronca nie mam.
Na stronie Privity jest cennik ale i tak liczę nie mniej jak 12 tyś.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Zgredek 12 wrote:Hejo. Wpadłam na szybko bo mam strasznie dużo pracy....
Powtórzyłam test: https://zapodaj.net/a7c51571ea55d.jpg.html
Teraz juz musi być dobrze!!
Kciuki za was dziewczyny!
Zgredek! Brawo!!!
Agniechaaa miodzio! I niech do końca ciąży rośnie jak szalony.
Ja po wizycie. Od nowa cały wywiad gin zebrał. Wziął skan tych wynikow mutacji z opisem od genetyczki. Jeszcze mnie dopytał co i jak. Ja podpytalam o Acard, wiec od dzis moge spokojnie brac sobie 1x dziennie dawkę 75mg. Oprocz tego cyklu jeszcze 2 stymulujemy, jak sie nie uda to histeroskopia, a potem trzeba bedzie o In Vitro pomyslec. Nie znam sie, ale mowil, ze bedzie mozna wtedy ocenic zarodki itp.
Jutro Pregnyl. A w piatek kontrola. Ale sa problemy z dostaniem w Aptece Pregnylu. O ludzie!!!!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:Zgredek! Brawo!!!
Agniechaaa miodzio! I niech do końca ciąży rośnie jak szalony.
Ja po wizycie. Od nowa cały wywiad gin zebrał. Wziął skan tych wynikow mutacji z opisem od genetyczki. Jeszcze mnie dopytał co i jak. Ja podpytalam o Acard, wiec od dzis moge spokojnie brac sobie 1x dziennie dawkę 75mg. Oprocz tego cyklu jeszcze 2 stymulujemy, jak sie nie uda to histeroskopia, a potem trzeba bedzie o In Vitro pomyslec. Nie znam sie, ale mowil, ze bedzie mozna wtedy ocenic zarodki itp.
Jutro Pregnyl. A w piatek kontrola. Ale sa problemy z dostaniem w Aptece Pregnylu. O ludzie!!!!Karma88 lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Flo tak śnieżynka była nacięta i był klej oby to jej pomogło
Tak jest zakaz przytulanek nie wolno przeszkadzać maluchowi :p
No to super! Są wielkie szanse, że wszystko będzie dobrze. To teraz jeszcze mocniej trzymam kciuki!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Agniechaaaa wrote:Flo tak śnieżynka była nacięta i był klej oby to jej pomogło
Tak jest zakaz przytulanek nie wolno przeszkadzać maluchowi :p
Teraz śnieżynka będzie sięe w Ciebie mocno wtulać ..tata poczeka ależ emocje ))Agniechaaaa, zubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTata ani musli Nas dotknąć Hihi zdenerwowany aż po nim widać ale oby tym razem było Ok teraz długie 10dni oczekiwań, l4 dali mi do 31.07 zeby na spokojnie można było jeszcze w razie czego powtórzyć bete i pierwsze usg chce myślec optymistycznie ale nie ukrywam, ze sie boje
zubii, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Tata ani musli Nas dotknąć Hihi zdenerwowany aż po nim widać ale oby tym razem było Ok teraz długie 10dni oczekiwań, l4 dali mi do 31.07 zeby na spokojnie można było jeszcze w razie czego powtórzyć bete i pierwsze usg chce myślec optymistycznie ale nie ukrywam, ze sie boje
Agniechaaaa, KateHawke, zubii lubią tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Poziomka a kiedy testujesz? Bo widzę że wpisałaś się tak jak ja na 22.07Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-