LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann89 wrote:Maz robil jakies badania do pracy i mu wyszla w kale bakteria. Blastocysta hominis czy jakos tak. Umowilam nas do rodzinnego- trzeba wziac jakies leki na to paskudztwo a ja pojde z nim i poprosze o skierowanie na badanie moczu i kalu bo pewnie jak on to ma to i ja.. a ostatni raz mialam robione badania moczu i kalu z 20 lat temu. Takze ten..Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
bazylkove wrote:Piątek, piąteczek nareszcie i takie emocje dzisiaj
Agniechaaa kciuki od rana zaciśnięte
Kate coś tam widać na teście, czekamy na ładną betę
Ale ten lipiec obfity wBocianiątko, Flowwer, KateHawke, bazylkove, emi2016, Madżka89, Agniechaaaa, Lunaris, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
Lena21 wrote:DZiewcxyny kochane mam wynik bety 4.7 w11 dpo
Nie wiem co robić jestem w szoku, mam plamienie, brać duphaston dalej? Umówić się do lekarza? Co robić?
Świadczy że właśnie maleństwo wgryza się w mamę bierz dupka a przy kolejnej becie sprawdz progesteron
Aga już jesteś w trojpaku ?!!!
Staraczka najważniejsze że coś rośnie !!@
Kate czekam na twoją betę !!
Ale dziś emocje i jednak trochę zasiało fasolek w czerwcuBocianiątko, innamorata88, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJa juz lata temu mowilam mezowi ze jest cos nie tak i ze skonczy sie in vitro. Czasem to sie wie i bez badan..
Eh.. jeszcze 2 cykle i laparoskopia
A pozniej chyba startujemy z procedura. Za ponad tydzien mamy wizyte zeby sprawdzic jak tam moje jajeczka na lameccie to obczaimy kwestie in vitro. Ceny, procedure itp. Zapytamy tez o kredyt na ten cel w klinice.. -
Ann89 wrote:Ja juz lata temu mowilam mezowi ze jest cos nie tak i ze skonczy sie in vitro. Czasem to sie wie i bez badan..
A pozniej chyba startujemy z procedura. Za ponad tydzien mamy wizyte zeby sprawdzic jak tam moje jajeczka na lameccie to obczaimy kwestie in vitro. Ceny, procedure itp. Zapytamy tez o kredyt na ten cel w klinice..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 11:36
Mikołaj 25.04.2011
-
Ann89 wrote:Ja juz lata temu mowilam mezowi ze jest cos nie tak i ze skonczy sie in vitro. Czasem to sie wie i bez badan..
A pozniej chyba startujemy z procedura. Za ponad tydzien mamy wizyte zeby sprawdzic jak tam moje jajeczka na lameccie to obczaimy kwestie in vitro. Ceny, procedure itp. Zapytamy tez o kredyt na ten cel w klinice..
Ann czasem też jestem zła że cały czas coś nie tak.
A wystarczy 1/3 pojemnika z kałem jednak coś tam musi być. Ostatnio w labie przyniosła starsza pani słoik 1L moczu
Który masz dziś dc ? Załóż wykres tak jak ja przyjemniej coś tam widać
Ja za miesiąc ruszam z antykami uffg serio jak mnie to cieszy wreszcie bedę mieć choć cień szansy. Muszę jeszcze tylko popracować nad M
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ann czasem też jestem zła że cały czas coś nie tak.
A wystarczy 1/3 pojemnika z kałem jednak coś tam musi być. Ostatnio w labie przyniosła starsza pani słoik 1L moczu
Który masz dziś dc ? Załóż wykres tak jak ja przyjemniej coś tam widać
Ja za miesiąc ruszam z antykami uffg serio jak mnie to cieszy wreszcie bedę mieć choć cień szansy. Muszę jeszcze tylko popracować nad M
O Jezu.. nie no, pol pojemniczka moczu chyba wystarczy nie?
A ile wczesniej moge sie wyproznic? Bo wiecie, mi sie rano "dwojeczki" nigdy nie chce..
Wlasnie widzialam na stronie angeliusa ze sa mediraty ale wydawalo mi sie ze spore odsetki sobie zycza.. -
ZAGUION wrote:Początek cyklu 19 czerwca
2 dni po owu ból jajników
3 dni po owu bol pod brzusza kazdego dnia taki sam jak podczas @ ( ale nigdy nie miałam takiego bolu kilkanascie dni wczesnie)
jestem senna i ciągle zmęczona ,sika co 30 minut
Liczę ,że tym razem to jest to ze sie uda !
Test we wtorek rano .
Powodzenia w takim razie Czekamy razem z Tobą -
Chyba był ghdzieś tu temat: to jest moja 5 ciąża i nigdy wcześniej nie miałam plamień implantacyjnych a w tej ciązy było. Lekkie plamienie, a raczej zabarwiony na różowo śluz wieczorem. Raz, ale było. Dwa dni przed terminem @ brzuch dawał znaki jakby miała przyleśc wredota ale cisza, no i dwie kreski😇😁😇😇😁
-
ZAGUION wrote:Testuje ktoś w tych dniach co ja ?
Podajmy sobie rękęTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Ann89 wrote:Poziomko nie chce podcinac Ci skrzydel ale ja w zeszlym tyg tez tak mialam i pisalam o tym na forum.. mialam 2-3krople zywej krwi . Pozniej z 2 dni zupelnie nic i dopiero rozpoczelo sie plamienie. Po kolejnych chyba 3 dniach przyszedl okres dwa dni przed terminem..
Poza tym, bralam kiedys jakies tab dopochwowe i takie pojedyncze krople krwi mi sie po nich zdarzaly- glownie wlasnie w 1-2 dniu leczenia.Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
Przez 7 miesięcy obserwowałam uważnie swój cykl i tak jeszcze nie było. Musi ktoś maleńki w tym miesiącu być
Lena21, KateHawke lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza