Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie LIPCÓWKI :)
Odpowiedz

LIPCÓWKI :)

Oceń ten wątek:
  • Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2017, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke bardzo mocno Tulę i dalej trzymam kciuki :*

Flower nic mądrego i nowego nie napisze. Bardzo mi przykro, że masz pod górę, odkąd jestem to Ci kibicuje z całego serca ( och jak dawno chciałam Ci to napisać - wiem, że śmiesznie to brzmi, ale chciałam). Jesteś bardzo dzielna, dużo przeszłas i wierzę, że będzie Ci to wynagrodzone, aby móc w końcu przytulic swoje maleństwo. Wiem, że gdyby nie Ty to wiele kobiet ( choćby z tego forum) się poddało, ale jesteś wsparciem dla każdej ( wiem, że marne pocieszenie).
    Naprawdę bardzo Ci życzę, abyś jeszcze w tym roku ujrzała II cudowne kreseczki.
    Dziękuję za odpowiedzi na moje pytania, choćbym na rzesach stawała to nie stety nie pomogę, bo nie mam takich wiadomości jak Ty ( przez tyle lat uzbierałaś tego), ale myślami i wiara jestem z Tobą.
    Może dziwnie brzmieć ta wiadomość, zdaje sobie z tego sprawę - wiec kto chce może się śmiać.
    Oczywiście za wszystkie trzymam kciuki, żebyście nie myślały, że nie :*
    Pozdrawiam Was wszystkie i życzę kolorowych snów :)
    Przytulam wszystkie z @, kibicuje przyszłym testującym :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 23:43

Bocianiątko, KateHawke, staraczka1111, summer86, Flowwer, Czrna 81, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • NysiaMisia Koleżanka

Wysłany: 15 lipca 2017, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę o dopisanie mnie na 27 lipca :D

cb7wflw1vorclz8h.png
    961lqps6i1qz5ant.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    Dzięki Kaczorka! Pocieszyłaś mnie! Oby u mnie tak było jak u Ciebie. Na szczęscie tylko 3opakowania. A jak Wy się czujecie? Mała Alicja na śliczne imię. Jak ciocia z forum ;)

Szybko zleci, bo jedno opakowanie to zdaje się 21 tabletek a bierze się bez przerwy :) i @ nie ma ;)
    A moja Kluska ma się dobrze - rośnie mały gigant! Chociaż liczyłam na jakąś kruszynkę :p
    Tylko podbrzusze coś mi ciąży ostatnio..
    A Alicja to nasz pewniak - mi i mężowi się podoba :) i nikt w rodzinie nie prostestował. Malka, a Ty też Alicja? :)

Flowwer lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Ruth Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana:)

Pakuje się w góry z dzieciakami zdobywać Klimczok..jakos mi tak ciezko na powiece było, patrzę w lustro, a tam pol oka opuchnięte :/ myślałam, ze rosnie mi przedokresówa, jakaś mega dioda na nosie, przy oku, a to chyba mnie coś użarło :/

Wyglądam jak qwazimodo, będę straszyć na szlaku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 08:11

f2w3rjjgkyeh1vkk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie juz po śniadanku :) spałyśmy jak susły hihihi :D

Flowwer, zubii, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• panan12 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny odstawiam tabletki anty na wywołanie okresu kilka dni temu. Okresu dalej brak ehhhh

f2w3k0s3plke7odf.png
  • zubii Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    za chwilę brzuszek zwolnisz :D :D wszystko już przygotowane w domu ?

Tak prawie wszystko :) jeszcze czekam na ciuszki od kolezanki i kuzynki. Dokupie pare pierdul i mozna rodzic.

Flowwer, Jedna_z_Wielu, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Szybko zleci, bo jedno opakowanie to zdaje się 21 tabletek a bierze się bez przerwy :) i @ nie ma ;)
    A moja Kluska ma się dobrze - rośnie mały gigant! Chociaż liczyłam na jakąś kruszynkę :p
    Tylko podbrzusze coś mi ciąży ostatnio..
    A Alicja to nasz pewniak - mi i mężowi się podoba :) i nikt w rodzinie nie prostestował. Malka, a Ty też Alicja? :)

Kluski są fajne, to znaczy że ma się dobrze :) ja też jestem Alicja :) i myślę, że to super imię. Bardzo dobry wybór ;)

A visanne ma 28 tabletek, niby tak jak cykl normalny. Czekam na @ i zaczynam kurację...

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Zgredek 12 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka ja tez przed synem bralam trzy m-ce visanne, nie doczekalam po nich @ bo od razu zaszlam w ciążę:-)

malka, Bocianiątko lubią tę wiadomość

😇😁😇😇😁
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna_z_Wielu wrote:
    KateHawke bardzo mocno Tulę i dalej trzymam kciuki :*

Flower nic mądrego i nowego nie napisze. Bardzo mi przykro, że masz pod górę, odkąd jestem to Ci kibicuje z całego serca ( och jak dawno chciałam Ci to napisać - wiem, że śmiesznie to brzmi, ale chciałam). Jesteś bardzo dzielna, dużo przeszłas i wierzę, że będzie Ci to wynagrodzone, aby móc w końcu przytulic swoje maleństwo. Wiem, że gdyby nie Ty to wiele kobiet ( choćby z tego forum) się poddało, ale jesteś wsparciem dla każdej ( wiem, że marne pocieszenie).
    Naprawdę bardzo Ci życzę, abyś jeszcze w tym roku ujrzała II cudowne kreseczki.
    Dziękuję za odpowiedzi na moje pytania, choćbym na rzesach stawała to nie stety nie pomogę, bo nie mam takich wiadomości jak Ty ( przez tyle lat uzbierałaś tego), ale myślami i wiara jestem z Tobą.
    Może dziwnie brzmieć ta wiadomość, zdaje sobie z tego sprawę - wiec kto chce może się śmiać.
    Oczywiście za wszystkie trzymam kciuki, żebyście nie myślały, że nie :*
    Pozdrawiam Was wszystkie i życzę kolorowych snów :)
    Przytulam wszystkie z @, kibicuje przyszłym testującym :*
    Dziekuję za tak ciepłe słowa <3
    Póki mam siłę o wiarę jestem z wami !!!

Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Jedna_z_Wielu Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Mimo iż słońca brak ( przynajmniej u mnie) życzę udanego dnia dla Was :)

Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość

Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
    Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu <3
    Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
    79eac3f8ef.png
    Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
    Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
    Udało się po 7 latach !!!
    ( cukrzyca ciążowa- insulina)
    Glukoza: Insulina
    na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
    godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
    dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
    wallbash.gifdown.gif
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Dziewczyny odstawiam tabletki anty na wywołanie okresu kilka dni temu. Okresu dalej brak ehhhh

Poczekaj spokojnie jeszcze 2 dni, nie pamiętam po ilu dniach od ostatniej przychodzi @

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w końcu @ przybyła 4 dni po odstawieniu luteiny, a 10 po terminie. Rano pobiegłam oznaczyć progesteron mam nadzieję że wyjdzie mega mały i będę mogła rozpocząć stymulację puregonem w końcu :D

Flowwer lubi tę wiadomość

• gg88 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja:) czas staram musze przyznać ze szałowy. Wczoraj M wrócił późno ale nie odpuścił no i dzisiaj serduszko tez było ;p właśnie sobie leżę żeby ułatwić batali dojście do jajeczka a M robi śniadanie :) cudowna sobota

Flowwer, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Lena21, Bocianiątko, zubii lubią tę wiadomość

Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2% w 2017

staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
    Morfologia nasienia 0% w 2022r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam pomysłu na obiad z jakimś grillowanym mięskiem :) ktoś jakieś pomysły???

• gg88 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaa może tortilla z grilowanym kurczakiem

zubii lubi tę wiadomość

Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2% w 2017

staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
    Morfologia nasienia 0% w 2022r
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Poczekaj spokojnie jeszcze 2 dni, nie pamiętam po ilu dniach od ostatniej przychodzi @

W kolejny Piatek mam wizytę w klinice nie wiem czy się wyrobię
    Wymazy nie zrobione AMh też

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka - o widzisz, rok czasu i już zapomniałam ile sztuk tam jest ;) najważniejsze, że działają! A masz z refundacją? To tylko 3.20zł zapłacisz. Bo inaczej to ponad 120zł.
    Mam nadzieję, że nasza Alicja też będzie zadowolona ze swojego imienia jak Ty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 10:41

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2017, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gg88 wrote:
    Agniechaa może tortilla z grilowanym kurczakiem

Wczoraj geilowalam kurczaka Hihi ale opcja pyszna :) dzieki!!!

Kaczorka kawał dziewuszki z niej juz :)

• ZAGUION Znajoma

Wysłany: 15 lipca 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam także :)

Miałam sen ze @ przyszła wczesniej ! ale obudziłam sie i poczułam ulgę ...i mam nadzieję, ze ani w poniedziałek za tydzien !

Zazdroszcze kobietom ,którym intuicja podopowiadała ze dwa ni po serduszkowaniu były pewne ze sie udało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 10:54

ZAGUBIONA
‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ