LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KateHawke bardzo mocno Tulę i dalej trzymam kciuki :*
Flower nic mądrego i nowego nie napisze. Bardzo mi przykro, że masz pod górę, odkąd jestem to Ci kibicuje z całego serca ( och jak dawno chciałam Ci to napisać - wiem, że śmiesznie to brzmi, ale chciałam). Jesteś bardzo dzielna, dużo przeszłas i wierzę, że będzie Ci to wynagrodzone, aby móc w końcu przytulic swoje maleństwo. Wiem, że gdyby nie Ty to wiele kobiet ( choćby z tego forum) się poddało, ale jesteś wsparciem dla każdej ( wiem, że marne pocieszenie).
Naprawdę bardzo Ci życzę, abyś jeszcze w tym roku ujrzała II cudowne kreseczki.
Dziękuję za odpowiedzi na moje pytania, choćbym na rzesach stawała to nie stety nie pomogę, bo nie mam takich wiadomości jak Ty ( przez tyle lat uzbierałaś tego), ale myślami i wiara jestem z Tobą.
Może dziwnie brzmieć ta wiadomość, zdaje sobie z tego sprawę - wiec kto chce może się śmiać.
Oczywiście za wszystkie trzymam kciuki, żebyście nie myślały, że nie :*
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę kolorowych snów
Przytulam wszystkie z @, kibicuje przyszłym testującym :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 23:43
Bocianiątko, KateHawke, staraczka1111, summer86, Flowwer, Czrna 81, malinowaemi lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
malka wrote:Dzięki Kaczorka! Pocieszyłaś mnie! Oby u mnie tak było jak u Ciebie. Na szczęscie tylko 3opakowania. A jak Wy się czujecie? Mała Alicja na śliczne imię. Jak ciocia z forum
Szybko zleci, bo jedno opakowanie to zdaje się 21 tabletek a bierze się bez przerwy i @ nie ma
A moja Kluska ma się dobrze - rośnie mały gigant! Chociaż liczyłam na jakąś kruszynkę :p
Tylko podbrzusze coś mi ciąży ostatnio..
A Alicja to nasz pewniak - mi i mężowi się podoba i nikt w rodzinie nie prostestował. Malka, a Ty też Alicja?Flowwer lubi tę wiadomość
-
Witam z rana:)
Pakuje się w góry z dzieciakami zdobywać Klimczok..jakos mi tak ciezko na powiece było, patrzę w lustro, a tam pol oka opuchnięte myślałam, ze rosnie mi przedokresówa, jakaś mega dioda na nosie, przy oku, a to chyba mnie coś użarło
Wyglądam jak qwazimodo, będę straszyć na szlakuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 08:11
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Szybko zleci, bo jedno opakowanie to zdaje się 21 tabletek a bierze się bez przerwy i @ nie ma
A moja Kluska ma się dobrze - rośnie mały gigant! Chociaż liczyłam na jakąś kruszynkę :p
Tylko podbrzusze coś mi ciąży ostatnio..
A Alicja to nasz pewniak - mi i mężowi się podoba i nikt w rodzinie nie prostestował. Malka, a Ty też Alicja?
Kluski są fajne, to znaczy że ma się dobrze ja też jestem Alicja i myślę, że to super imię. Bardzo dobry wybór
A visanne ma 28 tabletek, niby tak jak cykl normalny. Czekam na @ i zaczynam kurację...
-
Jedna_z_Wielu wrote:KateHawke bardzo mocno Tulę i dalej trzymam kciuki :*
Flower nic mądrego i nowego nie napisze. Bardzo mi przykro, że masz pod górę, odkąd jestem to Ci kibicuje z całego serca ( och jak dawno chciałam Ci to napisać - wiem, że śmiesznie to brzmi, ale chciałam). Jesteś bardzo dzielna, dużo przeszłas i wierzę, że będzie Ci to wynagrodzone, aby móc w końcu przytulic swoje maleństwo. Wiem, że gdyby nie Ty to wiele kobiet ( choćby z tego forum) się poddało, ale jesteś wsparciem dla każdej ( wiem, że marne pocieszenie).
Naprawdę bardzo Ci życzę, abyś jeszcze w tym roku ujrzała II cudowne kreseczki.
Dziękuję za odpowiedzi na moje pytania, choćbym na rzesach stawała to nie stety nie pomogę, bo nie mam takich wiadomości jak Ty ( przez tyle lat uzbierałaś tego), ale myślami i wiara jestem z Tobą.
Może dziwnie brzmieć ta wiadomość, zdaje sobie z tego sprawę - wiec kto chce może się śmiać.
Oczywiście za wszystkie trzymam kciuki, żebyście nie myślały, że nie :*
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę kolorowych snów
Przytulam wszystkie z @, kibicuje przyszłym testującym :*
Póki mam siłę o wiarę jestem z wami !!!
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dzień dobry
Mimo iż słońca brak ( przynajmniej u mnie) życzę udanego dnia dla WasFlowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
panan12 wrote:Dziewczyny odstawiam tabletki anty na wywołanie okresu kilka dni temu. Okresu dalej brak ehhhh
Poczekaj spokojnie jeszcze 2 dni, nie pamiętam po ilu dniach od ostatniej przychodzi @
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja:) czas staram musze przyznać ze szałowy. Wczoraj M wrócił późno ale nie odpuścił no i dzisiaj serduszko tez było ;p właśnie sobie leżę żeby ułatwić batali dojście do jajeczka a M robi śniadanie cudowna sobota
Flowwer, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Lena21, Bocianiątko, zubii lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
malka - o widzisz, rok czasu i już zapomniałam ile sztuk tam jest najważniejsze, że działają! A masz z refundacją? To tylko 3.20zł zapłacisz. Bo inaczej to ponad 120zł.
Mam nadzieję, że nasza Alicja też będzie zadowolona ze swojego imienia jak TyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 10:41
-
nick nieaktualny
-
Witam także
Miałam sen ze @ przyszła wczesniej ! ale obudziłam sie i poczułam ulgę ...i mam nadzieję, ze ani w poniedziałek za tydzien !
Zazdroszcze kobietom ,którym intuicja podopowiadała ze dwa ni po serduszkowaniu były pewne ze sie udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2017, 10:54
ZAGUBIONA