Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym leżeniem to są różne teorie niektórzy radzą leżeć z nasieniem niektórzy twierdzą że to bzdura... Ja nie wiem nam nie wychodziło do tej pory więc ja się chwytam wszystkiego, i w tym cyklu spróbuję w ten sposób.
Chica Mala, aneczka85m lubią tę wiadomość
-
Ja leze okolo pol godz, bo potem musze leciec siku
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Ja mojego zawsze po wachluje poduszka typu jaś , żeby trochę ochłonąl i żeby unormowal sobie oddech i prace serca a potem sama wydaje mu rozkazy typu podaj mi ręcznik albo wodę itp. :p ☺
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Mi lekarz mówił tylko tak żeby stosunek był najlepiej wieczorem i po stosunku idziemy spać a nie się podmywac , nie namawiał do leżenia z nogami w górze tylko mówił żeby już nie wstawać tylko iść spać
-
ło matko dziewczyny, naskrobałyscie 50 stron, nie dam rady nadrobić chyba...
Juwelka gratulacje :* super wiesci
She wolf przykro mi, ze się nie udało, ale ten cykl bedzie już Twój... a jak monitor wyznaczył Ci owulke? pytam z ciekawosci bo u mnie w tym cyklu testy cb tez zupełnie inaczej mi wyznaczyły niż of... masz imieniny 12.11? ja tez
Kotowa mamy podobną miarę i wagę dwa grubasy jestesmy w takim razie
Nusia przykro mi miałam nadzeje ze Ci się udało ...ale mocno wierze że ten cykl bedzie Twój :*
i tyle zdazyłam doczytać....
weekend miałam wyjazdowo - imprezowo - pracowity.....dzis pierwszy dzien w pracy i nie wiem w co włożyć łapki lecę doczytywać dalej...
Kotowa, Nusia lubią tę wiadomość
-
triss wrote:ło matko dziewczyny, naskrobałyscie 50 stron, nie dam rady nadrobić chyba...
Juwelka gratulacje :* super wiesci
She wolf przykro mi, ze się nie udało, ale ten cykl bedzie już Twój... a jak monitor wyznaczył Ci owulke? pytam z ciekawosci bo u mnie w tym cyklu testy cb tez zupełnie inaczej mi wyznaczyły niż of... masz imieniny 12.11? ja tez
Kotowa mamy podobną miarę i wagę dwa grubasy jestesmy w takim razie
Nusia przykro mi miałam nadzeje ze Ci się udało ...ale mocno wierze że ten cykl bedzie Twój :*
i tyle zdazyłam doczytać....
weekend miałam wyjazdowo - imprezowo - pracowity.....dzis pierwszy dzien w pracy i nie wiem w co włożyć łapki lecę doczytywać dalej...
Wcale sie nie dziwie, ciezko czasem na biezaco nadazyc
Spoko Kochana, juz zaczynam nowe staranka z pozytywnym nastawieniem :*
Monitor wyznaczyl mi na dzien przed skokiem tempki, w poprzednim cyklu dwa dni przed skokiem. Teraz tez wyjatkowo nie sprawdzil mi sie termin @ Przyszla o poltora dnia wczesniej. Nie wiem czy to przez ktorys ze specyfikow ktore zjadam, czy po prostu mi peak pozniej wyznaczyl jakims cudem....zaraz popatrze na Twoj wykres.
Tak wczoraj mialam imieninki. Wszystkiego naj, a przede wszystkim zielonosci na wykresie :*
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Faktycznie - po trzech dniach od peaku byl skok. Jakiego monitora uzywasz?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty