Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
to nie monitor a testy clearblue. Działają chyba na podobnej zasadzie jak Twój monitor, też mierzą LH i estrogen. Ja obstawiam owulke wczesniej u siebie jednak , w poniedziałek, ale niech już zostanie tak jak of wyznaczył. Teraz to i tak nie ma znaczenia - co ma być to będzie
-
sóweczka wrote:Hej Dziewczyny!
Postanowiłam, że jutro robię betę. Według programu to będzie 9dpo, ale owulka była na 85% dzień wcześniej- według monitoringu. Trzymajcie kciuki!!!
Trzymam kciuki za pozytywny wynik no i chyba wszystkie czekamy na dobre wieści. -
triss wrote:to nie monitor a testy clearblue. Działają chyba na podobnej zasadzie jak Twój monitor, też mierzą LH i estrogen. Ja obstawiam owulke wczesniej u siebie jednak , w poniedziałek, ale niech już zostanie tak jak of wyznaczył. Teraz to i tak nie ma znaczenia - co ma być to będzie
Tez mi sie wydaje, ze u Ciebie owu byla w poniedzialek. Teraz trzymam kciuki :*
Sowka za Ciebie tez :* oby beta byla wyyyysoka :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualnyWitajcie Laseczki
Fatim, Sóweczka powodzenia
Chica jeszcze raz gratluję ślij wiruski
Dziewczynki kupiłam sobie dzisiaj ten Inofolic, zapłacilam 36 zł w aptece, ale wcześniej oczywiście podzwoniłam, posprawdzałam ceny i różnica jest ogromna! W jednej aptece kosztował aż 70 zł! Zaczynam pić, może będą jakieś efekty.Chica Mala, Morwa lubią tę wiadomość
-
Straszna cisza, faktycznie Też dużo dzisiaj nie siedzę, ale za każdym razem jak podchodzę, to myślę, że będzie naskrobane 3 strony, a to nic
Martika, mam nadzieję, że lekarz rozwieje Twoje wątpliwości i wszystko będzie ok. Kurcze, przez ten krótszy tydzień myślałam, że środa już jutro
Ja też kupiłam infolic, za niecałe 29zł w Gemini. Czeka i zacznę pierwszego dnia @, czy już teraz?
Kto jutro testuje poza dziewczynami na bete?
-
http://www.aptekagemini.pl/inofolic-20-saszetek.html
Opłaca się nawet zamówić Nie robię reklamy, ale tam jest naprawdę taniej. Przykładowo - zawsze robiłam zakupy w doz.pl wydawało mi się że tam jest w miarę tanio i tak odkryłam Gemini - zrobiłam listę zakupów w Gemini - wyszło okoo 250zł i porównałam to z Dozem - ponad 350zł.
Ja akurat mam na miejscu i odbieram osobiście (chociaż kolejki są nieziemskie), ale naprawdę warto zamówić. Wysyłka 12.49