Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny czy któras miała tak przed okresem 3 dni test negatywny w dniu okresu widoczna druga kreska ale nie intensywna, test w dniu okresu mniej niż 2 z bety i dzień po terminie okresu test pozytywny ciemne 2 kreski ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 22:16
Beata.k -
Morwa wrote:Zależy od dawki Zetka ten co kupiłam tylko 2 tabletki( bo tam są dodatkowe składniki których nie chce przedawowywac) na śluz tez biorę ocet jabłkowy i olej lniany wiec mam dostarczana duża ilość omega i w ogóle nie miałam jakoś z nim wcześniej problemów a do tego jeszcze te zioła ojca sroki nr 3 pije i będę od jutra brała tabsy na tarczyce bo nie dopisała tam na górze:p
Dokładnie, nie można przedawkowac.
-
jutro postaram sie zrobić zdjecie ale nie rozumiem robiłam badanie w prywatny laboratorium koszt 45zl wyniki przyszly mi na e mail <2 a dziś no czerwone kreski ;/ a może to pozamaciczna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 22:29
Beata.k -
nick nieaktualnyDzis cały dzień mam milion myśli nt. tej mojej nieszczesnej owulki.. i tak sobie myślę, że są chyba 3 wyjscia..
1. Laparoskopia, chociaż wyczytalam i lekarz mi mówił, że przy jednym niedroznym jajowodzie zabieg ten jest bez sensu, często nie skuteczny i dodatkowa ingerencja w organizm. .
2. Inseminacja ?..
3. Staranie się i nadzieja, że w końcu uda się naturalnie zagroszkowac, ale czuje, że to nie przyjdzie prędko.
To takie moje przemyślenia zobaczymy czego się dowiem we wtorek..
Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki w nowym, szczęśliwym cyklu! Wreszcie mnie dopadła nad ranem, ketonal i nospa sobie jakoś radzą
Dziękuję Wam bardzo za ogromne wsparcie w poprzednim cyklu i bardzo proszę o podwójne w tym
Marzę o tym żeby się udało tak jak wszystkie z Was i mam nadzieję, że damy radę najszybciej jak to możliwe
Nie chce już żadnych infekcji, antybiotyków, stresu, postanowiłam prowadzić się przyzwoicie
Tak więc powodzenia Wam i sobie życzę i prezentu na Mikołajki i Święta
A tymczasem wysyłam męża po zapas winka i zaczynam dziś inofolic ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 09:52
Nusia, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
Malagosia wrote:Cześć dziewczyny. Mam taką prosbe mozecie zerknac na moj wykres i powiedziec czy przy takich temp jest nadal mozliwy cud? Bo o ile wczoraj mialam nadzieje to dzis znwou...
Pooglądaj tutaj wykresy ciążowe, wcale nie są takie idealne