Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczór! A ja wybrałam się do opery na balet. Teraz mam problem z psychiką! Jeszcze takiej sztuki nie widziałam, i mam nadzieję, że więcej nie zobaczę. A może ja za stara jestem na nowoczesne rytmy? Oj! Działo się. Choć wielką przyjemność sprawiło mi oglądanie moich pacjentów na scenie- ja rehabilituję tancerzy.
Widzę, że tu niewiele wpisów... Albo weekend i zajmujemy się mężami i domami, albo nam się zaczyna nudzić. Cóż, ja nadal pełna nadziei. I Wy się trzymajcie! Do jutra... Dobrej nocy! -
Morwa wrote:Witam☺ mnie jakaś grypa łapie:( łamie mnie w kościach , głowa boli, gardło boli, tez sobie nie miałam kiedy szukać momentu do chorowania:( we wtorek jedziemy z mężem na mecz do Wrocławia to się pewnie już tak doprawie , że kaplia:/
Witajcie dziewczyny. Mnie tez grypa lapie. Juz 3 dni gardlo bolalo, ale dzis doszly inne grypowe dolegliwosci. Nafaszerowalam sie gripexem i mam nadzieje, ze szybko minie. Morwa tak jak mowisz- wspanialy moment na chorowanie;(
Ide spac. Dobranoc! -
Morwa wrote:Za to kupiłam sobie oeparol piękna skóra , włosy i paznokcie jakiś taki kompleks dla kobiet co zawiera olej z nasion wiesiołka Wit C , E , beta karoten , cynk, miedź i selen☺
Ja też mam ten oeparol z wiesiołka em ale chyba bez tych dodatków.
6 tabletek dziennie?
Agata, zdrówka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 21:52
-
nick nieaktualnyZetka wrote:Ja też mam ten oeparol z wiesiołka em ale chyba bez tych dodatków.
Agata, zdrówka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 21:53
Zetka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki inofolic dla mnie nie ma smaku, jak piję to tak jakbym piła czystą wodę, więc luzik
Zetka ja siemie też piję codziennie lubię no i dzisiaj 4 dc, w końcu winko poszło w obroty ciekawe kiedy w tym cyklu owulacja do mnie zawita
Agatka zdrówka życzę!! -
Morwa wrote:Bo to jakiś taki dla kobiet jest zwykły tez mam zwykły wygląda jak tran a ten jest taki jak kamień piasek pustyni ☺
Ja już nie wiem czy nie za dużo tego wszystkiego. Przed owu:
Oeparol 4 tabl
Omega3 2tabl
Magnez
Inofolic
B6
Siemie lniane
Po owu wszystko bez wiesiołka i omega3
Maz:
Salfazin
Magnez
Kwas foliowy
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Dziewczynki inofolic dla mnie nie ma smaku, jak piję to tak jakbym piła czystą wodę, więc luzik
Zetka ja siemie też piję codziennie lubię no i dzisiaj 4 dc, w końcu winko poszło w obroty ciekawe kiedy w tym cyklu owulacja do mnie zawita
Agatka zdrówka życzę!!
Morwa a nie za mało tego wiesiołka bierzesz? Jeżeli oeparol to chyba aż 6 dziennie pisali.