X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopad należy do nas
Odpowiedz

Listopad należy do nas

Oceń ten wątek:
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może masz rację . Ją tylko o sobie jak u Ciebie ?

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• martika Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ok, chociaż od dwóch dni czuję się trochę jelitówkowo, ale jeszcze mnie nie dopadła:D Idę spać, zawsze to jutro będzie o jeden dzień mniej czekania na test:D

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak trzymam za nas kciuki :)

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• werni Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie wpisuje, czekam tak do trzeciego. Albo jak najdłużej wytrzymam :) jeśli wcześniej nie przyjdzie :)

małaMyszka lubi tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • triss Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)

Werni Martka trzymam kciuki za 2 kreseczki :)chyba testujecie najszybciej :)

odebrałam wyniki hormonów, wg mnie w miare ok... w przyszłym tygodniu idę do gina, to bedę wiedzieć na 100% czy nie mam się czym martwić

Jak po weekendzie? :)

werni lubi tę wiadomość

• martika Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:)
    Triss u mnie to chyba nic nie będzie z tego testowania, codziennie sobie wymyślam nowe problemy i dzisiaj myślę, że za marne to serduszkowanie żeby się udało, brakuje tam <3 18go, albo i 19dc. Boje się, że owulacja była później, albo wcale, bo ta temperatura tak powoli się wdrapywała. Chyba za dużo mam czasu na myślenie:p

• triss Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    Triss u mnie to chyba nic nie będzie z tego testowania, codziennie sobie wymyślam nowe problemy i dzisiaj myślę, że za marne to serduszkowanie żeby się udało, brakuje tam <3 18go, albo i 19dc. Boje się, że owulacja była później, albo wcale, bo ta temperatura tak powoli się wdrapywała. Chyba za dużo mam czasu na myślenie:p

ech... ja też analizuję wciąz. I się nakrecam bez potrzeby, albo stresuje, albo łapie doła, aby za chwilę znowu się nakręcić ;) co jest nam pisane to i tak będzie :) i za to trzymam kciuki kochana :) by się udało już w tym cyklu :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 12:58

• patrycja87 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam za wysokie Tsh 3,43 jutro z wynikami do gina, czeka mnie endokrynolog, ehh, pewnie przez niedoczynność nie wychodzą nasze starania. @ przyszła wczoraj po 3 dniach spóźnienia :/

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• Zetka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:

Martika mam to samo. Ciągle coś nowego wymyślam. Teraz mi doszedł pęcherz bo boli :) zaraz idę do apteki zapytać co można brać, powiem chyba że we wczesnej ciąży jestem :))

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się staram nie narkęcac.... ale jestem przed ovu, wiec nakrecanie pewnie dopiero przede mną :P niestety, bo to bardzo męczące, jak sie o niczym innym nie myśli... i ww wszystkim widzi jakies objawy...

Pojutrze dopiero zaczynam testy ovu... ale <3 na wszelki wypadek zaczęliśmy wczoraj... zeby nie bylo :)

Narazie oprócz codziennego bólu głowy w miarę mi nic nie dolega....

Zetka na uklad moczowy żurawina, pamietam ze bralam takie tabletki urinal z żurawina, nawet jak bylam w ciaży i miałam stany zapalne, ból przechodził jak ręką odjol.

Martika nawet jeśli ta ovu była 18tego, to nic straconego, po prostu będzie córka :)

werni trzymam kciuki i zazdroszcze ze to juz niedlugo :)

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi pewnie lekarz zabroni starań w tym cyklu przez tsh :(

oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• martika Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja. przestań się dołować i marudzić ;), miałam naprawdę dużo, dużo gorsze wyniki od Ciebie i lekarz przypisał mi leki i powiedział, żeby nie przestawać się starać, a po miesiącu wyniki idealne, trzeba tylko sumiennie brać leki o stałej porze, głowa do góry, nie smuć się! :)

Madlene, że córka to ja wiem, mam pewne wtyki :D tylko nie jestem pewna czy to już w tym cyklu:p

• werni Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie czas szybko ucieka i dobrze.. W weekend poleniuchowalismy. Mojego chyba przeziębienie bierze.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • eM Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja pozwolę sobie dołączyć. Starania od lipca 2013 więc już troszkę się staramy... 2 ciąże z bardzo smutnym zakończeniem, ale chyba w końcu musi się udać? @ powinna być jutro albo pojutrze i zaczynamy walczyć. Mam nadzieję że pod koniec listopada będzie mi dane zobaczyć 2 kreski na teście ciążowym :)

Trzymam mocno kciuki za siebie i za was wszystkie :) A to dla wszystkich na szczęście:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9414341f5fb.jpg

triss, Magula, believe lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Storczyk3 Przyjaciółka

Wysłany: 28 października 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jutro na 100% albo jeszcze dzisiaj przyłączam się do Was :)

• triss Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)
    eM witaj. Powodzenia kochana w listopadzie, oby tym razem wszystko dobrze się skończyło :)

Patrycja głowa do góry :) dobrze ze w porę udało sie wykryć ze TSH u Ciebie podwyższone, dostaniesz leki i bedzie dobrze, zobaczysz :)

Storczyk wiesz już na 100% ze @ przyjdzie? moze jednak nie? (oby, oby) <3

eM lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, u mnie od pewnego czasu jakaś obojętność... nie wiem nawet który dzisiaj dc, bo już przestałam się nad tym wszystkim głowić, nie robię testów owu a o ciążowych nawet nie myślę, bo jestem pewna ,że i tak nic z tego.

Trzymam kciuki za was wszystkie ;)

• triss Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta może takie podejcie zaoowocuje. Oby tak było kochana <3

• Zetka Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlene84 wrote:
    Ja się staram nie narkęcac.... ale jestem przed ovu, wiec nakrecanie pewnie dopiero przede mną :P niestety, bo to bardzo męczące, jak sie o niczym innym nie myśli... i ww wszystkim widzi jakies objawy...

Pojutrze dopiero zaczynam testy ovu... ale <3 na wszelki wypadek zaczęliśmy wczoraj... zeby nie bylo :)

Narazie oprócz codziennego bólu głowy w miarę mi nic nie dolega....

Zetka na uklad moczowy żurawina, pamietam ze bralam takie tabletki urinal z żurawina, nawet jak bylam w ciaży i miałam stany zapalne, ból przechodził jak ręką odjol.

Martika nawet jeśli ta ovu była 18tego, to nic straconego, po prostu będzie córka :)

werni trzymam kciuki i zazdroszcze ze to juz niedlugo :)

Dzięki, dost łam wczoraj w aptece zurawinowe tabletki.
    A co do Martiki, to nie kumam :) jak ovu była 18 to wydaje mi się ze na synka? :) dzień ovu dzień przed i dwa przed to chyba bardziej na chlopca, a jak 2,5-3-4 dni przed ovu to chyba córcia, czy się mylę? :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka w sumie to nie wiedzialam, ze w dniach az taka rozbieżność jest :)

Czujesz sie juz lepiej dzisiaj?

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ