Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
I ja sie wpisuje, czekam tak do trzeciego. Albo jak najdłużej wytrzymam jeśli wcześniej nie przyjdzie
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
dzien dobry
Werni Martka trzymam kciuki za 2 kreseczki :)chyba testujecie najszybciej
odebrałam wyniki hormonów, wg mnie w miare ok... w przyszłym tygodniu idę do gina, to bedę wiedzieć na 100% czy nie mam się czym martwić
Jak po weekendzie?
werni lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:)
Triss u mnie to chyba nic nie będzie z tego testowania, codziennie sobie wymyślam nowe problemy i dzisiaj myślę, że za marne to serduszkowanie żeby się udało, brakuje tam 18go, albo i 19dc. Boje się, że owulacja była później, albo wcale, bo ta temperatura tak powoli się wdrapywała. Chyba za dużo mam czasu na myślenie:p -
martika wrote:Hej dziewczyny:)
Triss u mnie to chyba nic nie będzie z tego testowania, codziennie sobie wymyślam nowe problemy i dzisiaj myślę, że za marne to serduszkowanie żeby się udało, brakuje tam 18go, albo i 19dc. Boje się, że owulacja była później, albo wcale, bo ta temperatura tak powoli się wdrapywała. Chyba za dużo mam czasu na myślenie:p
ech... ja też analizuję wciąz. I się nakrecam bez potrzeby, albo stresuje, albo łapie doła, aby za chwilę znowu się nakręcić co jest nam pisane to i tak będzie i za to trzymam kciuki kochana by się udało już w tym cyklu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 12:58
-
Ja mam za wysokie Tsh 3,43 jutro z wynikami do gina, czeka mnie endokrynolog, ehh, pewnie przez niedoczynność nie wychodzą nasze starania. @ przyszła wczoraj po 3 dniach spóźnienia
-
martika wrote:Hej dziewczyny:)
Triss u mnie to chyba nic nie będzie z tego testowania, codziennie sobie wymyślam nowe problemy i dzisiaj myślę, że za marne to serduszkowanie żeby się udało, brakuje tam 18go, albo i 19dc. Boje się, że owulacja była później, albo wcale, bo ta temperatura tak powoli się wdrapywała. Chyba za dużo mam czasu na myślenie:p
Martika mam to samo. Ciągle coś nowego wymyślam. Teraz mi doszedł pęcherz bo boli zaraz idę do apteki zapytać co można brać, powiem chyba że we wczesnej ciąży jestem )
-
Ja się staram nie narkęcac.... ale jestem przed ovu, wiec nakrecanie pewnie dopiero przede mną niestety, bo to bardzo męczące, jak sie o niczym innym nie myśli... i ww wszystkim widzi jakies objawy...
Pojutrze dopiero zaczynam testy ovu... ale na wszelki wypadek zaczęliśmy wczoraj... zeby nie bylo
Narazie oprócz codziennego bólu głowy w miarę mi nic nie dolega....
Zetka na uklad moczowy żurawina, pamietam ze bralam takie tabletki urinal z żurawina, nawet jak bylam w ciaży i miałam stany zapalne, ból przechodził jak ręką odjol.
Martika nawet jeśli ta ovu była 18tego, to nic straconego, po prostu będzie córka
werni trzymam kciuki i zazdroszcze ze to juz niedlugo -
Patrycja. przestań się dołować i marudzić , miałam naprawdę dużo, dużo gorsze wyniki od Ciebie i lekarz przypisał mi leki i powiedział, żeby nie przestawać się starać, a po miesiącu wyniki idealne, trzeba tylko sumiennie brać leki o stałej porze, głowa do góry, nie smuć się!
Madlene, że córka to ja wiem, mam pewne wtyki tylko nie jestem pewna czy to już w tym cyklu:p
-
To i ja pozwolę sobie dołączyć. Starania od lipca 2013 więc już troszkę się staramy... 2 ciąże z bardzo smutnym zakończeniem, ale chyba w końcu musi się udać? @ powinna być jutro albo pojutrze i zaczynamy walczyć. Mam nadzieję że pod koniec listopada będzie mi dane zobaczyć 2 kreski na teście ciążowym
Trzymam mocno kciuki za siebie i za was wszystkie A to dla wszystkich na szczęście:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9414341f5fb.jpgtriss, Magula, believe lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
dzien dobry
eM witaj. Powodzenia kochana w listopadzie, oby tym razem wszystko dobrze się skończyło
Patrycja głowa do góry dobrze ze w porę udało sie wykryć ze TSH u Ciebie podwyższone, dostaniesz leki i bedzie dobrze, zobaczysz
Storczyk wiesz już na 100% ze @ przyjdzie? moze jednak nie? (oby, oby)eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, u mnie od pewnego czasu jakaś obojętność... nie wiem nawet który dzisiaj dc, bo już przestałam się nad tym wszystkim głowić, nie robię testów owu a o ciążowych nawet nie myślę, bo jestem pewna ,że i tak nic z tego.
Trzymam kciuki za was wszystkie -
Madlene84 wrote:Ja się staram nie narkęcac.... ale jestem przed ovu, wiec nakrecanie pewnie dopiero przede mną niestety, bo to bardzo męczące, jak sie o niczym innym nie myśli... i ww wszystkim widzi jakies objawy...
Pojutrze dopiero zaczynam testy ovu... ale na wszelki wypadek zaczęliśmy wczoraj... zeby nie bylo
Narazie oprócz codziennego bólu głowy w miarę mi nic nie dolega....
Zetka na uklad moczowy żurawina, pamietam ze bralam takie tabletki urinal z żurawina, nawet jak bylam w ciaży i miałam stany zapalne, ból przechodził jak ręką odjol.
Martika nawet jeśli ta ovu była 18tego, to nic straconego, po prostu będzie córka
werni trzymam kciuki i zazdroszcze ze to juz niedlugo
Dzięki, dost łam wczoraj w aptece zurawinowe tabletki.
A co do Martiki, to nie kumam jak ovu była 18 to wydaje mi się ze na synka? dzień ovu dzień przed i dwa przed to chyba bardziej na chlopca, a jak 2,5-3-4 dni przed ovu to chyba córcia, czy się mylę?