Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to ja się się witam z mega pozytywnym nastawieniem!
dziś pierwszy dzień @, jak tylko się skończy zaczynam atak dong quai em, wiesiołkiem, rumiankiem. W tym cyklu też muszę zrobić cytologię a męża wysłać na spermiogram i zacząć karmić android em.
W przesyłce idzie do mnie dokładniejszy termometr wiec tez wykres będzie bardziej miarodajny może
Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie! Bardzo chciałabym żeby w tym cyklu się udało bo w innym wypadku czeka mnie hsg. I z jednej strony nie chce i się boję ale z drugiej jakby miało być to chce je już teraz szybko żeby szybciej zaskoczyc:)19.07.2016 r. Aleksander
-
witam was dziewczyny. jak wam dzień mija ? ja niestety dostałam dzisiaj wyniki z cytologi i okazało się ze mam wirusa HPV podłamałam się ... ;( teraz czeka mnie dwa miesiące leczenia muszę jeszcze swojego mężczyznę posłać na badania czy wszystko jest w porządku. oby leczenie się udało bo inaczej będę miała wycinkę szyki macicy.
Trzeba być silnym jeśli (może) pokarzemy ze dajemy sobie rade z takimi trudnościami jak i oczywiście innymi także to może życie nam się jakoś odwdzięczy.
Także dziewczyny jeśli macie możliwość to idźcie do ginekologa i zbadajcie się bo ponad połowa kobiet nie wie że takiego wirusa może mieć. -
Kurcze ja już nie wiem wczoraj miała przyjść @ i dzisiaj w toalecie zauważyłam taki rozciągliwy śluz lekko podbarwiony krwią i już myślałam ,że się rozkręci , a tu dalej cisza, tylko mnie ćmi delikatnie w brzuchu jak na @ hmm, a i test dzisiaj negatywny, bez cienia wątpliwości.
-
I ja witam się z Wami kobietki :*
Dostałam dzisiaj bóli w podbrzuszu i zaczęłam solidnie plamić i tym akcentem pożegnałam się z październikowym testowaniem :p
Może listopad będzie łaskawszy -
Wiesz ją w zeszłym miesiącau przed@ miałam pozytywny wynik.ale przyszła @ ale po wynik też po był blada druga kreską. lekarz mówił że nie poronilam podczas @ i tyle więc mogłam nie mieć owulacji w tym cyklu i @ mogła mi się przesunac.
-
Wiesz ją w zeszłym miesiącau przed@ miałam pozytywny wynik.ale przyszła @ ale po wynik też po był blada druga kreską. lekarz mówił że nie poronilam podczas @ i tyle więc mogłam nie mieć owulacji w tym cyklu i @ mogła mi się przesunac.