Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa przy starankach o dzidziusia tsh powinno byc poniżej 2, najlepiej w okolicy 1 nawet, więc TY masz zdecydowanie za wysokie. Jestem pewna, że jak Ci spadnie to bez problemu zajdziesz w ciążę.
Kahaśka jesteś usprawiedliwiona, bo jesteś w stanie błogosławionym czuwaj nad nami i przsyłaj wiruski od czasu do czasu żeby skutecznie podziałały -
Nusia wrote:NO ja niby termin @ mam na niedzielę, ale w sobotę będzie już 10 dzień brania luteiny, więc pasowałoby zrobić test, żeby cyklu nie przedłużać, ale może rzeczywiście niedziela będzie lepsza
Czyli wezmiesz lutke w sobote, a testowanie w niedziele bedzie pozytyw wiec bedziesz mogla ja nadal bracNusia, Nusia lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
agata83 wrote:I to wlasnie mam na mysli mowiac o waszej cierpliwosci;) Normalnie wam zazdroszcze!
Nusia no pewnie, ze jest na co czekac!
Nie ma czego, ja im dluzej sie straram tym bardziej odkladam testowanieagata83 lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Morwa wrote:Nie tyle , ze mnie to uspokoi idę tylko dlatego , że muszę jak chce sobie pomóc w staraniach☺ tsh mam prawie 3 niby w normie ale za duże jak dla starających do tego przeciwciała tarczycowe TPO i TG podwyzszone, stosunek lh do fsh 0,5 wiec tez lipa.Zaburzenia cyklu ostatni miał 56 dni. Do tego plamienia w cyklu. Wiec tu raczej nie ma co zwlekać, Dlatego chcę też zbadać kortyzol i ACTH żeby mieć komplet i iść raz a porządnie☺
Masz racje, im wczesniej zaczniesz diagnostyke i leczenie tym lepiej. Tylko nie martw sie na zapas :*Morwa lubi tę wiadomość
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:Dobry :*
Morwa, to dobry masz ocet
Rozgadana i Agaja, przykro mi ale poki nie ma @ - jest szansa
Believe, nie moge sie doczekac Twojego testowania musi byc zielono. Ktos w koncu musi zaczac dobra passe listopada
Oby, oby. Chyba dzisiaj nie zasnę a jutro jak będę mierzyła temperaturę, to chyba zawału w tym czasie dostanę -
MagdaH wrote:A wiecie moze czemu mi wykres nie odlicza dni po owulacji? Nie, ze nie umiem sobie policzyć , pytam raczej z ciekawości.
A wchodzisz na wykres przez okienko, które masz pod postem, czy przez "Moje ovu - bieżący wykres" u góry ekranu? -
Dziewczyny na moich testach jest wlasnie ze nie z porannego moczu, robie wiec popoludniu i nie pije nic przez 2h. Czy kilka dni przed gruba krecha powinny sie juz cienie pokazywac? bo u mnie chol... nie ma NIC. Za to jesli sluz, dzis nawet ladniejszy, do tego chyba sie szyjka obniza, wiec wciaz licze ze jestem przed owu i ze ona bedzie. no i serduszujemy bo co nam zostalo
no to jesienna niedziela bedzie zielona, ja chyba czekam na wasze testy z wieksza niecierpliwoscia niz Wy dziewczyny fajnie sie czyta radosne posty (pewnie jeszcze lepiej sie je pisze - ale to przed nami )
believeagata83 lubi tę wiadomość
-
Nie mam abonamentu premium, wiec jak wchodzę na bieżący wykres, to objawy są na szaro. Zauważyłam właśnie, ze jak klikam na wykres z podpisu, to objawy są na kolorowo, ale odliczania nadal nie ma... A na wykresach innych, np. Twoim odliczanie jest. Moze dlatego, ze masz abonament premium?
-
Madlene84 wrote:Dziewczyny na moich testach jest wlasnie ze nie z porannego moczu, robie wiec popoludniu i nie pije nic przez 2h. Czy kilka dni przed gruba krecha powinny sie juz cienie pokazywac? bo u mnie chol... nie ma NIC. Za to jesli sluz, dzis nawet ladniejszy, do tego chyba sie szyjka obniza, wiec wciaz licze ze jestem przed owu i ze ona bedzie. no i serduszujemy bo co nam zostalo
no to jesienna niedziela bedzie zielona, ja chyba czekam na wasze testy z wieksza niecierpliwoscia niz Wy dziewczyny fajnie sie czyta radosne posty (pewnie jeszcze lepiej sie je pisze - ale to przed nami )
believe
Mnie sie mogło nic nie pokazywać i nagle ni z gruszki ni z pietruszki 1-2 dni z cieniem a pozniej pozytyw. I jak szybko przychodzi, tak szybko odchodzi
-
Widać, że w weekend dużo testujących. Mam nadzieję, że zobaczę u siebie jutro 2 kreski i Was wszystkie pozarażam
Swoją drogą - czy ktoś jutro planuje testować?
Agata83, dziękuję jednak z tego co widzę, to nikt nie lubi swoich wykresów
Rozgadana, powodzenia! Oby ten cykl starań był Twoim ostatnim!
Agaja, zatestuj jeszcze za 2 - 3 dni. Trzymam kciuki, żebyś zobaczyła 2 kreski.
Ania24, nie myśl tak pesymistycznie. Jeszcze raz Ci napiszę - musisz sama zacząć wierzyć
Nusia, powodzenia. Tym razem musi się udać. Szczególnie, że te mdłości muszą coś oznaczać
Medlene84, dziękuję za wsparcie u Ciebie nie ważne kiedy owu będzie, przy takiej ilości nie ominiecie tego najważniejszego momentu na pewno.
MagdaH, a to może dlatego. -
Madlene84 wrote:Dziewczyny na moich testach jest wlasnie ze nie z porannego moczu, robie wiec popoludniu i nie pije nic przez 2h. Czy kilka dni przed gruba krecha powinny sie juz cienie pokazywac? bo u mnie chol... nie ma NIC. Za to jesli sluz, dzis nawet ladniejszy, do tego chyba sie szyjka obniza, wiec wciaz licze ze jestem przed owu i ze ona bedzie. no i serduszujemy bo co nam zostalo
believe