Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Dziewczynki ale to będzie gorący weekend ciekawe ile zielonych kropek nastrzelamy
Ja mam dzisiaj taki podły dzień, że wszystko jest na nie na dodatek do kolegi z pracy przyszła koleżanka w 7 miesiącu i tak siedziała z nami a miała taki ładny ten brzusio taki kształtny i tak siedziałam i patrzyłam i się napatrzyłam
no ale cóż może kiedyś i ja będę siedziała z takim ślicznym brzuszkiem -
juwelka wrote:ok:) śmiało wytrzymam myślę
Morwa to Wy może zostańcie już w tym łożku ;p Ból głowy przejdzie i
No to super - wiekie testowanie w niedziele ktos jeszcze sie chce dolaczyc?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki szczerze mówiąc, to ja nawet nie nastawiam się na to że test będzie pozytywny, jakoś nie wierzę, że wkońcu mogłoby się udać...
dzisiaj byłam u koleżanki, no i za 2 tygodnie szykuje się nam imprezka ostatkowa, najpierw spotkanie u znajomych, szybkie drinkowanie a potem wyjście na dyskotekę itd, więc póki co to myślę o tym żeby się wytańczyć i pobawić -
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Wiecie co zdecydowałam , że idę do endo-Gino poniedziałek nie będę czekała do 13 listopada bo pewnie znowu będą jakieś plamienia okoloowulacyjne i w rezultacie się nie wybiorę wcale w tym miesiącu:P
Jak to cie uspokoi to pewnie, ze idz.
Jesli chodzi o testy owulacyjne to kupuje clerablue. I tam wlasnie jest napisane o porannym moczu.
Do niedzieli juz niedlugo i widzac wasza nieziemska cierpliwosc mysle, ze wytrzymacie. Tylko dawajcie znac na biezaca, bo tu wszyscy z zapartym tchem sledza wasze losy hehe -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Hmm no ok a myslisz, że wytrzymamy aż do niedzieli? hehe
Ja musze! Boje sie rozczarowania. Termin @ mam na poniedzialek, wiec wczesniej nie ma sensu. Bo jak wyjdzie negatyw, to bede sie nakrecac, ze moze za wczesnie itp., a tak to bede juz miala pewnosc25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
agata83 wrote:Jak to cie uspokoi to pewnie, ze idz.
Jesli chodzi o testy owulacyjne to kupuje clerablue. I tam wlasnie jest napisane o porannym moczu.
Do niedzieli juz niedlugo i widzac wasza nieziemska cierpliwosc mysle, ze wytrzymacie. Tylko dawajcie znac na biezaca, bo tu wszyscy z zapartym tchem sledza wasze losy hehe
U mnie to nie cierpliwosc, tylko przerazenie....agata83 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:Ja musze! Boje sie rozczarowania. Termin @ mam na poniedzialek, wiec wczesniej nie ma sensu. Bo jak wyjdzie negatyw, to bede sie nakrecac, ze moze za wczesnie itp., a tak to bede juz miala pewnosc
I to wlasnie mam na mysli mowiac o waszej cierpliwosci;) Normalnie wam zazdroszcze!
Nusia no pewnie, ze jest na co czekac! -
Morwa, pewnie że idź. Im wcześniej tym lepiej. Będziesz wiedziała na czym stoisz. Ja wszystkie testy owu które miałam również pisało że nie z porannego moczu i 2 godz nie pić.
Czy któraś jutro testuje? Mnie czeka pobudka przed 4 więc od rana będę trzymać kciuki
Powodzenia
-
believe wrote:A ja tam odpisałam więc przeklejam do właściwego wątku
Tak, planuję jutro, jeśli mnie strach nie obleci przez wejściem do apteki
Witam wszystkich, pozdrawiam i czytam. tyle, że nie piszę