Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dobry :*
Morwa, to dobry masz ocet
Rozgadana i Agaja, przykro mi ale poki nie ma @ - jest szansa
Believe, nie moge sie doczekac Twojego testowania musi byc zielono. Ktos w koncu musi zaczac dobra passe listopadabelieve lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Kupilam wlasnie test owulacyjny, ktory wykrywa nie tylko LH, ale tez estrogen. I tam tez jest napisane, ze najlepiej wykonac test uzywajac probki moczu po jak najdluzszym okresie spania. Czyli tutaj tez wychodzi, ze rano.
Nusia faktycznie u ciebie ten wykresik to niczego sobie Oby tak dalej! -
dzien dobry
Cigaretta przykro mi, że z październikowego cyklu nici, trzymam kciuki za listopad !
Madlene a u Ciebie trzymam kciuki za owulkę póki co oby się zakonczyła sukcesem na końcu
ania24 trzymam kciuki, oby tempka pięknie wzrosła!
believe kciuki kochana :*
Kotowa u mnie płodny sluz pojawia się szybko, w zasdadzie 1-2 dni po @, i wystepuje tak około 5-6 dni. Ale u Ciebie to moze zwiadtować wczesniejsza owu. Trzymam kciuki za staranka
Agaja cieszę się ze jesteś z nami, tzrymam kciuki! moze na test jeszcze za wczesnie po prostu...
Juwelka co do sluzu to ja ostatnio mam dużo śluzu kremowego przed @. Ale jesli u Ciebie we wczesniejszych cyklach tak nie było, to może to dobry znak :)Kciuki !
She wolf piękny progesteron, oby to był znak, a te plamienia to jednak implantacja a nie szyjka :*
Believe trzymam kciuki!
Nusia taki ból niekoniecznie musi zwiastować nadchodzącą małpę wiec oby to był znak ciażowy a nie małpowy kochana
Marika ja siemię gotuje i przecedzam, piję gestego gluta, czasem dodaję miodu ale soku. Pijam siemię od dłuższego czasu i zawsze w ten sposób. Dlaczego nie można gotowac?
co do testów owu ja robie z porannego moczu. Tyle, że te moje mierzą poziom dwóch hormonów LHi estrogenu i jest na ulotce napisane zeby testować rano. Nie wiem jak z innymi
doczytałam, przepaszam ze tak srótowo odpisałam ale jestem w biegu
Sana witaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 11:15
Cigaretta, Nusia, Kotowa, Madlene84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgatka, Triss - dzięki Dziewczynki za wsparcie, nie nastawiam się jednak bo nie chcę się rozczarować...u mnie gydby się kiedyś w końcu udało to byłby prawdziwy cud, bo jestem po mega przejściach i nie dawano mi szansy na naturalną ciążę...zobaczymy...
Sana witaj -
Rozgadana :* szkoda oby Listopad byl dla Ciebie tym miesiacem
A te plamienia to ja juz sama nie wiem od czego. Jeszcze pare dni i sie przekonam
Triss :* zobaczymy co tam sie porobilo juz niedlugo
Ja uzywam tego mojego monitorka ktory wykrywa peak LH i estrogenu i tez robie testy z pierwszego moczu.
Sana, pewnie ze mozesz25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:kurcze miałam nadzieję, że te mdłości już mi przejdą a znowu się zaczyna...
To chyba dobry znak?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
No jak widac co test to inne zalecenia w ulotce
Sana witamy wsrod nas!
Nusia no ja tez mam nadzieje, ze te mdlosci u ciebie to dobry znak A probowalas wode z cytryna? Pomaga.
Martika u mnie chyba @ ma sie ku koncowi. Zaczelysmy prawie jednoczesnie wiec niech nam sie szybko konczy i dzialamy hehe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny