Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny!
Believe jak ja bym chciala miec taki wykres jak twoj!!Trzymam kciuki!
Zastanawiam sie nad swoja temperatura. 3 dni pod rzad mialam taka sama. Niby to mozliwe bo w poprzednim cyklu tez tak mialam, ale jakos tym razem zaczelam sie zastanawiac, czy to nie jakis blad z termometrem. No i mierzylam temp o roznych porach i wyszly rozne odczyty, wiec chyba wszystko ok. A dzis rano zanotowalam duzy spadek, wiec mam nadzieje, ze bedzie ok. -
Madlene84 wrote:ja orzeczy brazylijskie uwielbiam,moge cale opakowanie przy jednym posiedzeniu
testy owu - sama teraz nie wiem czy jest sens, narazie moje cos glupieja... albo powoduja ze ja glupieje, ale zobaczymy po tym cyklu czy cos wskazalu... cokolwiek, bo dzis kolejny negatywny, mimo ze robilam go pozniej (o 17)
a moj sluz, niby jest i to nawet rozciagliwy, prawie przezroczysty, ale bardzo gleboko tylk... wkurzajace to ze poki co nawet nie moge powiedziec, ze odliczam do dnia testowania - bo nie wiadomo kiedy to bedzie i czy w ogole...
trzymam kciuki za testujace w najblizszych dniachNiech sie nam zacznie zielenic tutaj
Madlene a czemu testujesz w ciagu dnia? W ogole to pytanie to was wszystkich? Ja robilam testy ovu z porannego moczu. W ulotce napisane bylo, ze mozena o kazdej porze dnia, ale dla wielu kobiet najwygodniej rano. Plus przed testem nie wolno oddawac moczu przez conajmniej 4 h i nie pic za duzo. -
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczynki,
Rozgadana przykro mi kurcze, mam jednak nadzieję, że tempka jeszcze jutro wzrośnie, może coś się jeszcze zmieni...
Aniu nie doluj się, tak jak pisze believe, na @ jeszcze za wcześnie...może u Ciebie po prostu ta tempka tak wariuje, może taki Twój urok
Agatka mam nadzieję, że tempka jutro u Ciebie odbije w górę! -
Dzień dobry!
Rozpadają, przykro mi, mam,nadzieje, ze głową do góry i z impetem będziesz walczyć dalej!
Ania, ten spadek jeszcze nic nie musi znaczyć, także spokojnie
A ja dziś testowalam i niestety negatywny. No ale zobaczymy co dalej.pewnie przez dupka @ przyjdzie trochę później niż zwykle i się ze mnie będzie śmiała