Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny!
Believe jak ja bym chciala miec taki wykres jak twoj!! Trzymam kciuki!
Zastanawiam sie nad swoja temperatura. 3 dni pod rzad mialam taka sama. Niby to mozliwe bo w poprzednim cyklu tez tak mialam, ale jakos tym razem zaczelam sie zastanawiac, czy to nie jakis blad z termometrem. No i mierzylam temp o roznych porach i wyszly rozne odczyty, wiec chyba wszystko ok. A dzis rano zanotowalam duzy spadek, wiec mam nadzieje, ze bedzie ok. -
Madlene84 wrote:ja orzeczy brazylijskie uwielbiam,moge cale opakowanie przy jednym posiedzeniu
testy owu - sama teraz nie wiem czy jest sens, narazie moje cos glupieja... albo powoduja ze ja glupieje , ale zobaczymy po tym cyklu czy cos wskazalu... cokolwiek, bo dzis kolejny negatywny, mimo ze robilam go pozniej (o 17)
a moj sluz, niby jest i to nawet rozciagliwy, prawie przezroczysty, ale bardzo gleboko tylk... wkurzajace to ze poki co nawet nie moge powiedziec, ze odliczam do dnia testowania - bo nie wiadomo kiedy to bedzie i czy w ogole...
trzymam kciuki za testujace w najblizszych dniach Niech sie nam zacznie zielenic tutaj
Madlene a czemu testujesz w ciagu dnia? W ogole to pytanie to was wszystkich? Ja robilam testy ovu z porannego moczu. W ulotce napisane bylo, ze mozena o kazdej porze dnia, ale dla wielu kobiet najwygodniej rano. Plus przed testem nie wolno oddawac moczu przez conajmniej 4 h i nie pic za duzo. -
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczynki,
Rozgadana przykro mi kurcze, mam jednak nadzieję, że tempka jeszcze jutro wzrośnie, może coś się jeszcze zmieni...
Aniu nie doluj się, tak jak pisze believe, na @ jeszcze za wcześnie...może u Ciebie po prostu ta tempka tak wariuje, może taki Twój urok
Agatka mam nadzieję, że tempka jutro u Ciebie odbije w górę! -
Dzień dobry!
Rozpadają, przykro mi, mam,nadzieje, ze głową do góry i z impetem będziesz walczyć dalej!
Ania, ten spadek jeszcze nic nie musi znaczyć, także spokojnie
A ja dziś testowalam i niestety negatywny. No ale zobaczymy co dalej.pewnie przez dupka @ przyjdzie trochę później niż zwykle i się ze mnie będzie śmiała