Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie przy okazji, czy jest sens jeszcze dzisiaj robić jakieś dodatkowe badania? Czy na razie tylko betę? Patrzyłam na nasze jedno laboratorium i wyniki tam są chyba do 4 dni, więc trochę długo, ale pójdę jeszcze do drugiego i zapytam i terminy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
believe wrote:Powiedzcie przy okazji, czy jest sens jeszcze dzisiaj robić jakieś dodatkowe badania? Czy na razie tylko betę? Patrzyłam na nasze jedno laboratorium i wyniki tam są chyba do 4 dni, więc trochę długo, ale pójdę jeszcze do drugiego i zapytam i terminy.
Ja będąc w Twojej sytuacji jak zobaczyłam dwie krechy to od razu zrobiłam z beta toxoplazmoze, cytomegalie.
-
nick nieaktualny
-
believe wrote:Powiedzcie przy okazji, czy jest sens jeszcze dzisiaj robić jakieś dodatkowe badania? Czy na razie tylko betę? Patrzyłam na nasze jedno laboratorium i wyniki tam są chyba do 4 dni, więc trochę długo, ale pójdę jeszcze do drugiego i zapytam i terminy.
Gratulacje!
A ja szczerze powiem nie robiłam żadnych badań. Nawet bety nie badałam . Przy pierwszej wizycie dowiesz się od gin co nalezy zbadać, bedzie to m.in. grupa krwi, toxo, cytomegalia, morfologia i już sama nie pamiętam co jeszcze tam było
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Nusia wrote:Dzięki Dziewczynki, ale jakoś już pomały tracę nadzieję, dzisiaj brzuch mnie boli już typowo jak na @.
Jest dobrze - glowa do gory. Trzymam mocno kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 09:52
Nusia lubi tę wiadomość
-
U mnie dzis to juz po prostu szczyt wszystkiego! W nocy przy sikaniu zobaczylam jasno czerwona krew, wkurzylam sie, bo na @ 4 dni za wczesnie. Jeszcze pospalam, teraz bylam w ubikacji i mam brazowe brudne spore plamienie. Co to jest? Tempka nadal wysoko, piersi dalej pelne i bola. Juz nic w tym cyklu nie rozumiem niech juz bedzie poniedzialek!25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
.ona. wrote:Gratulacje!
A ja szczerze powiem nie robiłam żadnych badań. Nawet bety nie badałam . Przy pierwszej wizycie dowiesz się od gin co nalezy zbadać, bedzie to m.in. grupa krwi, toxo, cytomegalia, morfologia i już sama nie pamiętam co jeszcze tam było
Tylko że w razie choroby toxo (tfu tfu) należy włączyć rovamycyne nie później niż w 8 tygodniu, a zazwyczaj do gina dopiero 7-8 się idzie żeby coś było widać. Przechodziłam toxo w ciąży ale włąśnie od 8 tyg antybiotyk do końca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 10:20
-
She Wolf wrote:U mnie dzis to juz po prostu szczyt wszystkiego! W nocy przy sikaniu zobaczylam jasno czerwona krew, wkurzylam sie, bo na @ 4 dni za wczesnie. Jeszcze pospalam, teraz bylam w ubikacji i mam brazowe brudne spore plamienie. Co to jest? Tempka nadal wysoko, piersi dalej pelne i bola. Juz nic w tym cyklu nie rozumiem niech juz bedzie poniedzialek!
Mam nadzieję że to długa implantacja. Ale przecież czasami w ciąży pierwszy okres którego nie powinno być okazuje się plamienie. Skoro tempa jest u góry, mam nadzieję że u Ciebie tak będzie.