X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopad należy do nas
Odpowiedz

Listopad należy do nas

Oceń ten wątek:
  • triss Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She wolf ktoras z dziewczyn z forum ma podobne problmy z plamieniem, ktorego lekarz nie może doszukac się przyczyn. Teraz miała smarowaną szyjkę jakimś specyfikiem i czeka na efekty. Chyba Nona jeśli nie pokreciłam.

Believe trzymam kciuki za betę :) :*

• believe Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She, nawet się nie denerwuję :) chciałabym już znać wynik, ale ucieszyła mnie druga kreska na teście rano i po tym się uspokoiłam :) teraz już co ma być to będzie.

agata83, EwaLauren, Kotowa lubią tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    She wolf ktoras z dziewczyn z forum ma podobne problmy z plamieniem, ktorego lekarz nie może doszukac się przyczyn. Teraz miała smarowaną szyjkę jakimś specyfikiem i czeka na efekty. Chyba Nona jeśli nie pokreciłam.

Believe trzymam kciuki za betę :) :*

Tak, rozmawialam z nia.... Wlasnie znowu dzwonilam do szpitala spytac o moja cytologie. Oczywiscie nikt nie odbieral i zostawilam kolejna wiadomosc :( do tego napisalam skarge! Moze w koncu sie rusza i zaczna mnie badac, bo nuz slow brakuje.

Morwa lubi tę wiadomość

25 cs; 3 IUI udane <3 - 15.04.17
    17 cs <3 2.11.2019
    P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*] <3 <3 <3

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • She Wolf Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    believe wrote:
    She, nawet się nie denerwuję :) chciałabym już znać wynik, ale ucieszyła mnie druga kreska na teście rano i po tym się uspokoiłam :) teraz już co ma być to będzie.

To dobrze ze jestes spokojna. A co ma byc? Bedzie dobrze :) nie ma innego wyjscia :*

17 cs <3 2.11.2019

45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty
  • mojemarzenie Debiutantka

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny od razu gratuluje wszystkim którym sie udało i trzymam mocno kciuki za staraczki :)

Chciałam się was o coś zapytać może też tak miałyście wczoraj od 4 rano obudziły mnie straszne mdłosci no i sie zaczał horror wymiotowałam poł dnia i na dodatek miałam biegunke.wszystko co zjadłam to zwrociłam nawet herbate :( ustąpiło dopiero wieczorem po całym dniu zasnełam obudziłam sie jeszcze wieczorem z strasznym bolem krzyza i brzucha ale udało mi sie zasnac po chwili.

dzisiaj jest juz duzo lepiej ale zjadłam sniadanie i mnie zemdliło znowu na szczęscie nie zwymiotowałam jakos to przetrzymałam.

Pytanie czy to mogą być jakieś objawy w ciaży ? zatrucie wykluczyłam (chciaz wszystko jest mozliwe) dlatego że nie jadłam nic takiego aby mogło mi cos stanać na żołądku.

• agata83 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She Wolf wrote:
    Tak, rozmawialam z nia.... Wlasnie znowu dzwonilam do szpitala spytac o moja cytologie. Oczywiscie nikt nie odbieral i zostawilam kolejna wiadomosc :( do tego napisalam skarge! Moze w koncu sie rusza i zaczna mnie badac, bo nuz slow brakuje.

I bardzo dobrze zrobilas!

She Wolf lubi tę wiadomość

• Zetka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojemarzenie wrote:
    cześć dziewczyny od razu gratuluje wszystkim którym sie udało i trzymam mocno kciuki za staraczki :)

Chciałam się was o coś zapytać może też tak miałyście wczoraj od 4 rano obudziły mnie straszne mdłosci no i sie zaczał horror wymiotowałam poł dnia i na dodatek miałam biegunke.wszystko co zjadłam to zwrociłam nawet herbate :( ustąpiło dopiero wieczorem po całym dniu zasnełam obudziłam sie jeszcze wieczorem z strasznym bolem krzyza i brzucha ale udało mi sie zasnac po chwili.

dzisiaj jest juz duzo lepiej ale zjadłam sniadanie i mnie zemdliło znowu na szczęscie nie zwymiotowałam jakos to przetrzymałam.

Pytanie czy to mogą być jakieś objawy w ciaży ? zatrucie wykluczyłam (chciaz wszystko jest mozliwe) dlatego że nie jadłam nic takiego aby mogło mi cos stanać na żołądku.

A może jakaś jelitowka?

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Malagosia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jestem tu od niedawna. Od kilky miesięcy staramy sie z mężem o dzidzie i narazie nic. Chyba sie troche poddałam chociaz kolejna szansa przedemną.

• Zetka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    A może jakaś jelitowka?

Chociaż właśnie spojrzałam na Twój wykres i ten dzisiejszy spadek tempka to jak nic implantacja :) Powodzenia

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia wrote:
    Cześć dziewczyny. Jestem tu od niedawna. Od kilky miesięcy staramy sie z mężem o dzidzie i narazie nic. Chyba sie troche poddałam chociaz kolejna szansa przedemną.

Witaj, nie ma co się poddawać, będzie dobrze :)

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malagosia wrote:

Wykreśl ze swojego słownika zwrot "poddawać się"! :) Na każda przyjdzie czas, co do tego nie mam wątpliwości :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:31

triss lubi tę wiadomość

• She Wolf Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona wrote:
    tak to ja- nie wiem czy mi pomogl specyfik na szyjke cyz duphaston bo wzielam obie te rzeczy i plamien NA RAZIE nie ma wiec kurde super ale nie wiem co to bylo ;-) w kazydm razie plamien nie mozna bagatelizowac i uzwazac ze taka nasza uroda. 1-2dni rpzed jeszcz eok ale takie cos? Nie odpuszczaj She Wolf. Wlacz jak wilk :-)

Tak jak mowisz nie wiadomo co pomoglo, ale dobrze jest sie zabezpieczyc z kazdej strony :)
    Dzieki za pomoc :* bede walczyc :D
    Teraz czekam na cytologie, potem kolposkopia i wszystko sie powinno wyjasnic :D

17 cs <3 2.11.2019

• Fatim Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przemyciłam się do was i tu też będę odliczać dni do testowania pierwszy test mogę wykonać 15 (12dpo powinno być już coś widać na testach 25?), ale na 16 mam przewidzianą @ według wykresu więc sama już nie wiem, bo nawet @ potrafię nie wierzyć :P

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosia, Fatim witajcie :) Co do testu to myślę, że 12 dpo może,ale nie musi wyjść, to różnie z tym bywa.

Dziewczyny bardzo Wam współczuję tych przebojów z szyjkami, ja niby miałam jakąś nadżerkę, ale nic mi się tam na szczęście nie dzieje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 15:31

• Fatim Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postaram się wytrzymać, chociaż wiecie jak to kusiiiii :] teraz pytanie! kiedy testować skoro moje cykle są nieregularne i mogę mieć @ 16,ale nie muszę - obstawiajcie, przyjmuję zakłady ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:13

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile masz fazę lutealną? Testuj jak się przedłuży.

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim ja obstawie jak juz bede wiedziala kiedy ja :P

Fatim lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
‹‹ 33 34 35 36 37 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ