Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
She wolf ktoras z dziewczyn z forum ma podobne problmy z plamieniem, ktorego lekarz nie może doszukac się przyczyn. Teraz miała smarowaną szyjkę jakimś specyfikiem i czeka na efekty. Chyba Nona jeśli nie pokreciłam.
Believe trzymam kciuki za betę :*
-
triss wrote:She wolf ktoras z dziewczyn z forum ma podobne problmy z plamieniem, ktorego lekarz nie może doszukac się przyczyn. Teraz miała smarowaną szyjkę jakimś specyfikiem i czeka na efekty. Chyba Nona jeśli nie pokreciłam.
Believe trzymam kciuki za betę :*
Tak, rozmawialam z nia.... Wlasnie znowu dzwonilam do szpitala spytac o moja cytologie. Oczywiscie nikt nie odbieral i zostawilam kolejna wiadomosc do tego napisalam skarge! Moze w koncu sie rusza i zaczna mnie badac, bo nuz slow brakuje.Morwa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
believe wrote:She, nawet się nie denerwuję chciałabym już znać wynik, ale ucieszyła mnie druga kreska na teście rano i po tym się uspokoiłam teraz już co ma być to będzie.
To dobrze ze jestes spokojna. A co ma byc? Bedzie dobrze nie ma innego wyjscia :*25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
cześć dziewczyny od razu gratuluje wszystkim którym sie udało i trzymam mocno kciuki za staraczki
Chciałam się was o coś zapytać może też tak miałyście wczoraj od 4 rano obudziły mnie straszne mdłosci no i sie zaczał horror wymiotowałam poł dnia i na dodatek miałam biegunke.wszystko co zjadłam to zwrociłam nawet herbate ustąpiło dopiero wieczorem po całym dniu zasnełam obudziłam sie jeszcze wieczorem z strasznym bolem krzyza i brzucha ale udało mi sie zasnac po chwili.
dzisiaj jest juz duzo lepiej ale zjadłam sniadanie i mnie zemdliło znowu na szczęscie nie zwymiotowałam jakos to przetrzymałam.
Pytanie czy to mogą być jakieś objawy w ciaży ? zatrucie wykluczyłam (chciaz wszystko jest mozliwe) dlatego że nie jadłam nic takiego aby mogło mi cos stanać na żołądku.
-
She Wolf wrote:Tak, rozmawialam z nia.... Wlasnie znowu dzwonilam do szpitala spytac o moja cytologie. Oczywiscie nikt nie odbieral i zostawilam kolejna wiadomosc do tego napisalam skarge! Moze w koncu sie rusza i zaczna mnie badac, bo nuz slow brakuje.
I bardzo dobrze zrobilas!She Wolf lubi tę wiadomość
-
mojemarzenie wrote:cześć dziewczyny od razu gratuluje wszystkim którym sie udało i trzymam mocno kciuki za staraczki
Chciałam się was o coś zapytać może też tak miałyście wczoraj od 4 rano obudziły mnie straszne mdłosci no i sie zaczał horror wymiotowałam poł dnia i na dodatek miałam biegunke.wszystko co zjadłam to zwrociłam nawet herbate ustąpiło dopiero wieczorem po całym dniu zasnełam obudziłam sie jeszcze wieczorem z strasznym bolem krzyza i brzucha ale udało mi sie zasnac po chwili.
dzisiaj jest juz duzo lepiej ale zjadłam sniadanie i mnie zemdliło znowu na szczęscie nie zwymiotowałam jakos to przetrzymałam.
Pytanie czy to mogą być jakieś objawy w ciaży ? zatrucie wykluczyłam (chciaz wszystko jest mozliwe) dlatego że nie jadłam nic takiego aby mogło mi cos stanać na żołądku.
A może jakaś jelitowka?
-
nick nieaktualnyMalagosia wrote:Cześć dziewczyny. Jestem tu od niedawna. Od kilky miesięcy staramy sie z mężem o dzidzie i narazie nic. Chyba sie troche poddałam chociaz kolejna szansa przedemną.
Wykreśl ze swojego słownika zwrot "poddawać się"! Na każda przyjdzie czas, co do tego nie mam wątpliwości -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:tak to ja- nie wiem czy mi pomogl specyfik na szyjke cyz duphaston bo wzielam obie te rzeczy i plamien NA RAZIE nie ma wiec kurde super ale nie wiem co to bylo w kazydm razie plamien nie mozna bagatelizowac i uzwazac ze taka nasza uroda. 1-2dni rpzed jeszcz eok ale takie cos? Nie odpuszczaj She Wolf. Wlacz jak wilk
Tak jak mowisz nie wiadomo co pomoglo, ale dobrze jest sie zabezpieczyc z kazdej strony
Dzieki za pomoc :* bede walczyc
Teraz czekam na cytologie, potem kolposkopia i wszystko sie powinno wyjasnic25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualny
-
Postaram się wytrzymać, chociaż wiecie jak to kusiiiii :] teraz pytanie! kiedy testować skoro moje cykle są nieregularne i mogę mieć @ 16,ale nie muszę - obstawiajcie, przyjmuję zakłady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 15:13