Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyjatkowo glupi mam ten cykl... i sie mecze powoli...
Zawsze mialam cykle 27-31. W tym cyklu przesunela mi sie owulacja na 22dc czyli dzisiaj 31dc 9dpo.
Robilam testy w 7dpo i wyszla kreska testowa rozowa ale blada, wczoraj 2x jeszcze bledsze (test czulosci 10). Dzisiaj rano zupelnie negatywny...
Temp od wczoraj powyzej 37* i sie zastanawiam czy mam robic sobie nadzieje? Nie chce isc na bete poki co. Wg OF @ powinna przyjsc w 36dc. Jestem juz zrezygnowana i zmeczona...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 10:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co mi widomosc urwalo!!!!
Mialo byc
Nusia przykro mi :* kiedy masz termin @?
Casie witaj, a moze pojdz na bete?
Nona, ja stosowalam prawie wszystko z Twojej listy i sie nie udalo. Wazne jest zwiekszanie szans, ale proces zaplodnienia jest tak skomplikowany, ze wystarczy, ze cos nie zatrybi, to nie wazne cobysmy nie jadly i jak dlugo bedziemy staly po na glowie - i tak sie nie uda. Mnie sie wydaje, ze psychika ma tu duze znaczenie.
W kazdym razie zycze nam wszystkim zeby w tym cyklu sie udalo :*
Juwelka, nie drnerwuj sie :*
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
na pewno zadziała!
Dziewczyny a Wam lekarz nie zalecił pic np inofolic? podobno mega dobrze działa na ovu i ogólnie na jajniki, mi zalecił właśnie ale zamierzałam pić od nowego cyklu więc u mnie akurat nie miał kiedy się sprawdzić, ale dużo dziewczyn piszę że od razu w pierwszym cyklu z inofolic zaszła w ciąże. Poczytajcie w necie może komuś by pomógł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuwelka wrote:na pewno zadziała!
Dziewczyny a Wam lekarz nie zalecił pic np inofolic? podobno mega dobrze działa na ovu i ogólnie na jajniki, mi zalecił właśnie ale zamierzałam pić od nowego cyklu więc u mnie akurat nie miał kiedy się sprawdzić, ale dużo dziewczyn piszę że od razu w pierwszym cyklu z inofolic zaszła w ciąże. Poczytajcie w necie może komuś by pomógł
Kochana, jak będę mieć zielona kropę, to znaczy, że mi pomógł w pierwszym cyklu Na pewno pomógł w tym zakresie, że czułam jajniki i raczej miałam owulację (sądząc po tempkach to była) Martwi mnie tylko dzisiejszy spadek