Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Cassie ja bym radziła na przyszłość nie robić testów przed terminem @ bo one nie zawsze się sprawdzają szczególnie te o czułości 10 mogą załamywać nie raz o tym pisali na forum. A co do czekania to zawsze się na coś czeka jak nie na okres to później na owulacje żeby w rezultacie czekać na test a potem znowu na okres :p mam nadzieje , ze ty się na @ Cassie ja bym radziła na przyszłość nie robić testów przed terminem @ bo one nie zawsze się sprawdzają szczególnie te o czułości 10 mogą załamywać nie raz o tym pisali na forum. A co do czekania to zawsze się na coś czeka jak nie na okres to później na owulacje żeby w rezultacie czekać na test a potem znowu na okres :p mam nadzieje , ze ty się na @ już nie do czekasz za szybko i będzie fasol☺ ilodniowa masz przeważnie fazę lutealna☺?już nie do czekasz za szybko i będzie fasol☺ ilodniowa masz przeważnie fazę lutealna☺?
Ale zakreconego posta napisalas
Ja mam fazy lutelane 13-14dniowe i cykle 27-30. Dzisiaj 31dc i 9dpo, owulacja mi sie przesunela.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nusia, to zadelko napewno zadziala
Juwelka lec i daj znac szybko
Tez mi lekarz mowil o infolic poprzednio, ale ja juz tyle biore tych specyfikow ze mysle jak tu sie ograniczyc. W koncu w pierwsza ciaze zaszlam bez zadnych wspomagaczy i nawet o diete za bardzo nie dbalam! Po prostu za bardzo sie nakrecam i to przez to - jestem pewna!Nusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny piszecie o roznych badaniach i tak coraz bardziej zastanawiam sie nad nimi. Niecale 2 miesiace temu tobilam TSH (1,2), T4 tez w normie (1,16), toksoplazmoza negatywna. Proaktyne chyba sie robi jak sa problemhy z tarczyca. Czy te badania trzeba co miesiac powtarzac?
U mnie dzis jakies plamienie sie pojawilo. Nigdy tak nie mialam. Nic mnie nie boli, czuje sie dobrze, wiec zachodze w glowe o co moze chodzic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juwelka, jeszcze raz ogromne gratulacje. Rośnijcie zdrowo! Ja właśnie czekam na wizytę u ginekologa, to pierwsza wizyta u niego, poprzedni przeniósł się do innego miasta... pokaże mu swoje wykresy, zobaczymy co powie. Powinnam mieć owulację dziś lub jutro, juz nawet coś czuje. Mam nadzieję, że lekarz od razu obejrzy pecherzyk
agata83 lubi tę wiadomość
Małgosia 24tc +15.08.2015
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki
06.2018 - crio 1 blastki
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020
03.2021 - crio 1 blastki