Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie dzisiaj był nudny dzień przed wyjściem męża pojechałam na zakupy potem to szybko obiad sprzątanie i posiedziałam chwile nad papierami z pracy ... Trzeba nadrobić zaległości a jest ich trochu Od poniedziałku znwou walka Za to wieczorem się pośmiałam i przestalam myśleć teraz czekam na męża i zajadam się ciastkami
She Wolf kochana nie wiem co mogę Ci napisać ...będzie dobrze już mnie zaczyna wkurzać to zdanie wierzę że się uda i szczerze trzymam kciuki za ten cykl czuję że teraz się uda mus tak być
Martika ty to samo wiem że to u Ciebie wygląda jak zawsze , książkowy wykres itd. ale trwac wiecznie to nie może kurde no Październik był nasz i koniec
Morwa morwunia a ja dzisiaj też miałam piękną pogodę bardzooo cieplutko : )i też ciężko uwierzyć angielska pogoda co raz bardziej mnie szokuje
Juwelka oby to było takie proste jak piszesz trzymam kciuki
i cala reszta już tyle fasolek Październikowych że tutaj nie może być inaczej :* :* :* Do rana
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj już przed 6 na nogach. Wracamy do domu od "teściowej". Oczywiście obładowani jedzeniem. Ja jestem zadowolona i pełna nadziei, że wszystko będzie dobrze, że to mój szczęśliwy cykl i będzie zielony groszek na końcu tym bardziej, że o 5:30 miałam 36,7 - mimo budzenia się w nocy - a ja zawsze po takiej nocy jestem zmarznięta musi być dobrze. Musiało sie udać!
-
Dzień dobry;)
Staraczka, nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś taka pełna optymizmu
Chica Mala, współczuję, że tak raniutko na nogach, a temperatura piękna, oby tak dalej.
Ja dzisiaj mam gości, bo przyjeżdżają do nas na cmentarz, więc muszę jakiś obiad ogarnąć, nie mam pojęcia jeszcze co.25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymartika wrote:Chica Mala, współczuję, że tak raniutko na nogach, a temperatura piękna, oby tak dalej.
Na szczęście zdrzemknęłam się w busie trochę. Jeszcze kilka godzinek i będę w domku Dziś już koniec gości i podróżowania
Trzymam też kciuki za Twój wykres, żeby się skończył inaczej niż zawsze czyli zieloną kropką -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martika Ty pewnie juz
Staraczka ciesze sie ze Ty taka pelna optymizmu - super!
U mnie temp odrobine dzis podskoczyla... chociaz ten dzisiejszy pomiar nie dokonca miarodajny bo troche zaspalam. Ale najdziwniejsze z testem ovu.... 3 dni temu byl cien cienia.... wczoraj bardzo slaba kreska... a dzis znow NIC... normalne to? -
Morwa wrote:Madlene84 jaka u Ciebie jest faza lutealna? Ile dni trwa ? Zobaczymy jak u Ciebie ta owu wystepuje☺