X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopad należy do nas
Odpowiedz

Listopad należy do nas

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj był nudny dzień :P przed wyjściem męża pojechałam na zakupy potem to szybko obiad sprzątanie i posiedziałam chwile nad papierami z pracy ... Trzeba nadrobić zaległości a jest ich trochu :) Od poniedziałku znwou walka :) Za to wieczorem się pośmiałam i przestalam myśleć teraz czekam na męża i zajadam się ciastkami :D

She Wolf kochana nie wiem co mogę Ci napisać ...będzie dobrze już mnie zaczyna wkurzać to zdanie ;) wierzę że się uda i szczerze trzymam kciuki za ten cykl :) czuję że teraz się uda mus tak być :) :) :) :)

Martika ty to samo wiem że to u Ciebie wygląda jak zawsze , książkowy wykres itd. ale trwac wiecznie to nie może kurde no Październik był nasz i koniec :P

Morwa morwunia :D :D a ja dzisiaj też miałam piękną pogodę :D bardzooo cieplutko :) :):): )i też ciężko uwierzyć angielska pogoda co raz bardziej mnie szokuje :D :) :) :) :)

Juwelka oby to było takie proste jak piszesz ;) trzymam kciuki :)

i cala reszta już tyle fasolek Październikowych że tutaj nie może być inaczej :* :* :* Do rana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj już przed 6 na nogach. Wracamy do domu od "teściowej". Oczywiście obładowani jedzeniem. Ja jestem zadowolona i pełna nadziei, że wszystko będzie dobrze, że to mój szczęśliwy cykl i będzie zielony groszek na końcu :-) tym bardziej, że o 5:30 miałam 36,7 - mimo budzenia się w nocy - a ja zawsze po takiej nocy jestem zmarznięta :-) musi być dobrze. Musiało sie udać!

• martika Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry;)

Staraczka, nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś taka pełna optymizmu :)

Chica Mala, współczuję, że tak raniutko na nogach, a temperatura piękna, oby tak dalej.

Ja dzisiaj mam gości, bo przyjeżdżają do nas na cmentarz, więc muszę jakiś obiad ogarnąć, nie mam pojęcia jeszcze co.

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie temp w dół :(

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania24 wrote:
    a u mnie temp w dół :(
    Skąd ja to znam... ;/

• believe Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, ale temperatura w tym czasie może spaść ze względu na zagnieżdżenie :)

Ania24 lubi tę wiadomość

• martika Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jasne, dziewczyny za wcześnie u Was na spadki @.

Believe, jak u Ciebie, ja chyba jednak kupię dzisiaj test i jutro rano zrobię...

• Ania24 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Believe poprawiłaś mi humor :)
    Słuchajcie podpowiedzcie mi po owu przez 3 dni miałam mocno odczuwalne pikanie jajników a teraz już sie uspokoiły czy to dobrze czy nie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 10:00

uwo9kw7iwhwdks4f.png
    932332a8a8.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, to normalne, bóle owulacyjne mogą występować przed, po i w trakcie owulacji :)

• juwelka Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 15:40

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • martika Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, nieźle to wygląda, ale jak nowy termometr to nie ma co się sugerować.
    U mnie już śluz jak przed okresem.

Smacznego obiadku;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 11:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martika wrote:
    Chica Mala, współczuję, że tak raniutko na nogach, a temperatura piękna, oby tak dalej.

Na szczęście zdrzemknęłam się w busie trochę. Jeszcze kilka godzinek i będę w domku :-) Dziś już koniec gości i podróżowania :-)

Trzymam też kciuki za Twój wykres, żeby się skończył inaczej niż zawsze czyli zieloną kropką :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika jaki masz ten śluz?

• martika Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chica Mala dzięki :)

Gośka kremowy, ale taki bardzo wodnisty, w zeszłym cyklu w 12 dpo też taki miałam. Wiem, że to niczego jeszcze nie przesądza, ale trochę mnie sprowadziło na ziemię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie. Bardziej też wodnisto-kremowy, ale zawsze przed okresem miałam saharę więc nic już nie wiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry jak tam?? :-) martika czekamy czekamy i jeszcze raz czekamy . Chociaż rozumiem Cię ja też tak zawsze miałam :-) nie pocieszam cie czekam <3

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika Ty pewnie juz :)

Staraczka ciesze sie ze Ty taka pelna optymizmu - super!

U mnie temp odrobine dzis podskoczyla... chociaz ten dzisiejszy pomiar nie dokonca miarodajny bo troche zaspalam. Ale najdziwniejsze z testem ovu.... 3 dni temu byl cien cienia.... wczoraj bardzo slaba kreska... a dzis znow NIC... normalne to?

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:43

• Morwa Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:43

• Madlene84 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Madlene84 jaka u Ciebie jest faza lutealna? Ile dni trwa ? Zobaczymy jak u Ciebie ta owu wystepuje☺
    No wlasnie zazwyczaj cykle 30 dniowe. Ale temp nie mierzylam wiec ciezko powiedzieć czy w tym 16dc byla. Zeszly cykl mi sie wydluzyl do 37dni ale lutealna miala 14.

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ