Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Chica madrze gadasz, zmienic nic sie nie da, ale ja sie zawsze martwie i pewnie tak juz bedzie. Najbardziej martwie sie ze latka leca....
Iwcia, ja to jestem obstawiona witaminami, monitorami owulki, lubrykantami itp. Troche wariuje, ale pewnie troche wyluzuje niedlugo, bo juz czuje troche mniejsze cisnienie niz na poczatku25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
U mnie spada temp na łeb na szyję. .. ale to ten moment.... test ovu wciaz negatywny sle juz ta 2 kreskę rzeczywiscie widac.
Na dworze leje i wieje wiec nic sie nie chce ale M wymyślił Halloween Party wiec sie musze naszykowac
Staraczka humor dobrze..
U mnie narazie przed ovu wiec w miare spokoj. Mam nadzieje ze Ty czujesz się lepiej i walczymy dalej :*
Miłego popołudnia Dziewczyny! :* -
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Chica madrze gadasz, zmienic nic sie nie da, ale ja sie zawsze martwie i pewnie tak juz bedzie. Najbardziej martwie sie ze latka leca....
Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale rozumiem Cię. Ja też się tym troche przejmuję i chciałabym już, natychmiast i najlepiej wiedzieć czy owulka na 100% była, a potem tuż po zapłodnieniu wiedzieć na 100% czy do niego doszło i jeszcze w razie nieudanej próby móc wszystko powtórzyć od razu, a nie czekać na kolejny cykl. Mamy przesrane. Nic jednak nie możemy z tym zrobić i tylko spokój może nas uratować. Choć wiem, że to nie jest proste -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadlene84 wrote:U mnie spada temp na łeb na szyję. .. ale to ten moment.... test ovu wciaz negatywny sle juz ta 2 kreskę rzeczywiscie widac.
Na dworze leje i wieje wiec nic sie nie chce ale M wymyślił Halloween Party wiec sie musze naszykowac
Staraczka humor dobrze..
U mnie narazie przed ovu wiec w miare spokoj. Mam nadzieje ze Ty czujesz się lepiej i walczymy dalej :*
Miłego popołudnia Dziewczyny! :*
Wy walczycie ja tu zostaje z wami ale na razie nie staram się tak jak pisałam pierwsze badania -
Chica Mala wrote:Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale rozumiem Cię. Ja też się tym troche przejmuję i chciałabym już, natychmiast i najlepiej wiedzieć czy owulka na 100% była, a potem tuż po zapłodnieniu wiedzieć na 100% czy do niego doszło i jeszcze w razie nieudanej próby móc wszystko powtórzyć od razu, a nie czekać na kolejny cykl. Mamy przesrane. Nic jednak nie możemy z tym zrobić i tylko spokój może nas uratować. Choć wiem, że to nie jest proste
Przyznam sie - 36 lat walka o pierwsze ziemskie dziecko, bo w marcu stracilam mojego Aniolka.
Masz racje, spokoj jest najwazniejszy, ale jak tu byc spokojnym kiedy w glowie tylko jedna mysl?25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
25staraczka25 wrote:Dobrze taki smutno wesoły dzień ale nie jest źle . Też się lenie
Przytulam mocno :* Chcialabym Ci jakos pomoc, ale wiem ze w takich momentach nikt i nic nie moze zlagodzi tego co czujesz.
My bylismy na dlugim spacerku z psami, a teraz obiadek i relax
25staraczka25 lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
nick nieaktualnyShe Wolf wrote:Przyznam sie - 36 lat walka o pierwsze ziemskie dziecko, bo w marcu stracilam mojego Aniolka.
Masz racje, spokoj jest najwazniejszy, ale jak tu byc spokojnym kiedy w glowie tylko jedna mysl?
Trzeba się czymś zająć i nie zaglądać na forum Mi pomaga czytanie książek
Chociaż rozumiem, bo ja też nie bardzo umiem się oderwać od czytania - wcześniej objawów owulacji, teraz ciąży -
Morwa wrote:Jak wam minął dzisiejszy dzień? Mi wyśmienicie bardzo ładną pogodę mieliśmy jak na listopad:) ciepłoooo a to misie lubią najbardziej aż dziw bierze , że w Listopadzie może być tak pięknie to nastawia mega pozytywnie
U nas zimno i bez słońca, więc dobrze, że chociaż nie padało. Byliśmy na grobach, a potem na obiadku u rodziców, teraz już wgramoliliśmy się do łóżka i mój mąż ogląda film, a ja grzebie w necie. Im więcej siedzę przy tym kompie tym większą ochotę mam na zrobienie testu.