Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
She Wolf wrote:Imieniny i z tej okazji wzielam sie za sprzatanie
Ja w swoje myłam kibel jak akurat teściu z życzeniami dzwonił
Odnośnie starań:
Wiem co czujecie.. Mam 33 lata, mąż 39, a synek zaraz kończy 5. Za długo zwlekaliśmy z różnych powodów teraz wiem, że niepotrzebnie. Jak chcieliśmy zacząć się starać (od połowy tego roku) to wyszło, że muszę czekać przez tą toxo ponownie A teraz w przeciągu miesiaca dowiedziałam się, ze moje 3 właściwie najbliższe koleżanki są w ciąży Też bym bardzo chciała, tym bardziej, że różnica wieku między synkiem moim a jego rodzeństwem będzie już conajmniej 6 lat To był chyba największy błąd, że czekaliśmy tyle. No ale czasu nie odwrócę, dlatego jak przyjdzie @ to biorę się do roboty i mam nadzieję, że nic mi nie przeszkodzi jak w ostatnich dwóch cyklach.
A endo w fazie lutealnej jakiej grubości powinno być?
Martika, odnośnie tego śluzu po @, to wydaje mi się, że ja tak mam. Tzn nie przywiązywałam do tego jakoś wagi (teraz po @ się przyjrzę dokładnie) ale też u mnie pojawia się jakby podbarwiony śluz, nitki śluzu. Tak jakby plamienia nie ma, ale czasami te nitki. Na wykresie zaznaczałam to jako plamienie. W sumie nie wiem - ostatnio 6-7 dzień cyklu. Nie wiem czy to to sano. Teraz w nowym cyklu baczniej to poobserwuję.
Kotowa, brak słów
Nusia, ja mam bardzo bolący pierwszy dzień, zawsze ketonal + nospa. Czasami drugi również. Myślę, że jeśli u Ciebie testy nie były pozytywne, to chyba to normalny okres. Mam nadzieję :*
A ja dzisiaj wieczór samotny Mąż poszedł na kosza, synek zasnął po szkole, a ja usiadłam do kompa. Nawet mi się wina nie chce bo co zjem to mi niedobrze, tak mam od bólu głowy chyba.
W Rossmanie kupiłam dziś ocet jabłkowy i bym go sobie zapodała, ale kurcze nie wiem czy nie haftnę, bo przed chwilą rosołek zjadłam. Ale pewnie na to wino się szarpnę, jak tu z Wami zostanę
Cynamonowa - posikałam się prawieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 18:59
-
Kotowa dziekuje :*
Martika ja na szczescie nie lubie czerwonego wiec lampka mi wystarcza
Zetka - wszystkiego naaaaaj. Czy to tez imieniny? Zycze szybkiego zafasolkowania.
Ach, to Ty tez z tych podstarzalych nie martw sie, teraz juz powinno pojsc gladko :*
Kotowa lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf wrote:Kotowa dziekuje :*
Martika ja na szczescie nie lubie czerwonego wiec lampka mi wystarcza
Zetka - wszystkiego naaaaaj. Czy to tez imieniny? Zycze szybkiego zafasolkowania.
Ach, to Ty tez z tych podstarzalych nie martw sie, teraz juz powinno pojsc gladko :*
Nie, nie mam imienin Pisałam jak było, ale dzięki
No, ja z tych starszych Także nie martw się, będzie dobrze :*
-
nick nieaktualnyMam kolezanke ktora raz fakt dziecko stracila bo facet kopnal ja w brzuch, kolejne 3 ciaze przerwala, ma corke 8 letnia i przez ostatnie 8 lat w ciaze zajsc nie moze. Wiec jest jakas sprawiedliwosc.
Sluzu typowego jak jajko u siebie jeszcze nie zauwazylam. Mimo picia siemienia lnianego i brania kwasow omega3 omega6.
Moj maz mi uswiadomil, tak moj maz ze chyba zna przyczyne Naszych niepowodzen i cholerka wiem ze ma racje... mam mocne tylozgiecie macicy... Lekarz mi mowil ze moge miec problemy ale zupelnie o tym zapomnialam.
Chyba bedziemy sie w pieska bawic hahaha
No i widze ze jest zazdrosny o mnie chlopaczkowi wozkiem po nogach przejechal bo mi na tylek w sklepie patrzyl usmialam sie z niego biedny chlopaczekZetka, Kotowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKotowa, jak mi się skończy Nivea i ta GineIntima to poszukam czegoś nowego Albo wybiorę jakąś butlę specjalnie dla kobiet w ciąży, bo już widziałam, że są
Na razie wciąż waham się czy testa powtarzać jutro czy w piątek, bo nie chcę znów bladej krechyKotowa lubi tę wiadomość
-
Morwa trzymam kciuki żeby się udało jutro dostać do lekarza. My właśnie kończymy butle
Zetka, to proszę zanotuj dokładnie co i jak z tymi plamieniami i śluzem w nowym cyklu, jakby dziewczynom przeszkadzały zbyt dokładne opisy, to napisz mi na priv proszę.
Cigareta mąż wrócił?
Chica sikaj jutro i dawaj nam fote
Cassie to pieska zastosujcie, a po leżenie na brzuszku i da rade, tyłozgięcie to jeszcze nie tragedia;)
She, my staramy się ograniczyć alko do minimum,mocnych alkoholi w ogóle nie piejmy od rozpoczęcia starań, ale jak się już otworzy winko to aki miło się spędza wieczorek sącząc winko.
Radiszka witaj Ja Ci niestety nie potowarzyszę, mam nadzieję na mikołajkowy prezent dla męża, mam nadzieję, że będę mogła mu włożyć zapakowany test pod poduszkę, albo przywiesić mikołajkową skarpetę przy łożku wypełnioną cukierkami, a w środku gdzieś teścior, ależ bym chciała...
Cassie, Madlene84, Chica Mala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
martika wrote:Morwa trzymam kciuki żeby się udało jutro dostać do lekarza. My właśnie kończymy butle
Zetka, to proszę zanotuj dokładnie co i jak z tymi plamieniami i śluzem w nowym cyklu, jakby dziewczynom przeszkadzały zbyt dokładne opisy, to napisz mi na priv proszę.
Cigareta mąż wrócił?
Chica sikaj jutro i dawaj nam fote
Cassie to pieska zastosujcie, a po leżenie na brzuszku i da rade, tyłozgięcie to jeszcze nie tragedia;)
She, my staramy się ograniczyć alko do minimum,mocnych alkoholi w ogóle nie piejmy od rozpoczęcia starań, ale jak się już otworzy winko to aki miło się spędza wieczorek sącząc winko.
Radiszka witaj Ja Ci niestety nie potowarzyszę, mam nadzieję na mikołajkowy prezent dla męża, mam nadzieję, że będę mogła mu włożyć zapakowany test pod poduszkę, albo przywiesić mikołajkową skarpetę przy łożku wypełnioną cukierkami, a w środku gdzieś teścior, ależ bym chciała...
Dam znać
Radiszka, witaj i powodzenia
-
Zetka wrote:Nie, nie mam imienin Pisałam jak było, ale dzięki
No, ja z tych starszych Także nie martw się, będzie dobrze :*
Ale ja dzis jestem zakrecona a nawet jeszcze lyka winka nie wzielam
W kazdym razie zyczenia dostalas, zeby pozniej nie bylo, ze zapomnialamZetka lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane - 15.04.17
17 cs 2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty