Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kochane nie mialam dzis mozliwosci testowania. Bede testowac jutro rano.
Zgaga jest delikatna, duzo sluzu kremowego nie rozciagliwego, taka smietana. Cyc boli i dokucza coraz bardziej, najbardziej wieczorami. Takze chyba jestem dobrej mysli..
Jesli test wyjdzie mi pozytywny to od razu musze leciec do gina bo w razie pozytywu kazal mi przyjsc po duphaston.Ewi28, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
aann26 wrote:Czesc kochane nie mialam dzis mozliwosci testowania. Bede testowac jutro rano.
Zgaga jest delikatna, duzo sluzu kremowego nie rozciagliwego, taka smietana. Cyc boli i dokucza coraz bardziej, najbardziej wieczorami. Takze chyba jestem dobrej mysli..
Jesli test wyjdzie mi pozytywny to od razu musze leciec do gina bo w razie pozytywu kazal mi przyjsc po duphaston.
kochana tak bardzo się ciesze, który to twój cykl? bedzie szczesliwy czuje to -
Ewi28 wrote:naturalnie czy ze wspomaganiem?
Lipiec, sierpien mialam duphaston ale nie pomoglo. Siemie lniane, Maca, ziolka - takie zielarskie wspomagacze. W pazdzierniku maz zrobil badania- lekarz powiedzial, ze lepszych dawno nie widzial. Wiec ja poszlam do endokrynologa.Mimo, ze moje wyniki tsh i ft wg. ogolnych norm byly ok to powiedzial, ze sa minimalnie za niskie. Dal mi euthyrox25, ktory zaczelam brac 31 pazdziernika i wyglada na to, ze (chyba) zaskoczylo.. -
Ewi28 wrote:a jakie masz TSH? ja miesiac temu mialam 0,32, jutro ide na badanie i zobaczymy. bo podobno od 1- 1,5 jest najlpesze do zajscia w ciążeMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Ale ta wredna jakoś nie chce się przyplątać.ma_rtha
-
ma_rtha wrote:Przyjdzie przyjdzie zreszta masz cień kreseczki wiec jest nadzieja ja zaczynam się martwić od wczoraj cisza zero plamien brzuch kluje zasnąć miałam ochotę już dziś trzy razy piersi bolą poza tym nudności termin @ na jutro a ta wredna wyjątkowo meczy jak na złość. Można oszaleć.
Moze nie przyjdzie!
Ps. Moje cyce...aaa! -
Aann ja bym na Twoim miejscu zrobiła jutro bete. Bo jeśli test znow z cieniem to zwariujesz
Co do badań, one sobie a życie sobie każdy chce mieć idealne, wiadomo że chce się mieć dzidziusia. Ale życie pokazuje że ze słabymi wynikami się zachodzi a z idealnymi nie. Ja mając wszystko ok, nawet doszukując się problemu niezachodzenia robiłam hormony co miesiąc, czyli kłucie co kilka dni bo to te a raz tamte. Starałam się kilka lat o pierwszą ciążę. Teraz na luzie o drugą 2 lata i też nic, łącznie od 11 lat się nie zabezpieczamy i jakoś trudno o "wpadkę".Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 17:19
-
Po wczorajszym cieniu cienia poleciałam po bobotesty do rossmanna. Jeden ogarnęłam dzisiaj popołudniu i tradycyjnie pojawił się cień cienia. Zobaczymy co mi rano wypluje.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d52e19ae1e4.jpgMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Po wczorajszym cieniu cienia poleciałam po bobotesty do rossmanna. Jeden ogarnęłam dzisiaj popołudniu i tradycyjnie pojawił się cień cienia. Zobaczymy co mi rano wypluje.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d52e19ae1e4.jpg