Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ma_rtha wrote:Ile jesteś po terminie @ u mnie to samo co prawda dziś ma nadejść ale jak narazie prócz uderzeń gorąca i kręcenia się w głowie śni widu wczoraj test tez negatywny;(
Ciężko powiedzieć. Mam nieregularne cykle i nie mierzyłam temperatury, więc nawet nie wiem czy owulacja była, czy nie. Ale dłuższego niż 42 dni dawno już nie miałam... Już w zasadzie co dziennie mnie trochę kręci w brzuchu, ale tak poza tym to nic się nie dzieje. -
aann26 wrote:Nic sie nie stanie kropkowi? Polozna powiedziala zebym nie brala bo testy ciazowe to nie wszystko I zebym sie wstrzymala do piatkowej wizyty u lekarza.
Poczekaj. Nie bierz żadnych leków bez konsultacji z lekarzem. -
nick nieaktualnyma_rtha wrote:Dziewczyny nie wytrzymałam zrobiłam Quixx o czułości 25 w dniu spodziewanej @ i nic myślicie ze jest jeszcze jakaś szansa czy cierpliwie czekać na spóźniona wredna @
Jak dobrze, że ja już po @, bo nie cierpię tego okresu zaraz przed @ ta niepewwwność. Brrr, chce żeby zawsze było jak teraz ! -
Izape91 wrote:chyba nic innego Ci nie pozostaje, czekaj cierpliwie, może nie przyjdzie
Jak dobrze, że ja już po @, bo nie cierpię tego okresu zaraz przed @ ta niepewwwność. Brrr, chce żeby zawsze było jak teraz !ma_rtha -
nick nieaktualnyCamie wrote:U mnie @ miała być w sobotę i nadal nie przyszla. Jest 20/21 dpo testy negatywne oprócz jednego bladziocha po czasie. Brzuch cmi falami śluzu sporo. Nie wiem co myśleć
-
ma_rtha wrote:Masz racje co mi więcej pozostało. Myślicie ze jak nie przyjdzie to warto zrobić 10 czy to całkowicie bez sensu
Mi dwa dni przed terminem @ wyszedl negatyw. W dniu @ wieczorem bledzioch ale pozytyw, po ok 10 min. Zrob pojutrze rano -
kaha wrote:Zrób bete, ja w drugiej ciazy po czasie mialam na tescie blada kreske (nawet 3yyg po terminie @ byla blada- tylko, ze w moim wypadku to byla akurat nieudana ciaza). Najwiarygodniejsza bedzie beta z krwi
Dopiero w środę będę mogła zrobić betę bo nie mam samochodu a u mnie mnie mam gdzieFranko czeka na rodzeństwo
zaczynamy 4cs -
nick nieaktualnyAlmanah wrote:Najlepsze jest to, że jak teraz @ dostanę, to mogę od razu styczniowy temat zakładać.
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie jakas cisza... nie ma juz testujacych dzisiaj i jutro?https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)