Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bulkaasia!!!!! Alez sie wzruszylam!!!! cudownie!!!bulkaasia wrote:Wczoraj miałam pierwsze usg i okazało się, że będą BLIŹNIĘTA

Mają po 0.72 0.73 mm, serduszka biją
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7cf17a48ae1.jpg

Jednojajowe chyba, tak? 
Mialas w rodzinie blizniaki?
bulkaasia, emi2016 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Kochane moja beta 152... Co myslicie ? Pani przez tel do mnie "prosze sie tym nie sugerowac jest to tak niska beta i tak wczesna ciaza, ze jeszcze wszystko moze sie zdarzyc. Gwiazdka na niebie jest,nadzieja jest ale jest to bardzo maly wynik"
A ja zonk...
34 d. cyklu
bertha, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Wczesna ciąża to i beta mała. Nie stresuj się napewno szybko urośnie:) który to dpo?aann26 wrote:Kochane moja beta 152... Co myslicie ? Pani przez tel do mnie "prosze sie tym nie sugerowac jest to tak niska beta i tak wczesna ciaza, ze jeszcze wszystko moze sie zdarzyc. Gwiazdka na niebie jest,nadzieja jest ale jest to bardzo maly wynik"
A ja zonk...
34 d. cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 16:54

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bulkaasia wrote:Wczoraj miałam pierwsze usg i okazało się, że będą BLIŹNIĘTA

Mają po 0.72 0.73 mm, serduszka biją
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7cf17a48ae1.jpg
Co za wspaniale zakonczenie tego miesiaca !! Gratulacje , ktory to tc ???
Ruda paskuda wspanile !! Gratulacje!!!!
Ja jutro ide do gina. Bardzo bym chciala zobaczyc ze serduszko juz bije... zaczynam 7tc, ostatnia miesiaczka 12.10.
bertha lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Ja jutro ide do gina. Bardzo bym chciala zobaczyc ze serduszko juz bije... zaczynam 7tc, ostatnia miesiaczka 12.10.[/QUOTE]
Katja,ja tez jutro mam 1sze usg i tez poczatek 7go tyg:) bedzie dobrze!:)tez juz bym chciala zeby serduszko bilo:)
Katja11 lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze dziewczyny dwukreskowe z dniem konca listopada nie opuszczacie tego wątku ? Rozumiem, ze dalej testujace pewnie nas opuszcza i beda sie wspieraly w oczekiwaniu na grudniowym watku, ale moze tutaj zostaniecie laseczki hmm?
dzieki za otuche, daj znac jutro co u gina i Ty takze co w piatek powie o kropku

-
Katja11 wrote:Mam nadzieje ze dziewczyny dwukreskowe z dniem konca listopada nie opuszczacie tego wątku ? Rozumiem, ze dalej testujace pewnie nas opuszcza i beda sie wspieraly w oczekiwaniu na grudniowym watku, ale moze tutaj zostaniecie laseczki hmm?
dzieki za otuche, daj znac jutro co u gina i Ty takze co w piatek powie o kropku 
Dam znac na pewno. Nie moge sie doczekac
Dobrej nocy dziewczyny.
Buziaki
-
Znalazłam informację, że norma beta hcg dla 20 dpo zaczyna się od 140, tak więc mieście się w normie. Tak jak piszą dziewczyny mogło u Ciebie późno dojść do zagnieżdżenia lub ovu była nieco później. Najważniejsze żeby beta ładnie teraz przyrastała. Nie stresuj się tylko ciesz ciążą, gratulacje!aann26 wrote:Tak ? jest ok ?
20 dzien od owu.

-
justa. wrote:Znalazłam informację, że norma beta hcg dla 20 dpo zaczyna się od 140, tak więc mieście się w normie. Tak jak piszą dziewczyny mogło u Ciebie późno dojść do zagnieżdżenia lub ovu była nieco później. Najważniejsze żeby beta ładnie teraz przyrastała. Nie stresuj się tylko ciesz ciążą, gratulacje!
Dziekuje :*
U mnie 152 czyli dobrze
-
Witam.Z mezem staramy sie juz rok..testow juz wykonalam to nie chce liczyc...co miesiac mialam nadzieje ze uda sie,alepozniej pozniej bylo rozczarowanie.w cyklpazdzierpazdziernikazilamludzilam sie zbytnio nadzieja bo w okreplodnychplodnych tyudaloaz udalo nam sie kochac...w sumie wykres temperatur z tegbylyklu byl. nie wiele inny od poprzednich.wczoraj z rana przypomnialam sobie ze w szafce mam jeden test ciazowy..oczywiscie postanowilam go zrobic.test wykonalam nie z porannego moczu bo tak mi sie chcialo sikac z rana ze nawet nie zdarzylabym go wyciagnac..jakie bylo moje zdziwienie gdy na tescie pojawily sie 2 kreski
.udalo sie w cyklu w ktorym najmniej myslalam czy sie uda