Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bulkaasia wrote:Wczoraj miałam pierwsze usg i okazało się, że będą BLIŹNIĘTA
Mają po 0.72 0.73 mm, serduszka biją
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7cf17a48ae1.jpg
Mialas w rodzinie blizniaki?bulkaasia, emi2016 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Kochane moja beta 152... Co myslicie ? Pani przez tel do mnie "prosze sie tym nie sugerowac jest to tak niska beta i tak wczesna ciaza, ze jeszcze wszystko moze sie zdarzyc. Gwiazdka na niebie jest,nadzieja jest ale jest to bardzo maly wynik"
A ja zonk...
34 d. cyklubertha, emi2016 lubią tę wiadomość
-
aann26 wrote:Kochane moja beta 152... Co myslicie ? Pani przez tel do mnie "prosze sie tym nie sugerowac jest to tak niska beta i tak wczesna ciaza, ze jeszcze wszystko moze sie zdarzyc. Gwiazdka na niebie jest,nadzieja jest ale jest to bardzo maly wynik"
A ja zonk...
34 d. cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 16:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bulkaasia wrote:Wczoraj miałam pierwsze usg i okazało się, że będą BLIŹNIĘTA
Mają po 0.72 0.73 mm, serduszka biją
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7cf17a48ae1.jpg
Co za wspaniale zakonczenie tego miesiaca !! Gratulacje , ktory to tc ???
Ruda paskuda wspanile !! Gratulacje!!!!
Ja jutro ide do gina. Bardzo bym chciala zobaczyc ze serduszko juz bije... zaczynam 7tc, ostatnia miesiaczka 12.10.bertha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Ja jutro ide do gina. Bardzo bym chciala zobaczyc ze serduszko juz bije... zaczynam 7tc, ostatnia miesiaczka 12.10.[/QUOTE]
Katja,ja tez jutro mam 1sze usg i tez poczatek 7go tyg:) bedzie dobrze!:)tez juz bym chciala zeby serduszko bilo:)Katja11 lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze dziewczyny dwukreskowe z dniem konca listopada nie opuszczacie tego wątku ? Rozumiem, ze dalej testujace pewnie nas opuszcza i beda sie wspieraly w oczekiwaniu na grudniowym watku, ale moze tutaj zostaniecie laseczki hmm? dzieki za otuche, daj znac jutro co u gina i Ty takze co w piatek powie o kropku
-
Katja11 wrote:Mam nadzieje ze dziewczyny dwukreskowe z dniem konca listopada nie opuszczacie tego wątku ? Rozumiem, ze dalej testujace pewnie nas opuszcza i beda sie wspieraly w oczekiwaniu na grudniowym watku, ale moze tutaj zostaniecie laseczki hmm? dzieki za otuche, daj znac jutro co u gina i Ty takze co w piatek powie o kropku
Dam znac na pewno. Nie moge sie doczekac
Dobrej nocy dziewczyny.
BuziakiKatja11 lubi tę wiadomość
-
aann26 wrote:Tak ? jest ok ?
20 dzien od owu.Katja11 lubi tę wiadomość
-
justa. wrote:Znalazłam informację, że norma beta hcg dla 20 dpo zaczyna się od 140, tak więc mieście się w normie. Tak jak piszą dziewczyny mogło u Ciebie późno dojść do zagnieżdżenia lub ovu była nieco później. Najważniejsze żeby beta ładnie teraz przyrastała. Nie stresuj się tylko ciesz ciążą, gratulacje!
Dziekuje :*
U mnie 152 czyli dobrzeKatja11 lubi tę wiadomość
-
Witam.Z mezem staramy sie juz rok..testow juz wykonalam to nie chce liczyc...co miesiac mialam nadzieje ze uda sie,alepozniej pozniej bylo rozczarowanie.w cyklpazdzierpazdziernikazilamludzilam sie zbytnio nadzieja bo w okreplodnychplodnych tyudaloaz udalo nam sie kochac...w sumie wykres temperatur z tegbylyklu byl. nie wiele inny od poprzednich.wczoraj z rana przypomnialam sobie ze w szafce mam jeden test ciazowy..oczywiscie postanowilam go zrobic.test wykonalam nie z porannego moczu bo tak mi sie chcialo sikac z rana ze nawet nie zdarzylabym go wyciagnac..jakie bylo moje zdziwienie gdy na tescie pojawily sie 2 kreski .udalo sie w cyklu w ktorym najmniej myslalam czy sie uda