Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Almanah wrote:Tak się zdarza. Jak znowu odbije jutro, to się liczy 17 dc jako skok. Jak nie, to po prostu przedwcześnie podwyższona tempka. Owulacja czasem robi taki falstart.
Ale juz nie ma plodnego śluzu jedynie szyjka wysoko na wszelki wielki serducho będą dalej.... -
witajcie,
dopisuję się do listy testujących w listopadzie. w sumie nie dotarły do mnie dziś testy z allegro, więc muszę się jutro wybrać do apteki lub od razu na betę. planowana @ za 2 dni ale mam nadzieję, że się nie pojawi:(Aniołek 1.05.2016 (9tc) [*]
PCOS, wysoka prolaktyna -
olusia.a ja też bym poczekała do poniedziałku,ale biorę Norprolac i ostatnio jak zaszłam w ciążę lekarz kazał mi od razu odstawić. niestety to nie pomogło bo w 9 tc miałam zabieg (puste jajo płodowe). Dopiero teraz zaczęliśmy starania. strasznie się boję, ale wolałabym wiedzieć wcześniej. dlatego się zastanawiam na betą jutro.
Aniołek 1.05.2016 (9tc) [*]
MamaFabianka wrote:Dziewczyny nie ogarniam. Mialam okres pół dnia... Brzuch mnie boli dalej ale czysto,troche brazowego sluzu jak sie podcieram.Niemam pojęcia co sie dzieje nie dosc ze 4 dni przed terminem to jeszcze trwal pol dnia a normalnie trwa 5
ja też zaczęłam się martwić, bo mam 2 dni do @ a we wtorek miałam plamienie brązowe tylko z rana, wczoraj i dziś małe plamienie różowo czerwone ale bez żadnych skrzepów. Byłam przekonana,że@ się rozkręca a tu nagle cisza i czysto. sama już nie wiem. Na zmianę bolą mnie jajniki, temperatury nie mierzyłam regularnie ale wczoraj i dziś mam 37,1. Poczekam jeszcze do jutra i zrobię test.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 21:42
Aniołek 1.05.2016 (9tc) [*]
Ja odpadam ale trzymam kciuki za was !!! Ja nie wytrzymałam i testowałam 11 dpo ale przynajmniej wiem ma czym stoję.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. JESTEM tu nowa. Teraz 9 cykl staramy się z mężem. Za 6 dni mam dostac @. Ciekawe co teraz będzie.
Wcześniej byłam bardzo niecierpliwa i doszukiwalam objawów i wszystkie miałam hehe. .. a teraz staram się nie myśleć. Mam nadzieję że się udało...
Trzymam za was kciuki -
Dzień dobry wszystkim ja już po rannym testowaniu i niestety negatyw; oczywiście @ jeszcze nie mam więc teraz po prostu czekam trzymam kciuki za resztę35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
Bertha, u mnie nie będzie testowania - w środę przyszła @, przeniosłam się już na grudniowy wątek, bo w aktualnym cyklu mam przerwę od starań.
Nadal jednak trzymam za Was kciuki, a dziewczynom z dwoma kreseczkami serdecznie gratuluję
Panan, a co byś chciała wiedzieć konkretnie? Taki jednodniowy spadek się zdarza, często np. mówi się o spadku implantacyjnym. Też kilka razy miałam taki, ale w 6-7 dpo. Robisz testy owu? Poza tempką śluz albo testy potwierdziły owu w 16 dc?
Miłego dnia wolnego dziewczynybertha lubi tę wiadomość
-
Calineczka221 wrote:ja też zaczęłam się martwić, bo mam 2 dni do @ a we wtorek miałam plamienie brązowe tylko z rana, wczoraj i dziś małe plamienie różowo czerwone ale bez żadnych skrzepów. Byłam przekonana,że@ się rozkręca a tu nagle cisza i czysto. sama już nie wiem. Na zmianę bolą mnie jajniki, temperatury nie mierzyłam regularnie ale wczoraj i dziś mam 37,1. Poczekam jeszcze do jutra i zrobię test.Gosiaczek2234