Listopadowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja używam tego i jestem zadowolona:
http://allegro.pl/show_item.php?item=5460528514&snapshot=MjAxNi0wNy0yMFQwODoxMTo1N1o7YnV5ZXI7ODg3NzI1ZjEwMTA4M2RhNGVjMTc3ZjZjMTdlZTgyZmFkM2Y5Yzg1NjhlNDlkN2YyODJkZjg1NzJhNThmZTYxOQ==35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
malka wrote:Widze bertha na Twoim wykresie, że już ostro testujesz! Jednak nie wytrzymałaś do soboty też się zaczynam powoli łamać... Nigdy nie miałam takiego wykresu jak ten mój aktualny. Zawsze po owu tempka skakała a teraz ciągle do góry. Powoli bo powoli ale jednak do góry
kaha, dzieki za kciuki! tempki rzeczywiscie ladnie nam sie ustabilizowaly po owu, ale u mnie po owu zawsze bylo ladnie, a jeszcze nic z tego nie wyszlo, takze tym sie jednak nie sugeruję.. Jednak wierze ze jest szansa!!https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
U mnie dziś mega spadek...podejrzewam, że owu przede mną (tylko dlaczego 3 dni rosła tempka...i 4 dnia spada ?) Już się nie mogę doczekać jutra jak dalej będzie niska to owu za rogiem a jak wzrośnie to czyli po ale dlaczego taki spadek do lini ?
Bertha szalona jesteś :p ale ja tam rozumiembertha lubi tę wiadomość
-
zubii wrote:U mnie dziś mega spadek...podejrzewam, że owu przede mną (tylko dlaczego 3 dni rosła tempka...i 4 dnia spada ?) Już się nie mogę doczekać jutra jak dalej będzie niska to owu za rogiem a jak wzrośnie to czyli po ale dlaczego taki spadek do lini ?
Bertha szalona jesteś :p ale ja tam rozumiem
Mi w pierwszym cyklu z mierzenie temp też w 4 dniu też tak spadła, w poprzednim w 6dpo. Dopiero w tym tak równo idzie do góry. Także to chyba normalne że czasami tak skacze. Jak jutro odbije to na pewno już po owu.zubii lubi tę wiadomość
-
witam Was dziewczyny
ja dzisiaj odebrałam wyniki bety i progesteronu
Beta HCG 69,12
Progesteron 17,11
Tak więc oficjalnie wysyłam Wam świeże wiruski ciążowe i czekam na Was na fioletowej stronie!Dooti, emi2016, kaha, zubii, MamaFabianka, bertha, olusia.a, Calineczka221 lubią tę wiadomość
-
Ja dziewczynki właśnie dzwoniłam do doktorka żeby umówić się na wizytę bo wczoraj skończył mu się urlop. Umawialiśmy się w październiku że będę dzwonić w sprawie monitoringu a tu niespodzianka, zdziwienie w jego głosie bezcenne ale jak mi serducho biło....
Póki co mam jutro podejść do niego na oddział po receptę na dupka, tak na wszelki wypadek. Liczę że może zrobi mi przy okazji USG, ale pewnie nie bo teraz przez telefon mówił że troszkę za wcześnie...dziś 5t 1 d.
Kurcze, nadal nie mogę w to uwierzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 16:38
kaha lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualnybertha wrote:hihi, no nie wytrzymalam i testuje sobie codziennie teraz testuje, a jeszcze popoludniu musze sie hamowac zeby drugi raz nie sprawdzać wariatka
kaha, dzieki za kciuki! tempki rzeczywiscie ladnie nam sie ustabilizowaly po owu, ale u mnie po owu zawsze bylo ladnie, a jeszcze nic z tego nie wyszlo, takze tym sie jednak nie sugeruję.. Jednak wierze ze jest szansa!!
Ja to dopiero wariatka- jeszcze mam prawie tydzień do @ a codziennie robię sobie testy, jakoś tak- lubię to robić. Tylko szkoda, że nie wychodzi || i popołudniu też robię- chyba mi się nudzi za bardzo
Anga gratulacje!bertha lubi tę wiadomość
-
malka wrote:Mi w pierwszym cyklu z mierzenie temp też w 4 dniu też tak spadła, w poprzednim w 6dpo. Dopiero w tym tak równo idzie do góry. Także to chyba normalne że czasami tak skacze. Jak jutro odbije to na pewno już po owu.
Ją mierze już od 3 lat i to pierwszy taki dziwny wykres ta owulka to aż nie możliwa zwykle najszybciej mam 18 dc. -
Dziewczyny nie ogarniam. Mialam okres pół dnia... Brzuch mnie boli dalej ale czysto,troche brazowego sluzu jak sie podcieram.Niemam pojęcia co sie dzieje nie dosc ze 4 dni przed terminem to jeszcze trwal pol dnia a normalnie trwa 5Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
MamaFabianka wrote:Dziewczyny nie ogarniam. Mialam okres pół dnia... Brzuch mnie boli dalej ale czysto,troche brazowego sluzu jak sie podcieram.Niemam pojęcia co sie dzieje nie dosc ze 4 dni przed terminem to jeszcze trwal pol dnia a normalnie trwa 5
Hymmm... może implantacja?
-
Ja testuje jutro, ale boje sie hehe nie chce zobaczyc jednej kreski i nachetniej odwleklabym jeszcze dluzej to testowanie. Ale w sobote imprezka rodzinna i musze wiedziec czy moge sie napic % mam nadzieje ze test bedzie juz wiarygodny....Termin porodu - 28 wrzesnia 2017r.
4cs = pozytywny test
1cs- ciąźa biochemiczna -
zubii wrote:U mnie dziś mega spadek...podejrzewam, że owu przede mną (tylko dlaczego 3 dni rosła tempka...i 4 dnia spada ?) Już się nie mogę doczekać jutra jak dalej będzie niska to owu za rogiem a jak wzrośnie to czyli po ale dlaczego taki spadek do lini ?
Bertha szalona jesteś :p ale ja tam rozumiem
Tak się zdarza. Jak znowu odbije jutro, to się liczy 17 dc jako skok. Jak nie, to po prostu przedwcześnie podwyższona tempka. Owulacja czasem robi taki falstart. -
kaha wrote:Ja to dopiero wariatka- jeszcze mam prawie tydzień do @ a codziennie robię sobie testy, jakoś tak- lubię to robić. Tylko szkoda, że nie wychodzi || i popołudniu też robię- chyba mi się nudzi za bardzo
Anga gratulacje!ma_rtha lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)