Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna wiesz że lepiej dmuchać na zimne trzymaj się Kochana dla nich warto się pomęczyć :* wszystko będzie dobrze!
-
Ale się pani w labo dziś zdziwiła "aż tyle ma pani tego?!" No fakt 14 badań ale w sumie takie podstawowe, nigdy nie robiła aż tylu czy jak. I dwa razy się dopytywała czy na pewno chodzi mi o badanie AMH i czy na pewno chcę za nie zapłacić. Zastanawiałam się czy iść dzisiaj czy w poniedziałek, ale to już za późno chyba by było.
W ogóle mam pytanie jak uważacie czy lepiej na wizytę w 9 czy 12 dc? Doktor kazał mi przyjść w 10 lub 11 dc, ale to akurat sobota niedziela, więc nie da rady. Do 7dc biorę clostilbegyt i w 9dc chyba jeszcze nie będzie widać pęcherzyka, później chyba zdąży urosnąć większy. Jak uważacie? -
nick nieaktualny
-
Aksamitna bierzesz clexane? Badałaś d-dimery bo czesto rozrzedzona krew jest głównym winowakcą krwawień.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
blue00 wrote:Reset,patrząc na mój wykres to też niewiele rozumiem .
Ja się czegoś dowiem za chwilę, bo siedzę pod gabinetem, czekając na USG:)Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Cheresta wrote:Ale się pani w labo dziś zdziwiła "aż tyle ma pani tego?!" No fakt 14 badań ale w sumie takie podstawowe, nigdy nie robiła aż tylu czy jak. I dwa razy się dopytywała czy na pewno chodzi mi o badanie AMH i czy na pewno chcę za nie zapłacić. Zastanawiałam się czy iść dzisiaj czy w poniedziałek, ale to już za późno chyba by było.
W ogóle mam pytanie jak uważacie czy lepiej na wizytę w 9 czy 12 dc? Doktor kazał mi przyjść w 10 lub 11 dc, ale to akurat sobota niedziela, więc nie da rady. Do 7dc biorę clostilbegyt i w 9dc chyba jeszcze nie będzie widać pęcherzyka, później chyba zdąży urosnąć większy. Jak uważacie?Cheresta lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Ja wczoraj miałam owulacje, nie wiem, czy to wina ovitrelle i duphaston, ale jestem rozpalona , jakbym miała stan podgoraczkowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 11:09
Flowwer lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Aksamitna wszystko będzie dobrze. Jesteśmy tu z Tobą wszystkie !
Flo no niech w końcu zoperują Ci męża bo na pewno przydał by się już w domu kciuki
Franiowa zycze wysokiej bety!
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualny
-
Aksamitna trzymaj się! Wszystko będzie dobrze!!
A ja mam do Was dziewczyny takie pytania techniczne o owulacje, trochę głupie , ale w sumie to nie wiem. Chodzi mi o to, że zaczynam się zastanawiać, czy moja owulacja nie jest naprawdę, naprawdę wcześnie, tj. zaraz po okresie. Dlaczego? Bo mam wtedy mega libido i jest mi bardzo mokro, tyle że jeszcze czasami jest to zabarwiony lekko śluz więc nie brałam go jako płodny tylko "czyszczenie" . A moje pytania są takie:
1) Czy po owulacji pęcherzyki już nie rosną? Zaczynają dopiero w nowym cyklu?
2) Jak u Was wygląda końcówka okresu jeżeli chodzi o libido i suchość?
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Jestem już w domu. Torbiel usunięta, jajnik oszczędzony. Wypalone ogniska endometriozy III stopnia w zatoce Douglasa. Dostałam zastrzyki przeciwzakrzepowe Fraxiparine, antybiotyk i czopki przeciwbólowe. Mojego doktorka nie było niestety. Za 7 dni mam do niego jechać na zdjęcie szwów.
Bocianiątko, Flowwer, Anna Stesia, pilik, Czrna 81, Kaczorka, Lunaris, Emiilka, Bunia86, Karma88 lubią tę wiadomość
-
agulineczka test jutro, tylko że względu na duphaston.
KateHawke dobrze, że już po. Teraz wypoczywaj
Trzymam kciuki za piękne bety
W ogóle to czuję dziś takie dziwne pieczenie w podbrzuszu - ma ktoś pomysł co to ? Mam tak pierwszy raz, wczoraj też miałam takie chwilowe uczucie i zastanawiam się co to za nowinka.
Buziaki dla Was!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 12:23
KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
KeteHawke cieszę się że wszytsko dobrze poszło!
Flo kciuki za emka!
Aksamitna nie martw się na zapas. Będzie wszytsko dobrze! Ale lepiej rzeczywiście skontrolować to na IP.
Reset powodzenia na wizycie
A ja dzisiaj miałam pierwsze i to bardzo niespodziewane przytulanie z porcelaną. Już ostatnio mdłości miałam mniejsze a tu taka niespodzianka. Ale ogólnie dziwnie się czuję. Zimno mi i czasami mam dreszcze. Ale innych objawów chorobowych nie mam. No i z tym spaniem mam coraz większą problem. Od 3 w nocy wiercę się i nie mogę sobie żadnej wygodnej pozycji znaleźć... Za to nad ranem znowu zasypiam i śpię do 9.KateHawke lubi tę wiadomość