X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, w takim razie ide tam pytac :)

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • RudaKatarzyna Nowa

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Pisałyście, że kupiłyście głośnik mobilny dla swoich facetów.
    Mój niedługo ma urodziny i myślę o zakupie tego głośnika - https://www.euro.com.pl/glosniki-przenosne/ultimate-ears-boom-2-phantom-brainfreeze.bhtml
    Boom 2 pack, jak sama nazwa mówi jest paczką dwóch głośników o przestrzennym dźwięki, dzięki temu muzyka gra jednocześnie na obu urządzeniach.
    Jednakże zastanawia mnie, mimo że to fajny gadżet, czy się jemu spodobał. Dlatego też interesuje mnie czy dla Waszych facetów był to trafiony prezent?

‹‹ 517 518 519 520 521
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ