Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2017, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, w takim razie ide tam pytac :)

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • RudaKatarzyna Nowa

Wysłany: 28 kwietnia 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Pisałyście, że kupiłyście głośnik mobilny dla swoich facetów.
    Mój niedługo ma urodziny i myślę o zakupie tego głośnika - https://www.euro.com.pl/glosniki-przenosne/ultimate-ears-boom-2-phantom-brainfreeze.bhtml
    Boom 2 pack, jak sama nazwa mówi jest paczką dwóch głośników o przestrzennym dźwięki, dzięki temu muzyka gra jednocześnie na obu urządzeniach.
    Jednakże zastanawia mnie, mimo że to fajny gadżet, czy się jemu spodobał. Dlatego też interesuje mnie czy dla Waszych facetów był to trafiony prezent?

‹‹ 517 518 519 520 521
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ