Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Kiedy wynik wymazu ?
PS czy wasi M jak robili wymaz z cewki to też im się słabo robiło? mój prawie rano zszedł przy tym wymazie ale robi wszystko co jest konieczne... ale mówi że woli wiadro nasienia oddać niż powtarzać znowu wymaz więc dziewczyny trzymajcie za nas kciuki żeby to paskudztwo sobie poszło jużTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnyFlooooo
Amy - nie wiem czy zbyt wysoki testosteron wpływa na morfologię, ale jeśli chcesz naturalnie obniżyć jego poziom to 3-5 torebek dziennie mięty pieprzowej pomoże Ci w tym.
Dziewczyny testujcie jutro, ja będę tuptać nogami od rana.
Kargo - poszukaj tabeli ładunków glikemicznych w necie, będzie Ci łatwiej i wygodniej. Ładunek bierze pod uwagę indeks i ilość węglowodanów.
Agniecha współczuję, ale i zazdroszczę! oby szybko minęło rzyganko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 14:53
Amy333, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:8 dc endometrium 10 mm
Prawy jajnik - 14,11,10,9,8
Lewy jajnik- 16,15,15,15,11,7
Gonal F 150j i Cetrotide bez zmian.
Kolejna wizyta w sobotę i zapadnie decyzja czy punkcja w poniedziałek czy we wtorek.
I powoli mam stresa hmmmm
Pięknie Kochana
Teraz to dopiero emocje!!!
Cały czas myślami jestem z TobąFlowwer lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Agniechaaaa wrote:A ja miałam 2dni spokoju od wymiotów i właśnie ledwo doleciałem do porcelany :p zjadłam 1kanapke a zwymiotowałam chyba jeszcze te z zeszłego tygodnia Hahahah :p ale jeśli z maluchami Ok to ja wytrzymam i te niedogodności
Flowwer, Anna Stesia, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
Amy333 wrote:Flo super wieści!
Bea, Bocius sikajcie jutro z rana, ja tu już paluchy zawiajm:)
Dziewczyny, moje pytanko odnośnie testosteronu przepadlo gdzies pare stron temu, ale powiedzcie macie jakas wiedze nt. za wysokiego testo u chlopa? czy możliwe ze przez to ma taka slabą morfologie plemniorków? Androloga mamy dopiero 25go listopada, wiec wiecie najchętniej to ja bym do tego czasu go już sama podleczyla :p
Flo, ale się nam rozhulałaśFlowwer, Anna Stesia, Amy333 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnygg88 wrote:dzisiaj dopiero byłam robić wymaz więc liczę że do poniedziałku będzie, bo we wtorek mam wizytę tylko musze jakoś zaklinać @ żeby nie przyszła wcześniej bo jestem na granicy ostatni dzień cyklu a @
PS czy wasi M jak robili wymaz z cewki to też im się słabo robiło? mój prawie rano zszedł przy tym wymazie ale robi wszystko co jest konieczne... ale mówi że woli wiadro nasienia oddać niż powtarzać znowu wymaz więc dziewczyny trzymajcie za nas kciuki żeby to paskudztwo sobie poszło już -
Agniechaaaa wrote:Mój M nawet nic mi nie mówił po tym wymazie poszedł, chwila moment i wrócił
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
Anna Stesia wrote:Cudna produkcja!!! 11 jaj to jest coś! A endo bosssskie! Gdybym nie musiała leżec plackiem wywijałabym fikołki! Będzie małe Kwiatuszątko!
W tych jajeczkach moja ostatnia szansa na macierzyństwoAnna Stesia, innamorata88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bocianiątko wrote:To jak się pokaże plusik to mój M Cię będzie na rękach nosił skoro mi nie be będzie wolno! I upiekę Ci ciacho
Jak już wykraczę, to zamienię ciasto na wirusyBocianiątko, Anna Stesia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Masz leżeć i mi słać wiruski !!!
W tych jajeczkach moja ostatnia szansa na macierzyństwo
Kochana moja, wynajęłam już cały pociąg relacji Kraków-Katowice specjalnie na wiruski dla Ciebie!!! Wzruszam się ogromnie, bo to nie jest "ostania szansa", tylko "nadzieja, która się spełni". Jesteś tak blisko upragnionego celu jak nigdy! Och, koniec roku będzie piękny, Kwiatuszeczku, zobaczysz!lamka, innamorata88, Lunaris, olik321, Flowwer, KateHawke, Czrna 81, summer86, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Odebrałam wyniki TSH 0,217 czyli jeszcze bardziej spadło.. endo kazał na 5 dni przerwa leczenie i później zmienić dawkę z 175 na 150mg Eutyroksu
Dziewczyny doradzcie proszę czy w ogóle w weekend w owulację starac się o fasolke?
Tyle się naczytałam ze niskie TSH powoduje wiele komplikacji i zagrożeń dla fasolki
Kwas foliowy w normie 12,1 a normy 4,6-18,7
boduszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki ja na dzisiaj znikam.
Jestem dwa dni z Wami a już czuję się jak w domu
Wieczór pod znakiem relaksu i jutro rano testowanko.
Trzymajcie mocno kciuki i odezwę się jutro po teściku.
Mam nadzieję że będę miała dobre wiadomości
A już teraz z góry dziękuje Wam za wsparcie i wszystkie kciukasyolik321, Flowwer, KateHawke, klaudiaaa93, innamorata88, lamka, Anna Stesia, Lena21, Lunaris, Bocianiątko, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
olik321 wrote:Odebrałam wyniki TSH 0,217 czyli jeszcze bardziej spadło.. endo kazał na 5 dni przerwa leczenie i później zmienić dawkę z 175 na 150mg Eutyroksu
Dziewczyny doradzcie proszę czy w ogóle w weekend w owulację starac się o fasolke?
Tyle się naczytałam ze niskie TSH powoduje wiele komplikacji i zagrożeń dla fasolki
Kwas foliowy w normie 12,1 a normy 4,6-18,7olik321 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,