Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melevis wrote:Hehe dzięki dziewczyny w imieniu Leny facepalm jak nic, aż sie zasmialam jak ją zobaczyłam na ekranie
Lunaris usta 100% męża, pełne i ładnie wycięte, mi niestety natura poszczędziła ładnych ust
Ps a wiesz że jak u mnie będzie synio to obstawiam Stasia? Staśki to fajne chłopaki nie? -
Jestem bardzo mile zaskoczona pewnym wydarzeniem. Z pół godz. temu siedzimy sobie z synem i moją mamą, rozmawiamy i angle dzwoni mój telefon. Patrzę - syn. Pytam, po co dzwonisz. A on że nie dzwoni. No to pewnie w kieszeni Ci się włączył, mówię. Ale nie miał. To mówię wstań, bo pewnie z dupskiem usiadłeś. Też nie było. Dopiero wtedy odebrałam. Jakiś chłopak mówi że dzwoni w sprawie zaginionego telefonu A ja nawet nie wiedziałam że zaginął haha. Ale jestem baaardzo mile zaskoczona uczciwością tego na oko dwudziestolatka. Widział że tel. trochę warty, ale oddał. Młody sam go sobie kupił za pieniądze z przyjęcia. Tak mi się ciepełko na serduchu zrobiło, bo wiem że młody by beczał gdyby trafiło na kogoś mniej uczciwego...
olik321, Flowwer, lamka, Lunaris, KateHawke, Karolina90, klaudiaaa93, Malwas, Agniechaaaa, JustynaG, Jedna_z_Wielu, Bocianiątko, KateKum, Amy333, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Jestem bardzo mile zaskoczona pewnym wydarzeniem. Z pół godz. temu siedzimy sobie z synem i moją mamą, rozmawiamy i angle dzwoni mój telefon. Patrzę - syn. Pytam, po co dzwonisz. A on że nie dzwoni. No to pewnie w kieszeni Ci się włączył, mówię. Ale nie miał. To mówię wstań, bo pewnie z dupskiem usiadłeś. Też nie było. Dopiero wtedy odebrałam. Jakiś chłopak mówi że dzwoni w sprawie zaginionego telefonu A ja nawet nie wiedziałam że zaginął haha. Ale jestem baaardzo mile zaskoczona uczciwością tego na oko dwudziestolatka. Widział że tel. trochę warty, ale oddał. Młody sam go sobie kupił za pieniądze z przyjęcia. Tak mi się ciepełko na serduchu zrobiło, bo wiem że młody by beczał gdyby trafiło na kogoś mniej uczciwego...
Wiesz teraz telefony łatwo namierzyć, sama bym oddała. Dobrze że nie natrafiłaś na chuligana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 20:23
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Ja się dzisiaj stresuję, bo boję się że mógł ktoś na mnie pozyczkę wziąć, bo niepotrzenie dałam dowód. ;-( ale to było tak pod koniec lipca i rozpaczam.
-
nick nieaktualny
-
Nie stresuj się w banku na pewno nic złego z twoim dowodem nie zrobili a jeśli mega cię stresuje to możesz sprawdzić w krajowym rejestrze dłużników sprawdzićczy nie ma czegoś nie splaconego na ciebie, ale uważam że na pewno jest wszystko ok
Dziewiczy czy powiecie mi ile u was trwał najdłużej cykl bez owulacji?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 20:49
-
nick nieaktualnyDotarłam w końcu do was po całym dniu,trochę mi zeszło nadrobienie zaległości.Gratuluję dzisiejszych wizyt.Ja też mam dobre wieści,od pt zaczynam pracę.Dziś byłam robić badania do niej,przeszłam szkolenie bhp.Jutro podpisuję umowę.Nie wiem jak ze staraniami,bo nie ukrywam,że chciałabym jednak trochę popracować.Serduszka będą jak zawsze aczkolwiek bez parcia na Te dni.Zdam się na los .
Czrna 81, KateHawke, olik321, Lunaris, Anna Stesia, staraczka1111, pilik, lamka lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Ten Mały Liliputek już ma telefon?
Wiesz teraz telefony łatwo namierzyć, sama bym oddała. Dobrze że nie natrafiłaś na chuligana.
Co do twoich obaw, to Bajkaaa ma rację, sprawdź i się uspokoisz.-Monika- lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
blue00 wrote:Dotarłam w końcu do was po całym dniu,trochę mi zeszło nadrobienie zaległości.Gratuluję dzisiejszych wizyt.Ja też mam dobre wieści,od pt zaczynam pracę.Dziś byłam robić badania do niej,przeszłam szkolenie bhp.Jutro podpisuję umowę.Nie wiem jak ze staraniami,bo nie ukrywam,że chciałabym jednak trochę popracować.Serduszka będą jak zawsze aczkolwiek bez parcia na Te dni.Zdam się na los .
blue00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
A ja niedawno wrocilam z zakupów. Ja chyba sie nie nadaję na kilkugodzinne łażenie po sklepie i szukanie nie wiadomo czego. No ale na szczęście wszystko kupione, teraz tylko wziąć się za remont.
Całkiem dobre są takie wypady,przynajmniej oczy odpoczywaja od wyświetlacza, na ktorym ciągle zagladam na OF.Czrna 81, Flowwer, olik321, KateHawke lubią tę wiadomość