Listopadowe testowanie, czyli przedświąteczne prezenty :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czrna 81 wrote:Nie, no nie będę zdradzać... Ale jakbyście weszły pod mój wykres i zobaczyły ostatnie wpisy to by nie było wygadanie, prawda?
Bocianiątko, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
91Ewela09 wrote:Cześć
A ja niedawno wrocilam z zakupów. Ja chyba sie nie nadaję na kilkugodzinne łażenie po sklepie i szukanie nie wiadomo czego. No ale na szczęście wszystko kupione, teraz tylko wziąć się za remont.
Całkiem dobre są takie wypady,przynajmniej oczy odpoczywaja od wyświetlacza, na ktorym ciągle zagladam na OF.
A u mnie zależy od humoru czasem lubie a czasem mnie irytuje takie chodzenie.
Blue gratuluję pracy !!
Monika ja też daje dowód pracownikowi banku bo takie są wymogi. A w razie czego są kamery.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Flowwer pięknie!! Cieszę się razem z tobą
Gdzieś rano pytałaś czy startuje że stymulacja i nie wiem czy odpisałam czy nie bo miałam urwanie głowy w pracy ale plan mam taki ze jak dostanę nowa prace to wstrzymuje się od badań itp na jakąś chwilę a jeśli nie dostanę pracy to pewnie będę chciała działać coś więcej bo to jest masakra ten bez owulacji cykl... 36 dni? Masakra, mam nadzieję że @ przyjdzie najpóźniej jutro do mnie
A ja ci życzę nowej pracy i fasolki niespodzianka !! A takie długie bezowulacyjne cykle to norma
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Monika olej emka, ja jak pracowałam w budżetówce to robiłam kopie dowodów bo musiałam w banku też pewnie mają obowiązek zabrania do sprawdzenia dokumentu także głową do góry
Flowwer obym dostała tą pracę bo będę spełniona zawodowo w końcu coś by mi wyszło w zyciu:)
A ten cykl mnie dobija żałuję że nie zrobiłam progesteronu a jeśli nie dostanę do przyszłego wtorku @ to idę do ginekologa żeby mi wywołała albo zobaczyła co tam się dzieje u mnie... -
Bajkaa spełnisz swoje jedne i drugie marzenie
Ja zawodowo jestem spełniona a teraz bym chciała siedzieć w domu jako kura domowa bo ile idzie pracować przez weekendy, święta itp...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja wam powiem że chociaż zawodowo chciałabym być spełniona, no chyba że albo bycie matka albo spełniona zawodowo więc wybieram oczywiście macierzyństwo ale o to tak nie łatwo więc może zawodowo będzie łatwiej
myssss lubi tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Flower ale pamiętam że jakiś dokument podpisałam, nie pamiętam już czy to było potwierdzenie odbioru wyciągów czy coś innego. W Mężu nie mam wsparcia, bardziej mnie zdołowal, z tego stresu wylądowałam w ubikacji wymiotuję.
Ale dlaczego dopiero teraz sie tym martwisz?
Czy zdarzyło się coś niepokojącego?
Ostatnimi czasy załatwiałam sporo formalności w banku. Za każdym razem musiałam dać dowód a Pani z nim znikała. To samo było u notariusza. Nie lubię takich sytuacji, ale niestety czasami trzeba. -
Czrna 81 wrote:Nie, no nie będę zdradzać... Ale jakbyście weszły pod mój wykres i zobaczyły ostatnie wpisy to by nie było wygadanie, prawda?
U mnie jeszcze jedna zafasolkowana jest . Trzymam za wszystkie kciuki bo cudownie patrzeć na te wasze mijające tygodnie ciąży. Najbardziej leci mi to u Innej, widać jak szybko mijają te tygodnie i ile w tym czasie wydarzeńCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Uff, nadrobilam Was po całym dniu super news od Ani! a jeszcze nie dalej jak wczoraj pisała pod moim wykresem ze nic z tego nie będzie
Ja dzisiaj w pracy ledwie żyłam, strasznie chciało mi się spać... boli mnie głowa, nie mogę wziąć moich leków i zdycham z dobrych wiadomości to dzisiaj pierwszy dzień nie płaczę ja też byłam z M na zakupach, kupiliśmy mu kurtkę na zimę a ja kupiłam sukienkę w insomni chociaż zarzekałam się ze kolejne zakupy zrobimy tam dopiero jak będę w ciąży ech, idę spać... byle do soboty
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Serduszko u Ani z radością dopisane ale się cieszę!
Ania1003, Bocianiątko, Czrna 81, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa razie dziewczyny nie dziękuję. Chyba mnie zrozumiecie. Ten test miał być przynajmniej za 3 dni a nastawiałam się za tydzień. Miałam nie testować. Ale myślałam że jestem chora. Skreśliłam cykl od początku no i wyszły problemy z M.
Te 3 testy robią bardzo dużą nadzieję bo są różowe i wyszły zaraz po zrobieniu. Nie jakieś tam cienie jak to było do tej pory.
Boję się teraz czy jutro cokolwiek wyjdzie na wynikach. Czy rzeczywiście widzę te kreski.
To pierwsza ciąża. Nigdy wcześniej nie było pozytywu... trzymajcie tylko kciuki żeby wszystko rosło, ciemniało i się pojawiało.
Ja chyba się trochę wyciszę żeby przez tydzień nie zwariować. Jestem w za dużym szoku.
Jeśli tutaj nie odpiszę to szybciej zrobię to pod wykresem. Staram się nie uczestniczyć w forumowych wątkach. Mniej myślę przez to.
Jutro po 16 powinnam mieć wyniki. A wieczorem będzie wizyta. Na pewno się pochwalę jeśli będzie czym...
Rano powtórka testów przed badaniami. Zobaczę czy coś pociemniało.Bocianiątko, olik321, Selina, mi88, Lejka, Czrna 81, JustynaG, lamka, KateHawke, Lunaris, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje 9 miesięcy obserwacji to same perypetie. Jak się u mnie wyklarowało wszystko, to znowu wyskoczyło u M...
Nie wiem co się stało że załapało.
Nie będę wnikać. Najważniejszy teraz wynik jutro i przyrost w sobotę.
Aż spać nie mogę z nerwów...Czrna 81, olik321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1003 wrote:Moje 9 miesięcy obserwacji to same perypetie. Jak się u mnie wyklarowało wszystko, to znowu wyskoczyło u M...
Nie wiem co się stało że załapało.
Nie będę wnikać. Najważniejszy teraz wynik jutro i przyrost w sobotę.
Aż spać nie mogę z nerwów...
Po 2 spokojnie bedzie dobrze trzymam za Was kciukiCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Ania1003, zobaczysz że będzie dobrze Trzymam mocno kciuki za dzisiejszą betę
Melevis, śliczna córa! A ujęcie świetne też mi się z facepalmem skojarzyło
Mocne kciuki również za wszystkie dziś testujące! Oby druga połowa miesiąca była bardziej owocna
-
nick nieaktualnyBocianiątko wrote:Uff, nadrobilam Was po całym dniu super news od Ani! a jeszcze nie dalej jak wczoraj pisała pod moim wykresem ze nic z tego nie będzie
Ja dzisiaj w pracy ledwie żyłam, strasznie chciało mi się spać... boli mnie głowa, nie mogę wziąć moich leków i zdycham z dobrych wiadomości to dzisiaj pierwszy dzień nie płaczę ja też byłam z M na zakupach, kupiliśmy mu kurtkę na zimę a ja kupiłam sukienkę w insomni chociaż zarzekałam się ze kolejne zakupy zrobimy tam dopiero jak będę w ciąży ech, idę spać... byle do soboty
Boćku, a bo te zakupy to podświadomie, bo może ciąża jest -
nick nieaktualny