X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe testowanie 2017
Odpowiedz

Lutowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka19 wrote:
    Liluy... haha może mój proroczy chciał mi zasugerować że sa <3 haha ale mam głowe ...... hehe

Musza byc <3
    heh same jasnowidzki tutaj ;)
    Prosze poczekac ja tu Pani powroze z kuli, a dla Pani to raczej karty tarota :'D
    Czuje ze sie przkwalifikuje, albo mojego ex - z logistyka na jasnowidza.

Anuśka19, panazuzanna lubią tę wiadomość

Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
    PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LiluyEvans wrote:
    Musza byc <3
    heh same jasnowidzki tutaj ;)
    Prosze poczekac ja tu Pani powroze z kuli, a dla Pani to raczej karty tarota :'D
    Czuje ze sie przkwalifikuje, albo mojego ex - z logistyka na jasnowidza.
    byka się dopatrzyłam może sen chciał mi zasugerować ze sa 3 hmm?? 6-3=3 <3

p19udqk3biqtk3ub.png
  • E_w_c_i_a Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka to byś miała pokaźną grupkę ;-) jaki miałaś poprzedni wynik i ile godzin minęło?

U mnie przyrost po 72 godzinach ze 103,6 na 301,4. Chyba dobrze... aczkolwiek nie cieszę się bo cały czas mnie ciągnie w podbrzuszu, jestem tam spięta i nie mogę się rozluźnić :/ tak miałam w 1 ciąży. Chyba nie nadaje się jako inkubator dla dziecka ;-(

Szczęśliwa mama Majeczki :*
    Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015
  • Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia
    10.02 57.810
    14.02 448.700
    czyli 96godz. wydaje mi się duzio :-D mnie ciaglo tak chyba z 3 dni ale przestalo :-/ 20.02 mam wizyte

malka lubi tę wiadomość

p19udqk3biqtk3ub.png
  • E_w_c_i_a Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no widzisz, u Ciebie bardzo ładny wzrost. Ja się nawet jeszcze nie umówiłam na wizytę. Chyba pójdę w 6-7 tygodniu. O ile dotrwam!

Anuśka19 lubi tę wiadomość

Szczęśliwa mama Majeczki :*
    Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015
  • Anuśka19 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E_w_c_i_a wrote:
    no widzisz, u Ciebie bardzo ładny wzrost. Ja się nawet jeszcze nie umówiłam na wizytę. Chyba pójdę w 6-7 tygodniu. O ile dotrwam!
    Wiesz co tak jakos wyszlo bo była się rejestrować na kontrolne usg piersi.. i chciałam na później ale kolezanka mowi ze doktor zas za 3tyg będzie to nie będzie mnie tak długo trzymać,lepiej żeby wszystko sprawdzil już teraz :-)

p19udqk3biqtk3ub.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie od wczoraj tak podbrzusze lekko ciągnie ;) ktoś tam łobuzuje :D

Sept, Anna Stesia, 100krotka30, bertha, Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • Mada92 Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2017, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję dziewczyny 2 kreseczek i pięknych wyników!

Tinusia lubi tę wiadomość

Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
    26 lat
    hormony w normie, nasienie b. dobre
    Podwyższona prolaktyna
  • 100krotka30 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pixi86 wrote:
    100Krotka30 masz rację, jeśli nie ten to w takim razie kolejny ;). temp nie mierzyłam w tym cyklu nawet nie wiem, czy spada, czy rośnie... ale szukajmy plusów w każdej sytuacji - niech będzie nią ta lampka białego wina z mężem :) i testujemy w marcu ;)
    Dokladnie, czegos trzeba sie trzymac zeby nie zwariowac, u mnie dzis piekne slonce mimo mrozu az zyc sie chce :-) Milego popoludnia i wieczoru dziewczyny :-)
    P.s. tinusia i anuska gratulacje, rosnijcie zdrowo :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 14:48

Anuśka19 lubi tę wiadomość

Misia 09.2013
    Misio 08.2018
  • Marribell Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny idę dziś na przyspieszoną wizytę do glinki bo kurcze jakąś infekcję złapałam :-( w ogóle strasznie wysuszona jestem..Skóra na dłoniach aż mi pęka i boli, na nogach można pisać palcem.. Czy ktoś tak miał? Może to tarczyca znowu daje do pieca... Kremy nic nie daja

DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
    ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
    BĄBELEK termin 11.10.2017 :-) rośniemy
    Pessar w 27 tc- wytrzymaj
  • Marribell Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoją drogą Was też wkurzają te walentynki? Wchodzę na fb a tam zdjęcia naszyjników, kwiatków ze stringów... Czasami mam wrażenie że tego dnia czeka się tylko na prezenty

Mada92, Maja84 lubią tę wiadomość

DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
    ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
    BĄBELEK termin 11.10.2017 :-) rośniemy
    Pessar w 27 tc- wytrzymaj
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka19 wrote:
    byka się dopatrzyłam może sen chciał mi zasugerować ze sa 3 hmm?? 6-3=3 <3

heh teraz sie sama dopatrzylam, tak to jest jak mam klawiature brytyjska i mi wszystko podkresla, a ja pisze na szybko bo mam wlasnie zajecia :D

Anuśka19, panazuzanna lubią tę wiadomość

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • LilyEvans Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marribell wrote:
    Dziewczyny idę dziś na przyspieszoną wizytę do glinki bo kurcze jakąś infekcję złapałam :-( w ogóle strasznie wysuszona jestem..Skóra na dłoniach aż mi pęka i boli, na nogach można pisać palcem.. Czy ktoś tak miał? Może to tarczyca znowu daje do pieca... Kremy nic nie daja
    Zamien kremy na oleje i zobaczysz szybka roznice ;) Nie tylko na skore ale tez na wlosy :)

panazuzanna lubi tę wiadomość

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • gg88 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marribell wrote:
    Swoją drogą Was też wkurzają te walentynki? Wchodzę na fb a tam zdjęcia naszyjników, kwiatków ze stringów... Czasami mam wrażenie że tego dnia czeka się tylko na prezenty

A my z M nie obchodzimy walentynek. Dla mnie to tylko naciąganie kasy wszędzie tlok w kinach restauracjach itp w tym dniu... Ja tam wole w każdy inny weekend świętować swoja milosc z M. A na dzis umówiłam nam fachowców od remontu :p taka ze mnie romantyczka :)

gratuluje wszystkim z II kreseczkami i tych z ładnymi betami :)
    A dla reszty powodzenia

Mada92, Maja84 lubią tę wiadomość

Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2% w 2017

staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
    Morfologia nasienia 0% w 2022r
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marribell wrote:

Mnie nie wkurzają, podchodzę do nich obojętnie - nie obchodzę, ale nie obchodzi mnie też, że inni obchodzą (że się tak malowniczo wyrażę ;-)). Nie mam też fb, więc nie wiem, co tam się dzieje. Wydaje mi się, że najważniejsze to się dobrać tak w związku, żeby obie strony miały podobnie - mój mąż też zupełnie jest obojętny na walentynki, pewnie nawet nie kojarzy, że to dzisiaj. No ale my w ogóle jesteśmy np. niekwiatowi, tj. mój mąż nie daje mi kwiatów (i sam też ich nie dostaje;-)). Za to często daje mi jeść :-)

• LilyEvans Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Mnie nie wkurzają, podchodzę do nich obojętnie - nie obchodzę, ale nie obchodzi mnie też, że inni obchodzą (że się tak malowniczo wyrażę ;-)). Nie mam też fb, więc nie wiem, co tam się dzieje. Wydaje mi się, że najważniejsze to się dobrać tak w związku, żeby obie strony miały podobnie - mój mąż też zupełnie jest obojętny na walentynki, pewnie nawet nie kojarzy, że to dzisiaj. No ale my w ogóle jesteśmy np. niekwiatowi, tj. mój mąż nie daje mi kwiatów (i sam też ich nie dostaje;-)). Za to często daje mi jeść :-)

My mamy podobne podejscie, chociaz ja na Walentynki zrobilam mojemu skarbonke z derwnianego pudeleczka metoda decoupage ale to dlatego ze i tak mu chcialam zrobic ;)
    Ja kwiaty dostalam chyba 2-3 razy na 3,5 roku za to jedzenie ciagle sobie dajemy <3

PCOS
    Endometrioza
    9cs
  • mi_lejdi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa0801 wrote:
    No to myślimy tak samo. Niby chciałabym wiedzieć na czym stoję, ale poczekam jeszcze kilka dni ;) jutro może powtórzę test. :)

A ja zamierzam się napić ;)

Ja miałam sen, że wszystkie laski z mojego otoczenia w rodzinie, po których mogłabym się jeszcze spodziewać drugiej ciąży, zaciążyły. Jedna kuzynka nawet krążyła po rodzinie, jak z zaproszeniami na ślub i ogłaszała. A ja sobie myślałam, że zostałam jedyna taka, co nawet w pierwszą zajść nie może...

<3 14.04.2018 Théo <3
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LiluyEvans wrote:
    My mamy podobne podejscie, chociaz ja na Walentynki zrobilam mojemu skarbonke z derwnianego pudeleczka metoda decoupage ale to dlatego ze i tak mu chcialam zrobic ;)
    Ja kwiaty dostalam chyba 2-3 razy na 3,5 roku za to jedzenie ciagle sobie dajemy <3

Gdzieś przeczytałam takie zdanie: "Związek to dwoje ludzi ciągle pytających się nazwajem, co chcą jeść, aż jedno z nich umrze".

Mada92, LilyEvans, Maja84 lubią tę wiadomość

• mi_lejdi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My walentynki zawsze świętujemy jedzeniem :D Są bardzo fajne specjalne menu w restauracjach w ten dzień, więc z chęcią odkrywamy. Luby zdradził, że zabiera mnie dziś do kubańskiej, może być dobre żarełko ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 15:53

<3 14.04.2018 Théo <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jutro rano test ciążowy a dziś śniło mi się , ze zrobiłam i wyszedł negatywny :D
    Generalnie powinnam już dostać @ ale dziś jeszcze nie przyszła. Jestem ciekawa co będzie

‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ