Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka19 wrote:Liluy... haha może mój proroczy chciał mi zasugerować że sa haha ale mam głowe ...... hehe
Musza byc
heh same jasnowidzki tutaj
Prosze poczekac ja tu Pani powroze z kuli, a dla Pani to raczej karty tarota :'D
Czuje ze sie przkwalifikuje, albo mojego ex - z logistyka na jasnowidza.
Anuśka19, panazuzanna lubią tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Musza byc
heh same jasnowidzki tutaj
Prosze poczekac ja tu Pani powroze z kuli, a dla Pani to raczej karty tarota :'D
Czuje ze sie przkwalifikuje, albo mojego ex - z logistyka na jasnowidza. -
Anuśka to byś miała pokaźną grupkę jaki miałaś poprzedni wynik i ile godzin minęło?
U mnie przyrost po 72 godzinach ze 103,6 na 301,4. Chyba dobrze... aczkolwiek nie cieszę się bo cały czas mnie ciągnie w podbrzuszu, jestem tam spięta i nie mogę się rozluźnić tak miałam w 1 ciąży. Chyba nie nadaje się jako inkubator dla dziecka ;-(Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
E_w_c_i_a wrote:no widzisz, u Ciebie bardzo ładny wzrost. Ja się nawet jeszcze nie umówiłam na wizytę. Chyba pójdę w 6-7 tygodniu. O ile dotrwam!
-
Pixi86 wrote:100Krotka30 masz rację, jeśli nie ten to w takim razie kolejny . temp nie mierzyłam w tym cyklu nawet nie wiem, czy spada, czy rośnie... ale szukajmy plusów w każdej sytuacji - niech będzie nią ta lampka białego wina z mężem i testujemy w marcu
P.s. tinusia i anuska gratulacje, rosnijcie zdrowoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 14:48
Anuśka19 lubi tę wiadomość
Misia 09.2013
Misio 08.2018 -
Dziewczyny idę dziś na przyspieszoną wizytę do glinki bo kurcze jakąś infekcję złapałam w ogóle strasznie wysuszona jestem..Skóra na dłoniach aż mi pęka i boli, na nogach można pisać palcem.. Czy ktoś tak miał? Może to tarczyca znowu daje do pieca... Kremy nic nie dajaDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Swoją drogą Was też wkurzają te walentynki? Wchodzę na fb a tam zdjęcia naszyjników, kwiatków ze stringów... Czasami mam wrażenie że tego dnia czeka się tylko na prezenty
Mada92, Maja84 lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Anuśka19 wrote:byka się dopatrzyłam może sen chciał mi zasugerować ze sa 3 hmm?? 6-3=3
heh teraz sie sama dopatrzylam, tak to jest jak mam klawiature brytyjska i mi wszystko podkresla, a ja pisze na szybko bo mam wlasnie zajecia
Anuśka19, panazuzanna lubią tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Marribell wrote:Dziewczyny idę dziś na przyspieszoną wizytę do glinki bo kurcze jakąś infekcję złapałam w ogóle strasznie wysuszona jestem..Skóra na dłoniach aż mi pęka i boli, na nogach można pisać palcem.. Czy ktoś tak miał? Może to tarczyca znowu daje do pieca... Kremy nic nie daja
panazuzanna lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Marribell wrote:Swoją drogą Was też wkurzają te walentynki? Wchodzę na fb a tam zdjęcia naszyjników, kwiatków ze stringów... Czasami mam wrażenie że tego dnia czeka się tylko na prezenty
A my z M nie obchodzimy walentynek. Dla mnie to tylko naciąganie kasy wszędzie tlok w kinach restauracjach itp w tym dniu... Ja tam wole w każdy inny weekend świętować swoja milosc z M. A na dzis umówiłam nam fachowców od remontu :p taka ze mnie romantyczka
gratuluje wszystkim z II kreseczkami i tych z ładnymi betami
A dla reszty powodzeniaMada92, Maja84 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Marribell wrote:Swoją drogą Was też wkurzają te walentynki? Wchodzę na fb a tam zdjęcia naszyjników, kwiatków ze stringów... Czasami mam wrażenie że tego dnia czeka się tylko na prezenty
Mnie nie wkurzają, podchodzę do nich obojętnie - nie obchodzę, ale nie obchodzi mnie też, że inni obchodzą (że się tak malowniczo wyrażę ). Nie mam też fb, więc nie wiem, co tam się dzieje. Wydaje mi się, że najważniejsze to się dobrać tak w związku, żeby obie strony miały podobnie - mój mąż też zupełnie jest obojętny na walentynki, pewnie nawet nie kojarzy, że to dzisiaj. No ale my w ogóle jesteśmy np. niekwiatowi, tj. mój mąż nie daje mi kwiatów (i sam też ich nie dostaje;-)). Za to często daje mi jeść -
Anna Stesia wrote:Mnie nie wkurzają, podchodzę do nich obojętnie - nie obchodzę, ale nie obchodzi mnie też, że inni obchodzą (że się tak malowniczo wyrażę ). Nie mam też fb, więc nie wiem, co tam się dzieje. Wydaje mi się, że najważniejsze to się dobrać tak w związku, żeby obie strony miały podobnie - mój mąż też zupełnie jest obojętny na walentynki, pewnie nawet nie kojarzy, że to dzisiaj. No ale my w ogóle jesteśmy np. niekwiatowi, tj. mój mąż nie daje mi kwiatów (i sam też ich nie dostaje;-)). Za to często daje mi jeść
My mamy podobne podejscie, chociaz ja na Walentynki zrobilam mojemu skarbonke z derwnianego pudeleczka metoda decoupage ale to dlatego ze i tak mu chcialam zrobic
Ja kwiaty dostalam chyba 2-3 razy na 3,5 roku za to jedzenie ciagle sobie dajemyPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Justa0801 wrote:No to myślimy tak samo. Niby chciałabym wiedzieć na czym stoję, ale poczekam jeszcze kilka dni jutro może powtórzę test.
A ja zamierzam się napić
Ja miałam sen, że wszystkie laski z mojego otoczenia w rodzinie, po których mogłabym się jeszcze spodziewać drugiej ciąży, zaciążyły. Jedna kuzynka nawet krążyła po rodzinie, jak z zaproszeniami na ślub i ogłaszała. A ja sobie myślałam, że zostałam jedyna taka, co nawet w pierwszą zajść nie może...14.04.2018 Théo -
LiluyEvans wrote:My mamy podobne podejscie, chociaz ja na Walentynki zrobilam mojemu skarbonke z derwnianego pudeleczka metoda decoupage ale to dlatego ze i tak mu chcialam zrobic
Ja kwiaty dostalam chyba 2-3 razy na 3,5 roku za to jedzenie ciagle sobie dajemy
Gdzieś przeczytałam takie zdanie: "Związek to dwoje ludzi ciągle pytających się nazwajem, co chcą jeść, aż jedno z nich umrze".Mada92, LilyEvans, Maja84 lubią tę wiadomość
-
My walentynki zawsze świętujemy jedzeniem Są bardzo fajne specjalne menu w restauracjach w ten dzień, więc z chęcią odkrywamy. Luby zdradził, że zabiera mnie dziś do kubańskiej, może być dobre żarełko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 15:53
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny