Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marribell wrote:Swoją drogą Was też wkurzają te walentynki? Wchodzę na fb a tam zdjęcia naszyjników, kwiatków ze stringów... Czasami mam wrażenie że tego dnia czeka się tylko na prezentyPonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
Cerolajn wrote:Dziewczyny, jutro rano test ciążowy a dziś śniło mi się , ze zrobiłam i wyszedł negatywny
Generalnie powinnam już dostać @ ale dziś jeszcze nie przyszła. Jestem ciekawa co będzieSzczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
Anuśka19 wrote:Ewcia
10.02 57.810
14.02 448.700
czyli 96godz. wydaje mi się duzio mnie ciaglo tak chyba z 3 dni ale przestalo 20.02 mam wizyte
Piekny przyrost! albo 2 serduszka, albo dziewczynka, bo dziewczynki maja na poczatku taki duzy przyrosthttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Piekny przyrost! albo 2 serduszka, albo dziewczynka, bo dziewczynki maja na poczatku taki duzy przyrost
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 16:23
-
Cerolajn wrote:Dziewczyny, jutro rano test ciążowy a dziś śniło mi się , ze zrobiłam i wyszedł negatywny
Generalnie powinnam już dostać @ ale dziś jeszcze nie przyszła. Jestem ciekawa co będzie
Cerolajn mi zawsze sny sprawdzają się na odwrót, więc wiesz...
Ja też jutro testuje dla zasady, wpisałam się na listę, to trzeba zatestować Ale ja przeczuwam bardzo @.14.04.2018 Théo -
Ja uważam, że w Walentynkach nie ma nic złego, o ile właśnie nie robi się tego na siłę. My mieliśmy dziś wyjść ze znajomymi. Potem sie rozmyło i powiedziałam do męża, że w sumie możemy sobie zostać w domu i odpocząć No ale coś zarezerował, więc mi miło, jak zawsze kiedy mnie zaprasza z okazji i bez okazji. Winko na kanapie w domu tez byłoby ok
Sept, Karolina90, zubii, Maja84 lubią tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
Laski kocham walentynki! Owulka chyba dopiero idzie! Sluz mam pierwszy raz piekny,plodny i rozciagliwy!
A tak pozatym to ja robie tylko deser nic wiecej!zubii, Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
My nawet mieliśmy plany: kolacja w knajpce ale z racji tego ze 24godx na dobę mnie mdli i czuje sie jak gowno - zostajemy w domu:))
innamorata88, Maja84, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
melduję ładny pecherzyk ciazowy z pecherzykiem żółtkowym i zarodkiem 1,5 mm na serduszko jeszcze za wcześnie, idę w przyszłym tygodniu to powinno bić ❤
Anuśka19, KasiaHaBe, mycha91, kaha, Mada92, innamorata88, malka, Flowwer, Maja84, Madziula, E_w_c_i_a, Anna Stesia, zubii, Sarna84, 100krotka30, Asik84, Gigi, Bocianiątko, Tinusia, Kamelkowo, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:melduję ładny pecherzyk ciazowy z pecherzykiem żółtkowym i zarodkiem 1,5 mm na serduszko jeszcze za wcześnie, idę w przyszłym tygodniu to powinno bić ❤
No nie moge! Ale bajer!!! Jak sie czujesz ze swiadomoscia ze COS w Tobie zyje? -
mycha91 wrote:No nie moge! Ale bajer!!! Jak sie czujesz ze swiadomoscia ze COS w Tobie zyje?
póki co jeszcze takie nierealne jest to dla mnie dopóki nie będzie widać brzucha to tak ciężko uwierzyćzubii lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:melduję ładny pecherzyk ciazowy z pecherzykiem żółtkowym i zarodkiem 1,5 mm na serduszko jeszcze za wcześnie, idę w przyszłym tygodniu to powinno bić ❤
Cudowne wieści. Jak zobaczysz juz serduszko to uwierzysz:)) -
Hej dziewczyny jak myślicie zagnieżdżenie może być dopiero w 13,14 dpo? Wczoraj mnie bolał brzuch jak na okres a dzisiaj już powinna być @ a tutaj od rana tylko delikatne plamienie i cisza. Normalnie jak @ do mnie przychodzi to odrazu konkretnie plamien przed @ nigdy nie miałam nie wiem co o tym myśleć
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Justaaa wrote:Hej dziewczyny jak myślicie zagnieżdżenie może być dopiero w 13,14 dpo? Wczoraj mnie bolał brzuch jak na okres a dzisiaj już powinna być @ a tutaj od rana tylko delikatne plamienie i cisza. Normalnie jak @ do mnie przychodzi to odrazu konkretnie plamien przed @ nigdy nie miałam nie wiem co o tym myślećPonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna
-
Justaaa wrote:Hej dziewczyny jak myślicie zagnieżdżenie może być dopiero w 13,14 dpo? Wczoraj mnie bolał brzuch jak na okres a dzisiaj już powinna być @ a tutaj od rana tylko delikatne plamienie i cisza. Normalnie jak @ do mnie przychodzi to odrazu konkretnie plamien przed @ nigdy nie miałam nie wiem co o tym myśleć
Ja też mam od razu duże krwawienie, a w tamtym cyklu najpierw 2 dni plamiłam i dopiero 3-go dnia się rozkręciła @, więc no nie chce Cię martwić, ale tak czasami bywa👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Mada92 wrote:Wątpię. Temperatura bardzo Ci spadła. Ja też nigdy nie miałam plamień przed @, a 2 cykle temu się pojawiły.
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Justaaa wrote:Zwariować można.... Ta @ chyba specjalnie tak z nami pogrywa, niech przychodzi raz a konkretnie i będzie wszystko jasnePonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
Podwyższona prolaktyna