Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
in_co_gni_to wrote:U mnie test dziś negatywny... Co myślicie? Tempka 36,7... Szlybyscie na betę jutro jakby nadal @nie przyszła? Chyba nie ma co sobie robić nadziei juz (( mam już dość strasznie tego...po wczorajszym cieniu na prawdę myślałam, że się udało03.2016 - Mama Aniołka (22 tc)
06.2016 - Ponowne starania
09.2016 - Ciąża biochemiczna
Nasze kariotypy ok/nasienie męża ok/długie cykle
-
in_co_gni_to wrote:U mnie test dziś negatywny... Co myślicie? Tempka 36,7... Szlybyscie na betę jutro jakby nadal @nie przyszła? Chyba nie ma co sobie robić nadziei juz (( mam już dość strasznie tego...po wczorajszym cieniu na prawdę myślałam, że się udało
-
Kaczorko
1. Jestem straszna perfecjonistka i lubie jak cos jest zrobione jak nalezy
2. Musze sie nauczyc cierpliwosci, ktorej nie mialam cale zycie
3.nadal boje sie rozczarowania
Staraczko dziekuje, obys miala racjestaraczka24 lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
potworu wrote:A ja dziewczyny melduję zrobienie bety dziś rano, skoro i tak pobierałam krew do badań...
Wyniki powinny być wieczorem, dam znać!
Chociaż po dzisiejszym spadku (małym, ale jednak) nie mam zbyt wielkich nadziei...
Super czekam na wyniki
Ja tez mialam przedczoraj spadek a teraz popatrz.potworu lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Gigi obiecalam przyjaciolce ze przyjdzie na noc i testujemy razem (ona stoi nademna w lazience i czeka na pisk szczescia ktory obudzi caly blok). Dzisiaj nie moze zostac
Poza tym bycie honorowym tez cos w sobie ma, ja tam bede z siebie dumna jak wytrzymamBocianiątko, Gigi lubią tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
E_w_c_i_a wrote:Kaczorka gratulacje! Spokojnej ciąży!
Flowwer- jestem na stronie na fb- post dr Dąbrowskiej - porady, przepisy, wsparcie. Napisala tam dziewczyna ze po zastosowaniu tego postu dostala naturalnej owulacji której nie miala od 10 lat. Od razu pomyślałam o Tobie. Moze warto by było o tym pomyśleć?
Dziękuję Ewcia, właście szukam tego postu ( z którego dnia ?).
Kiedyś jeden dr gin stwierdził że u mnie brak ovu przez to że jestem szczupła Ale i tak jest u mnie lepiej niż kiedyś bo jednak stymulacja działa. Z pewnością przyczyniła się suplementacja witamin
Ogólnie jesteście wszystkie kochaneGigi lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kaczorka wrote:Gigi - pytasz o termin porodu? 31.10. Ale przy dwurożności macicy spodziewam się szybciej :p najlepiej przed 20.10., żeby na wagę zodiakalną się załapać :p
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Kaczorka wrote:Gigi - pytasz o termin porodu? 31.10. Ale przy dwurożności macicy spodziewam się szybciej :p najlepiej przed 20.10., żeby na wagę zodiakalną się załapać :p
Moj tatus jest waga Polecam jak nic
Nam z Gigi wychodzi 1.11 wiec jak sie nie posiepsza lub nie spoznia maluszki to beda male skorpionki - czyli przerabaneWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 09:53
Gigi lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Gigi wrote:A ja powiem szczerze, że ten dzisiejszy spadek jednak trochę ostudzil moje oczekiwanie
Gigi fasolka nie ucieknie mozemy poczekac do srody
Spokojnie spadek nie jest duzy moze jeszcze podskoczyc Ponoc wazne zeby nie spadlo ponizej linii
Gigi lubi tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kaczorka ale słodki suwaczek :*
Jak nie wyjdzie w tym cyklu to zrobię sobie taki od początku kolejnego cyklu. W końcu pierwszy dzień @ to początek ciąży jakby nie patrząc
Chciałam sobie zrobić suwaczek kota ale zostałabym chyba przez wszystkich wysmiana póki co to do kota czasem mówię córcia więc taka ze mnie idiotka ale na kimś muszę wyladowac swoje pokłady instynktu macierzyńskiego -
Gigi i Paulina dziś 13 dpo... powinien już chyba wyjść test prawda? Przepraszam, ale jestem zdruzgotana...
Gratuluję wszystkim którym się udało!
Dziewczyny, które chcą testować wczesniej- ja juz chyba nigdy tego nie będę robić bo to jest takie rozczarowanie za każdym razem...1. 9 cykli starań
2. Poronienie w 12 tc
3. 1cs po poronieniu- córeczka, w 2018
4. Od maja 2019 starania o drugie dziecko
5. m. Oligoasthenoteratozoospermia , morfologia 0%
6. 02.2020 cb
7. 03.03.2020 II , 4.03.2020 bhcg 30.09 U/l, 06.03 bhcg 120, 9.03 bhcg 500,
8.13.03 USG pęcherzyk ciążowy na razie bez zarodka -
Katik wrote:Mnie coś trafia kolejny miesiąc w okresie owu nie mogę się zgrać z moim M. Ja chcę a on nie, po prostu mam dość. Już teraz wiem, że nici z tego cyklu, bo podejrzewam, że owu była w nocy lub rano dziś - na to przynajmniej wskazywał śluz.
Co prawda odpuściłam of i wyluzowałam lecz w okolicach owu bym chciała choć spróbować żeby wiedzieć iż zrobiłam wszystko co można. A ta mam wyrzuty.
Katik,głowa do góry, z tego co widzę na twoim wykresie to nie jest tak źle z twoim serduszkowaniem. A te nasze chłopaki to tak już mają... Mój ostatnio powiedział: Sorry, jest pusto i poszedł dalej spać ;-P
-
Kaczorka gratuluje!!!!!!
Lilly ja obstawiam,ze i tobie sie uda w tym cyklu:)wykres masz ksiazkowy!
A ja cholera wciaz czekam na okres:(((juz dzisiaj na 100% myslalam,ze bedzie....
Jak tak dalej pojdzie to nici z hsg:(Kaczorka lubi tę wiadomość
Madzik
Mama 3 corek:) -
staraczka24 wrote:Dziewczyny a jak to jest ze zwolnieniem lekarskim za ile dni placi pracodawca a za ile zus?
-
Gigi wrote:Kaczorka ale słodki suwaczek :*
Jak nie wyjdzie w tym cyklu to zrobię sobie taki od początku kolejnego cyklu. W końcu pierwszy dzień @ to początek ciąży jakby nie patrząc
Chciałam sobie zrobić suwaczek kota ale zostałabym chyba przez wszystkich wysmiana póki co to do kota czasem mówię córcia więc taka ze mnie idiotka ale na kimś muszę wyladowac swoje pokłady instynktu macierzyńskiego
Długo się zastanawiałam nad jego wyborem :p taki babski trochę
A za kota bym Cię nie wyśmiała, bo ja sama jestem kocia mama :p bardziej mnie koty rozczulają niż dzieci :pGigi, madzia8lenka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:A ja siedzę i serce mi wali tak, że nie tylko je czuję ale i słyszę..
JEST DRUGA KRESKA!!! pojawiła się od razu. Nie jakaś wypasiona, ale jest!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f00e8d91d026.jpg
Zdjęcie zrobione po 4 minutach.
Kaczorka, SUPER! Aż mi się wilgotno w oku zrobiło. To już mogę trzymać kciuki za następne zafasolkowywane. Ale fajny poniedziałekKaczorka lubi tę wiadomość