Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka24 wrote:Przed chwila gdzies tu czytalam o sodzie oczyszczonej. Podobno jal sie nasika i wsypie soe 2-3 lyzeczki sody i sie piemi to ciaza. Wierzycie w to?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
LiluyEvans wrote:Pracodawca placi pierwszy miesiac zawsze nie wazne czy ciaza czy nie.
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Kochane jesteście- tego mi trzeba było, hihi:)
Dalej mogę sobie siedzieć i myslec, ze tak, to może być ciąża;-)) hehehe
A mnie znowu na zmianę - raz bolały, raz nie :p a sutki zrobiły się wrażliwe chyba wczoraj dopiero
Flowwer - nic się nie bój! Wszystko prześpisz a jak się obudzisz to już będzie za późno na strach :p
A i wysyłam Ci całą masę wirusów :* oby i mi i Tobie przyniosły samą radośćFlowwer lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:Przed chwila gdzies tu czytalam o sodzie oczyszczonej. Podobno jal sie nasika i wsypie soe 2-3 lyzeczki sody i sie piemi to ciaza. Wierzycie w to?
z 20-30 stron temu ja opisywalam ten test
Robilam go ale to tylko zabawa z przymrozeniem oka bo Anusce nie wyszlo a mi wyszlo 10dpoPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Anuśka19 wrote:Pracodawca płaci 33dni w roku.. nawet jeśli są one rozbite na kilka zwolnien L4. Jeżeli pracownica w ciaży jest na umowie zwolnienie cały czas dostarcza do zakładu i on wyplaca jej Swiadczenie, po czym ZUZ zwraca to pracodawcy czy jakoś tak
Mozliwe ze znam tylko ciezarne ktore nie braly innego wolnego Bo wszytskim pracodawca placim miesiac pierwszy i one po prostu zwalnialy sie wczesniej i chodzily chociaz na te kilka godizn dziennie zeby im nie placil za darmo. Gdyby mial zwrot to by tak nie robily, a raczej sie znaja, czesc z nich to ksiegowe.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Żołądek mnie ściska więc nie będzie problemu z nie jedzeniem kolacji.
A dziś idę do kina przynajmiej trochę nie będę mysleć.
Samym zabiegiem sie tak nie stresuje jak diagnozą. Oby czar starań nie przepadł.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
LiluyEvans wrote:Mozliwe ze znam tylko ciezarne ktore nie braly innego wolnego Bo wszytskim pracodawca placim miesiac pierwszy i one po prostu zwalnialy sie wczesniej i chodzily chociaz na te kilka godizn dziennie zeby im nie placil za darmo. Gdyby mial zwrot to by tak nie robily, a raczej sie znaja, czesc z nich to ksiegowe.
-
Flowwer wrote:Żołądek mnie ściska więc nie będzie problemu z nie jedzeniem kolacji.
A dziś idę do kina przynajmiej trochę nie będę mysleć.
Samym zabiegiem sie tak nie stresuje jak diagnozą. Oby czar starań nie przepadł. -
Wiem, że kiedyś było tak że u nas w firmie jakas kobieta szła na zwolnienie i właśnie pracodawca płaci pierwszy miesiąc a potem już ZUS. No ale to było jakiś czas temu. Nie wiem czy przepisy się nie pozmieniały
Tak nas też kiedyś uczono w szkoleWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 11:32
-
Gigi wrote:Wiem, że kiedyś było tak że u nas w firmie jakas kobieta szła na zwolnienie i właśnie pracodawca płaci pierwszy miesiąc a potem już ZUS. No ale to było jakiś czas temu. Nie wiem czy przepisy się nie pozmieniały
Tak nas też kiedyś uczono w szkole
-
LiluyEvans wrote:Jasne ze nastawie, ale Cie zabije za to ze sie nie wyspie a i tak mnie meczy bezsennosc.
Kończę wejdę późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 11:39
-
Gigi wrote:A jaki to zabieg? Kiedy będziesz znalazł diagnozę, wynik?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄