Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj dziewczyny to trzeba księgową zapytać
To jest tak : 33 dni płaci pracodawca. Po tym czasie, jeśli pracodawca ma powyżej 20 pracowników to płaci on za L4 i odlicza to sobie w deklaracji. A jeśli poniżej 20-tu to po 33 dniach płacenie przejmuje ZUS.staraczka24 lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Oj dziewczyny to trzeba księgową zapytać
To jest tak : 33 dni płaci pracodawca. Po tym czasie, jeśli pracodawca ma powyżej 20 pracowników to płaci on za L4 i odlicza to sobie w deklaracji. A jeśli poniżej 20-tu to po 33 dniach płacenie przejmuje ZUS. -
LiluyEvans wrote:Flowwer brzmi strasznie, a praktycznie nie mam pojecia o co chodzi :o
Wspolczuje i trzymam kciuki za pomyslnoscinnamorata88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:W penym okresie starań to już konieczność tam mi sprawdzą wszystko i o ile się naprawić naprawią. To już moja ostatnia deska ratunku inaczej nici z fasolki. Trochę jutro pośpię
LilyEvans lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Flowwer wrote:W penym okresie starań to już konieczność tam mi sprawdzą wszystko i o ile się naprawić naprawią. To już moja ostatnia deska ratunku inaczej nici z fasolki. Trochę jutro pośpię
A jest u Ciebie szansa na invitro? Chociaz mysle ze jak by byla to dawno bys ja rozwazyla.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Flowwer - intubacji nie zauważysz mi kazali się położyć na łóżku, przyłożyli maskę i miałam oddychać. I powiedzieć kiedy zacznie mi się kręcić w głowie. Na początku nic nie było, ale po kilku wdechach lekko zawirowało powiedziałam im i później już nic nie pamiętam :p
Obudziłam się już na sali w swoim łóżku. I się popłakałam!! Ponoć po narkozie to częsty objaw
Ale mam dziś lenia w pracy!!Flowwer lubi tę wiadomość
-
LiluyEvans wrote:A jest u Ciebie szansa na invitro? Chociaz mysle ze jak by byla to dawno bys ja rozwazyla.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kaczorka jesteś kochana !!! Mam nadzieje że za pare miesiecy będę miec taki dzień ja Ty dzisiaj. Za 24 h bedę spać pod narkozą ahhhh to się wreszcie wyspię hihihi
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Jakie nici! Medycyna w tym temacie daje nam szerokie pole do popisu.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
madzia8lenka wrote:Dziewczyny a może jutro zatestuje z Wami,co? Jutro prawdopodobie 9 dpo do tego mam żółty bobo test,który kobietką przynosił szczęście
LilyEvans, madzia8lenka lubią tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Oj dziewczyny to trzeba księgową zapytać
To jest tak : 33 dni płaci pracodawca. Po tym czasie, jeśli pracodawca ma powyżej 20 pracowników to płaci on za L4 i odlicza to sobie w deklaracji. A jeśli poniżej 20-tu to po 33 dniach płacenie przejmuje ZUS.KateHawke lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
madzia8lenka wrote:Dziewczyny a może jutro zatestuje z Wami,co? Jutro prawdopodobie 9 dpo do tego mam żółty bobo test,który kobietką przynosił szczęście
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Gigi wrote:Flower współczuję tych zabiegów mwpisalam tylko hasło w Google i się przerazilam jak to wygląda.
Mam nadzieję, że wyniki wyjdą dobre albo właśnie takie że będa wiedzieli co ci dolega i wylecza
Provita-Paliga
⛄⛄⛄