Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dg wrote:Dzisiaj idę do ginekologa bo już 8 dni mi się@ spóźnia. Bardzo bym chciała żeby to jednak była druga kreska
A nie masz drugiego?
Chyba ze Ci gin da do zrobienia Nie wiem jak w Pl ale w Uk w klinice Ci daja test jak podejrzewasz ciaze.Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
nick nieaktualnyNie wiem czy da do zrobienia. Jak bylam w pierwszej ciąży to byly dwie wyraźne krechy na teście a tu takie cos.. bola mnie piersi najczęściej wieczorem jak sie już do łóżka poloze, w nocy nie umiem spać góry bym mogla przenosić tyle energii mam a zawsze w nocy spalam jak niedźwiedź hihi, mam czasami bóle podbrzusza no i zaczęło mnie na zapach miesa odrzucac. Zobaczymy co bedzie...
-
Dg wrote:Nie wiem czy da do zrobienia. Jak bylam w pierwszej ciąży to byly dwie wyraźne krechy na teście a tu takie cos.. bola mnie piersi najczęściej wieczorem jak sie już do łóżka poloze, w nocy nie umiem spać góry bym mogla przenosić tyle energii mam a zawsze w nocy spalam jak niedźwiedź hihi, mam czasami bóle podbrzusza no i zaczęło mnie na zapach miesa odrzucac. Zobaczymy co bedzie...
Dopóki nie masz @ i nie jest to potwierdzone od lekarza to zawsze jest nadzieja na zielonego kropka w Twoim brzuszku później napisz nam co lekarz powiedział -
nick nieaktualny
-
Za wszystkie testujące trzymam mocno kciuki musicie poprawić statystykę
KateHawke lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
milkaa wrote:Kaczorka Gratulacje !!!! Dużo zdrówka
Widzę ze coraz wiecej nas na środowe testowanie oby było dla nas wszystkich szczęśliwe
Bedzie, tak jak mowilam ptaszki cwierkaja ze 22 w srode to bedzie szczesliwy dzienpanazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Właśnie. Kupilam 6 testow pepino czulisc 10:) od jutra bede robic zbey sprawdzic czy hcg od zastrzyku juz spadlo czy jeszcze nie zeby sobie nadziei nie robic. Za tydzien w pon bete zrobir
KateHawke lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Kaczorka wrote:A ja siedzę i serce mi wali tak, że nie tylko je czuję ale i słyszę..
JEST DRUGA KRESKA!!! pojawiła się od razu. Nie jakaś wypasiona, ale jest!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f00e8d91d026.jpg
Zdjęcie zrobione po 4 minutach.
Cudowna wiadomość gratulacje -
Hej dziewczyny jestem tu nowa, o ile mnie z tad nie wygonicie to chcialabym sie przedstawic a mianowicie mam na imie magdalena mam 23 lata i mam coreczke ktora ma prawie 3 latka a teraz trzeci miesiac staramy sie o rodzenstwo...w piatek o ime nie dostane okresu...testuje ale w to watpie od 3 dni bola mnie piersi tak jak na okres i kluje prawy jajnik...takze mam slabe nadzieje na 2 kreseczki:-(
madzia8lenka, panazuzanna, Gigi, Kamelkowo lubią tę wiadomość
-
Witam. Niestety ja popsuje Wam statystyki bo dziś przyszła @ Trzymam mocno kciuki za pozostałe testujące i życzę Wam żeby było jak najwięcej "zielni" i drugich kresek. Sama uciekam juz na marzec.
Sciskam Was mocno i pozdrawiam