Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gigi wrote:
Chciałam sobie zrobić suwaczek kota ale zostałabym chyba przez wszystkich wysmiana póki co to do kota czasem mówię córcia więc taka ze mnie idiotka ale na kimś muszę wyladowac swoje pokłady instynktu macierzyńskiego
Ja tam Cie nie wysmieje.
Ja je wyladowywalam zawsze na chlopaku i sie wkurzal ze traktuje go jak dziecko :p
I na przyjaciolce ale ona to lubipanazuzanna lubi tę wiadomość
Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kaczorka wrote:Długo się zastanawiałam nad jego wyborem :p taki babski trochę
A za kota bym Cię nie wyśmiała, bo ja sama jestem kocia mama :p bardziej mnie koty rozczulają niż dzieci :p
Ja mam kota Sfinksa i dwa psy, i szczerze one mnie wspierają jak mam dołek okresowy. Te osoby które nie mają zwierzaka nie zrozumią tego. Pies czy kot darzy uczuciem bezgranicznym.
Czasem wychodze na pół dnia z psami, dobrze mi to robi fizycznie i psychicznie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
in_co_gni_to wrote:Gigi i Paulina dziś 13 dpo... powinien już chyba wyjść test prawda? Przepraszam, ale jestem zdruzgotana...
Gratuluję wszystkim którym się udało!
Dziewczyny, które chcą testować wczesniej- ja juz chyba nigdy tego nie będę robić bo to jest takie rozczarowanie za każdym razem...
dziewczyny ja wlasnie dlatego nie chce testowac wczesniej
A Ty kochana nie przejmuj sie, moze Ci wyjdzie jutro albo poczekaj do srody i testuj z nami. Ptaszki cwierkaja ze sroda to bedzie pozytywny dzien
Kamelkowo dzieki, czuje ze rozbudzilam tu Wasze emocje bardziej niz swoje :pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 10:24
Kamelkowo, in_co_gni_to lubią tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Flowwer wrote:Dziękuję Ewcia, właście szukam tego postu ( z którego dnia ?).
Kiedyś jeden dr gin stwierdził że u mnie brak ovu przez to że jestem szczupła Ale i tak jest u mnie lepiej niż kiedyś bo jednak stymulacja działa. Z pewnością przyczyniła się suplementacja witamin
Ogólnie jesteście wszystkie kochaneFlowwer lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
Dziewczyny szczególnie te zafasolkowane- powiedzcie mi czy piersi Was bolały zaraz po owu? czy może tuz przed testowaniem?
Siedze w pracy i dumam nad cycem, hehe No nie boli mnie ani jeden, ani drugi, cholerka -
Amy333 wrote:Dziewczyny szczególnie te zafasolkowane- powiedzcie mi czy piersi Was bolały zaraz po owu? czy może tuz przed testowaniem?
Siedze w pracy i dumam nad cycem, hehe No nie boli mnie ani jeden, ani drugi, cholerka
Mnie nie bolały wcale,strasznie mnie sutki swędziały,bóle zaczął się po paru dniach od spodziewanej myśle że nie ma na to reguły. W poprzednich 2 nie wiedziałam co do ból piersi w ciąży.. Teraz nie mogę się dotknąć. No i strasznie mi spuchły jak nigdyAmy333 lubi tę wiadomość
-
Amy333 wrote:Dziewczyny szczególnie te zafasolkowane- powiedzcie mi czy piersi Was bolały zaraz po owu? czy może tuz przed testowaniem?
Siedze w pracy i dumam nad cycem, hehe No nie boli mnie ani jeden, ani drugi, cholerka
Jeszcze nie wiem czy zafasoklowana ale moze odpisze :p
Mnie sutki bola od 6-7dpo czyli domniemanej implantacji. Ale to juz tak masakrcyznie.
Cale piersi bola od ok 10-11dpo. Ale raczej delikatnie
Spokojnie moja siostre nigyd piersi nie bolaly w ciazyPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
staraczka24 wrote:Na pewno nie bo pamietam ze mi placil pracodawca ale mie paloetam za jali okres
Pracodawca placi pierwszy miesiac zawsze nie wazne czy ciaza czy nie.staraczka24, Gigi lubią tę wiadomość
PCOS
Endometrioza
9cs
-
Kochane jesteście- tego mi trzeba było, hihi:)
Dalej mogę sobie siedzieć i myslec, ze tak, to może być ciąża;-)) heheheKateHawke, LilyEvans lubią tę wiadomość