Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chicken, moj M ma dokładnie tak samo z morfologia jak Twój, 1% prawidłowych ale 1,8 łącznie, wiec ponad normę. Niestety nam nie wychodzi narazie a staramy sie juz rok. Gdzies czytałam ze szanse na naturalne zajście są ale trwa to dłużej niż u zdrowej pracy, moj gin powiedział ze jak nie naturalnie to na invitro, nie iui. W piątek najprawdopodobniej bedziemy powtarzać badanie po trzech miesiącach, bo tak jest zalecane. Zreszta on tez zażywa profertil przez cały ten czas, zobaczymy czy sie cos poprawiło.
-
nick nieaktualny
-
mam wynik! bHCG 267,50 !!!
innamorata88, Agniechaaaa, i-feel-you, kotek87, KasiaHaBe, Mada92, monika91, Karolka12345, Minerva, _Hope_, malka, 91Ewela09, kaha, zubii, Kimmy, Klaudiia87, AnnaManna, Izape91, Karolina90, Maja84, -Monika-, Tusiek86, bertha, Kamelkowo, E_w_c_i_a, MamaFabianka, lilka1984, agacia, KarolinaSeven lubią tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:mam wynik! bHCG 267,50 !!!
Pięknie !!!
Biorąc pod uwagę to ile przeszłaś aby znaleźć się w tym momencie w którym jesteś - myślę że wyczerpałaś już limit niepowodzeń i w związku z tym ciąża będzie przebiegać książkowo!!!!
Tego Ci życzęsuri2016, kaha, zubii lubią tę wiadomość
anna85