Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa, na razie takie całkowicie podstawowe badania robiĺam, jak (kilkakrotne z powodu pękniecia torbiela) USG, morfologię, glukozę, poziom hormonu tarczycy, ft3, ft4. Wyniki książkowe.
Podczas USG kilku lekarzy powiedzialo tez, że mam "piękne endometrum" - cokolwiek to znaczy.
Zrobilabym też inne badania, ale mieszkam (jescze przez kilka miesięcy) w innym kraju, a tu trzeba próbować min 2 lata zanim lekarz skieruje na dodatkowe testy. A o prywatnym badaniu np. drożności jajowodów nikt nie słyszał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 11:08
-
Hej dzisiaj przyszła @ więc wstępnie zapisuję się na 8 lutego no chyba ,że owulacja się spóźni to zobaczymy ja chyba od razu pójdę na betę, tak ok 11 dpo, jak będzie ,to postaram się jeszcze zapisać do kliniki przed @ żeby ustalić stymulacje i monitoring cyklu oby luty był dla nas szczęśliwy !
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem po wizycie i faktycznie lekarz ma nowy plan.
Zaczynam przygotowania do in vitro... mega sie boje, niby gadałam tu to tym ale teraz stało sie to realne i naprawdę sie boje
Lekarz podjol decyzje ze szkoda kasy na IUI przy poim pcos jak on to określił jak cholera. Dostałam 1 dawkę pergoveris od dzis co dwa dni i we wtorek znowu wizyta. -
nick nieaktualnyAgniecha to trzymam kciuki, ale może i lekarz ma rację. Nic sie nie boj co ma buc to będzie. Nerwy to nasz największy wróg. A powiedz jak zaczęłaś robić badania w tym 8 cs to od czego zaczęłaś ? Ja nie wiem, jak sie w lutym nie uda to może cos porobię, ale co ?
-
nick nieaktualnyCzeresniowaMama wrote:Agniecha to trzymam kciuki, ale może i lekarz ma rację. Nic sie nie boj co ma buc to będzie. Nerwy to nasz największy wróg. A powiedz jak zaczęłaś robić badania w tym 8 cs to od czego zaczęłaś ? Ja nie wiem, jak sie w lutym nie uda to może cos porobię, ale co ?
Tsh
Anty top
Prolaktyn
AMH
Lh
Fsh
Od tego zaczelam
W kolejnym cyklu mój M poszedł na badanie nasienia -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny jestem po wizycie i faktycznie lekarz ma nowy plan.
Zaczynam przygotowania do in vitro... mega sie boje, niby gadałam tu to tym ale teraz stało sie to realne i naprawdę sie boje
Lekarz podjol decyzje ze szkoda kasy na IUI przy poim pcos jak on to określił jak cholera. Dostałam 1 dawkę pergoveris od dzis co dwa dni i we wtorek znowu wizyta.Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
Dzień dobry
Witam się w pierwszym dniu cyklu po krótkim cyklu bez ovu
W tym miesiacu w tym wątku jeśli pozwolicie ale moje serce zapalalo kilka dni temu dzika miłością do Agniechyyyyy i nie będę jak zboczeniec podglądać zza krzaka tylko się ujawnie
Testować będę 9 lutego jeśli ovu nie opuściła mnie na wiekiKamelkowo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHopeless wrote:Dzień dobry
Witam się w pierwszym dniu cyklu po krótkim cyklu bez ovu
W tym miesiacu w tym wątku jeśli pozwolicie ale moje serce zapalalo kilka dni temu dzika miłością do Agniechyyyyy i nie będę jak zboczeniec podglądać zza krzaka tylko się ujawnie
Testować będę 9 lutego jeśli ovu nie opuściła mnie na wieki
Ojej jak mi milo jestem osoba ktora lubi odwzajemniac milosci wiec łap serducho odemnie !!!
I opowiedz cos o sobie chce Ci poznac -
Agniechaaaa wrote:Ojej jak mi milo jestem osoba ktora lubi odwzajemniac milosci wiec łap serducho odemnie !!!
I opowiedz cos o sobie chce Ci poznac
Sto lat temu byłam po tej stronie w wątkach miesięcznych tylko pod starym nickiem Abby.
Mam core rok i 8 mcy. W druga ciążę zaszłam szybko i szybko ją straciłam. A teraz nico niestety. Brałam pół apteki. Teraz jadę na ziołach ze sroki a gdzieś w eterze leci do mnie maca i dong
Poza tym jestem stara i gruba za to ryj mam ładny i poza dołem na maxa po kolejnej jednej kreskę jestem normalnawszamanka lubi tę wiadomość
-
Aaaa i zawsze pisze z telefonu wiec z góry przepraszam za dziwne dziwactwa to nie ja! To on mi to robi
-
nick nieaktualnyHa krejzolka juz to lubie sama jestem z tych swirnietych
Kochana my babeczki co rok jestesmy mlodsze i tylko coraz piekniejsze wiec ze stara nie moge sie zgodzic w zadnym wypadku
A ja pisze z tel itableta wiec znam te hochliki tez mi to robia jihi_Hope_ lubi tę wiadomość
-
Minerva wrote:Alez milo czyta sie wariackie wpisy z samego rana, az sie buzia cieszy mimo tego, ze @ przyszla.
Prosze o przepisanienie na testowanie 10tego -
Ja testuje 9.02. Termin @ NA JUTRO A TU W SUMIE ŻADNYCH ZWIASTUNÓW.... Oby mi sie tylko cykle nie rozpieprzyły przez odstawienie tabsów anty bo mnie szlak trafi. Zawsze miałam co 28 dni jak w zegarku... Oby przylazła ta franca jutro, uregulowała to co trzeba i szybko poszła na długiiii urlop😇😁😇😇😁
-
Hahahahahah, zdązyłam wysłać wam wiadomość, poszłam do łazienki bo jakoś tak dziwnie i jest Pocvzątek, brązowo-różowy śluz ale to juz pewnie @ na ostatnim zakręcie jeeeaaaaahhhh.
Końcówka stycznia niechaj będzie owocna w naszych staraniach i przyniesie dwie kreseczki a z nimi siostrzyczkę dla Arturka
Ale się cieszę no😇😁😇😇😁 -
Zgredek 12 wrote:Hahahahahah, zdązyłam wysłać wam wiadomość, poszłam do łazienki bo jakoś tak dziwnie i jest Pocvzątek, brązowo-różowy śluz ale to juz pewnie @ na ostatnim zakręcie jeeeaaaaahhhh.
Końcówka stycznia niechaj będzie owocna w naszych staraniach i przyniesie dwie kreseczki a z nimi siostrzyczkę dla Arturka
Ale się cieszę noZgredek 12 lubi tę wiadomość
-
Nadrobić Was ciężko
Mi się @ już kończy 4dc i już 2dzień plamień serca się mi juz chce hehe wpisana jestem na 402 ale to bedzie 28dc wiec podejrzewam, ze tyle nie wytrzymam ;p zobaczymy w którym dc bedzie owu mam wizyte 24.01 i 03.02 u dwóch roznych lekarzy na nfz chce porównac i zobaczyc czy mi cos zaproponuja, chcialabym clo , bo mamjeden niedrozny jajowod i szanse automatycznie mniejsze, a do tego jajnik po droznej stronie nie pracuje za czesto... -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny jestem po wizycie i faktycznie lekarz ma nowy plan.
Lekarz podjol decyzje ze szkoda kasy na IUI przy poim pcos jak on to określił jak cholera. Dostałam 1 dawkę pergoveris od dzis co dwa dni i we wtorek znowu wizyta.