Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lutowe testowanie 2017
Odpowiedz

Lutowe testowanie 2017

Oceń ten wątek:
  • AnnaManna Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa, na razie takie całkowicie podstawowe badania robiĺam, jak (kilkakrotne z powodu pękniecia torbiela) USG, morfologię, glukozę, poziom hormonu tarczycy, ft3, ft4. Wyniki książkowe.
    Podczas USG kilku lekarzy powiedzialo tez, że mam "piękne endometrum" - cokolwiek to znaczy.
    Zrobilabym też inne badania, ale mieszkam (jescze przez kilka miesięcy) w innym kraju, a tu trzeba próbować min 2 lata zanim lekarz skieruje na dodatkowe testy. A o prywatnym badaniu np. drożności jajowodów nikt nie słyszał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 11:08

ijpbio4pgzuzz66o.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2017, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) dzisiaj przyszła @ więc wstępnie zapisuję się na 8 lutego :) no chyba ,że owulacja się spóźni to zobaczymy :) ja chyba od razu pójdę na betę, tak ok 11 dpo, jak będzie :( ,to postaram się jeszcze zapisać do kliniki przed @ żeby ustalić stymulacje i monitoring cyklu ;) oby luty był dla nas szczęśliwy ! :)

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem po wizycie i faktycznie lekarz ma nowy plan.

Zaczynam przygotowania do in vitro... mega sie boje, niby gadałam tu to tym ale teraz stało sie to realne i naprawdę sie boje :/
    Lekarz podjol decyzje ze szkoda kasy na IUI przy poim pcos jak on to określił jak cholera. Dostałam 1 dawkę pergoveris od dzis co dwa dni i we wtorek znowu wizyta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha to trzymam kciuki, ale może i lekarz ma rację. Nic sie nie boj co ma buc to będzie. Nerwy to nasz największy wróg. A powiedz jak zaczęłaś robić badania w tym 8 cs to od czego zaczęłaś ? Ja nie wiem, jak sie w lutym nie uda to może cos porobię, ale co ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2017, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzeresniowaMama wrote:
    Agniecha to trzymam kciuki, ale może i lekarz ma rację. Nic sie nie boj co ma buc to będzie. Nerwy to nasz największy wróg. A powiedz jak zaczęłaś robić badania w tym 8 cs to od czego zaczęłaś ? Ja nie wiem, jak sie w lutym nie uda to może cos porobię, ale co ?

Tsh
    Anty top
    Prolaktyn
    AMH
    Lh
    Fsh
    Od tego zaczelam

W kolejnym cyklu mój M poszedł na badanie nasienia

• Malus9393 Koleżanka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja tu dołaczam testowanie 8.02 :)

Amy333 lubi tę wiadomość

• MamaFabianka Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2017, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Zaczynam przygotowania do in vitro... mega sie boje, niby gadałam tu to tym ale teraz stało sie to realne i naprawdę sie boje :/
    Lekarz podjol decyzje ze szkoda kasy na IUI przy poim pcos jak on to określił jak cholera. Dostałam 1 dawkę pergoveris od dzis co dwa dni i we wtorek znowu wizyta.
    Trzymam kciuki. Napewno bedzie ciężko ale myśl o tym, że wkoncu się uda i będzie mały fasol. Dasz rade napewno:)

Fabian 06.2014
    Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*]
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Witam się w pierwszym dniu cyklu :) po krótkim cyklu bez ovu :(
    W tym miesiacu w tym wątku jeśli pozwolicie ale moje serce zapalalo kilka dni temu dzika miłością do Agniechyyyyy i nie będę jak zboczeniec podglądać zza krzaka tylko się ujawnie :)
    Testować będę 9 lutego jeśli ovu nie opuściła mnie na wieki ;)

Kamelkowo lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hopeless wrote:
    Dzień dobry :)
    Witam się w pierwszym dniu cyklu :) po krótkim cyklu bez ovu :(
    W tym miesiacu w tym wątku jeśli pozwolicie ale moje serce zapalalo kilka dni temu dzika miłością do Agniechyyyyy i nie będę jak zboczeniec podglądać zza krzaka tylko się ujawnie :)
    Testować będę 9 lutego jeśli ovu nie opuściła mnie na wieki ;)

Ojej jak mi milo :D jestem osoba ktora lubi odwzajemniac milosci wiec łap serducho odemnie <3!!!
    I opowiedz cos o sobie :D chce Ci poznac ;)

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Ojej jak mi milo :D jestem osoba ktora lubi odwzajemniac milosci wiec łap serducho odemnie <3!!!
    I opowiedz cos o sobie :D chce Ci poznac ;)
    Złapane :) fenk ju :)

Sto lat temu byłam po tej stronie w wątkach miesięcznych tylko pod starym nickiem Abby.
    Mam core rok i 8 mcy. W druga ciążę zaszłam szybko i szybko ją straciłam. A teraz nico niestety. Brałam pół apteki. Teraz jadę na ziołach ze sroki a gdzieś w eterze leci do mnie maca i dong ;)
    Poza tym jestem stara i gruba za to ryj mam ładny i poza dołem na maxa po kolejnej jednej kreskę jestem normalna :D

wszamanka lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i zawsze pisze z telefonu wiec z góry przepraszam za dziwne dziwactwa ;) to nie ja! To on mi to robi :D

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha krejzolka juz to lubie :D sama jestem z tych swirnietych :D

Kochana my babeczki co rok jestesmy mlodsze i tylko coraz piekniejsze :D wiec ze stara nie moge sie zgodzic w zadnym wypadku :D

A ja pisze z tel itableta wiec znam te hochliki tez mi to robia :D jihi

_Hope_ lubi tę wiadomość

• Minerva Znajoma

Wysłany: 11 stycznia 2017, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez milo czyta sie wariackie wpisy z samego rana, az sie buzia cieszy mimo tego, ze @ przyszla.
    Prosze o przepisanienie na testowanie 10tego :-)

Amy333 lubi tę wiadomość

56f4848fecf8893410f71913e8e7814f.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minerva wrote:
    Alez milo czyta sie wariackie wpisy z samego rana, az sie buzia cieszy mimo tego, ze @ przyszla.
    Prosze o przepisanienie na testowanie 10tego :-)
    O to idziemy łeb w łeb :)

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • Zgredek 12 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja testuje 9.02. Termin @ NA JUTRO A TU W SUMIE ŻADNYCH ZWIASTUNÓW.... Oby mi sie tylko cykle nie rozpieprzyły przez odstawienie tabsów anty bo mnie szlak trafi. Zawsze miałam co 28 dni jak w zegarku... Oby przylazła ta franca jutro, uregulowała to co trzeba i szybko poszła na długiiii urlop :P

😇😁😇😇😁
  • beatka_c Przyjaciółka

Wysłany: 11 stycznia 2017, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poproszę o wpisanie na 8/02

35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
  • Zgredek 12 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahahah, zdązyłam wysłać wam wiadomość, poszłam do łazienki bo jakoś tak dziwnie i jest :) Pocvzątek, brązowo-różowy śluz ale to juz pewnie @ na ostatnim zakręcie :) jeeeaaaaahhhh.

Końcówka stycznia niechaj będzie owocna w naszych staraniach i przyniesie dwie kreseczki a z nimi siostrzyczkę dla Arturka :)

Ale się cieszę no :P

😇😁😇😇😁
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredek 12 wrote:
    Hahahahahah, zdązyłam wysłać wam wiadomość, poszłam do łazienki bo jakoś tak dziwnie i jest :) Pocvzątek, brązowo-różowy śluz ale to juz pewnie @ na ostatnim zakręcie :) jeeeaaaaahhhh.

Końcówka stycznia niechaj będzie owocna w naszych staraniach i przyniesie dwie kreseczki a z nimi siostrzyczkę dla Arturka :)

Ale się cieszę no :P
    Bosko :) grzeczna @ ;)

Zgredek 12 lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobić Was ciężko ;)

Mi się @ już kończy ;) 4dc i już 2dzień plamień ;) serca się mi juz chce hehe ;) wpisana jestem na 402 ale to bedzie 28dc wiec podejrzewam, ze tyle nie wytrzymam ;p zobaczymy w którym dc bedzie owu :) mam wizyte 24.01 i 03.02 u dwóch roznych lekarzy na nfz chce porównac i zobaczyc czy mi cos zaproponuja, chcialabym clo , bo mamjeden niedrozny jajowod i szanse automatycznie mniejsze, a do tego jajnik po droznej stronie nie pracuje za czesto...

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • Kamelkowo Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2017, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:

Trzymam mocno kciuki, żeby udało się jak najszybciej :)

3cs
    8deab571c61f556e5e730311273870f6.png
‹‹ 4 5 6 7 8 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: