Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dziewczyny jakies dziwne rzeczy sie dzieją.Niby drugi dzien cyklu, mam lekkie krwawieie,a temp nie spada, nawet podrosła. Zdarza się u Was tak czasami?
-
Camie wrote:Ciekawe czy wytrzymam do tego 4;)
Ja planowalam wytrzymac chociaz te 28 dni, ale @ zaskoczyla mnie w 23 dc:/ po raz pierwszy rak szybko dostałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:Ja planowalam wytrzymac chociaz te 28 dni, ale @ zaskoczyla mnie w 23 dc:/ po raz pierwszy rak szybko dostałam.
Ja chcialam wytrzymac ponad 30 a @ dopadla mnie 20stego dnia, wlasnie dzisiaj a wszystko zapowiadalo sie tak superPierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Ja chcialam wytrzymac ponad 30 a @ dopadla mnie 20stego dnia, wlasnie dzisiaj a wszystko zapowiadalo sie tak super
Rozumiem, z jednej strony smutno, bo nic z tego, ale z drugiej- zaczynamy szybko od nowa:) Moze wlasnie luty bedzie szczesliwy:) -
Agniechaaaa wrote:To szybko zaczynasz od nowa trzeba szukac plusow !!!
W lutym jedt nasz czas !!
Tez teraz juz tak mysle. Wiadomo w dniu @, humor beznadziejny, ale teraz juz kolejny dzien cyklu, zanim sie obejrze bedzie (mam nadzieje) owulka:-)
Damy rade Dziewczyny:) -
Amy333 wrote:Ja planowalam wytrzymac chociaz te 28 dni, ale @ zaskoczyla mnie w 23 dc:/ po raz pierwszy rak szybko dostałam.
Hej Amy, mi przydazylo sie dokladnie to samo w poprzednim cyklu. Czekam jak rozwinie się ten cykl, ale wyglada na to, ze wszystko wraca do normy. Dzisiaj 25 dc i czekam nadal kiedy @ się pojawi. Tak jak dziewczyny pisały - szybsza następna owulka!Amy333 lubi tę wiadomość
-
Minerva wrote:Hej Amy, mi przydazylo sie dokladnie to samo w poprzednim cyklu. Czekam jak rozwinie się ten cykl, ale wyglada na to, ze wszystko wraca do normy. Dzisiaj 25 dc i czekam nadal kiedy @ się pojawi. Tak jak dziewczyny pisały - szybsza następna owulka!
I właśnie tak staram się myśleć. Tylko mam nadzieje ze wszystko u mnie ok, bo zwykle miałam takie dość obfite @, a tu trzeci dzień i żadnego zalewu, tylko słabiutkie krawienie. -
To ja poproszę o wpisanie na 14 lutego , a co!
Nie było mnie tu trochę, nie wiem czy ktoś mnie pamięta. Witam się więc z wszystkimi i trzymam kciukasy!
//Jestem na etapie obniżania tsh oraz prolaktyny, może do owulacji wszystko isę unormujeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 22:14
Szczęściu trzeba pomagać..