Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eh a ja akurat winka nie mam w domu
Dziewczyny czy któraś z was stosowała wiesiołka (kapsulki) i widziała efekty? Zastanawiam się nad tym. W tym cyklu miałam mało śluzu płodnego. Tak mi się wydaje mi ale nie zauważyłam tego typowo płodne jak białko surowego jaja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny zaczynam dziś winną kuracje wspomagającą moje endo kto pije ze mną???
Ja! Zaraz wyciagam flaszeczke!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny zaczynam dziś winną kuracje wspomagającą moje endo kto pije ze mną???
Ja dołączę jutro dziś muszę popracować w domu do późna, a po winku mnie senność łapie. Weekend planuję pod znakiem wina i orzechów. Włoskie też są dobre na endo czy tylko migdały i brazylijskie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamelkowo wrote:Eh a ja akurat winka nie mam w domu
Dziewczyny czy któraś z was stosowała wiesiołka (kapsulki) i widziała efekty? Zastanawiam się nad tym. W tym cyklu miałam mało śluzu płodnego. Tak mi się wydaje mi ale nie zauważyłam tego typowo płodne jak białko surowego jaja. -
Agniechaa super. Nowy rok, nowe zmiany
Ja od września zapuszczam naturalne wlosy. Bo też się farbnelam na jasny blond. Od farbowania stałam się wlosomaniaczka i całkowicie z tego zrezygnowałam. Możecie sobie tylko wyobrazić jak muszę "wspaniale" wyglądać po 4 miesiącach niefarbowania -
nick nieaktualnyKamelkowo wrote:Agniechaa super. Nowy rok, nowe zmiany
Ja od września zapuszczam naturalne wlosy. Bo też się farbnelam na jasny blond. Od farbowania stałam się wlosomaniaczka i całkowicie z tego zrezygnowałam. Możecie sobie tylko wyobrazić jak muszę "wspaniale" wyglądać po 4 miesiącach niefarbowania -
nick nieaktualny