Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez planowalam testowac 5go, ale juz sama nie wiem. Ovu przesunal ovulke z 11 na 20dc przy cyklach 30 dniowych. Niestety nie mierze tempki. Testy pozytywne wyszly mi w tym cyklu dwa w odstepie 9 dni od siebie (w 10 i 19 dc). Nic juz nie rozumiem z tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 20:40
-
nick nieaktualny
-
Minerva wrote:Ja tez planowalam testowac 5go, ale juz sama nie wiem. Ovu przesunal ovulke z 11 na 20dc przy cyklach 30 dniowych. Niestety nie mierze tempki. Testy pozytywne wyszly mi w tym cyklu dwa w odstepie 9 dni od siebie (w 10 i 19 dc). Nic juz nie rozumiem z tego.
Jak nie mierzysz tempki to trochę nie wiadomo bo nie widac spadku i wzrostu.
A nie miałaś jeszcze innych oznak, kiedy była owulacja? -
Wlasnie od nastepnego cyklu planuje zaczac sprawdzac tempke, zeby miec troche wieksze pojecie o swoim cyklu, bo ja z tych nowych w temacie
Przy obu ovu pozytywach sluz plodny (powod dla ktorego zrobilam drugi test).
Podejrzewam, ze bede zmieniala date testowana, bo poki co nawet nie wiem, kiedy sie @ spodziewac. Miala byc 08/01, ale czy przyjdzie o czasie to sie okaze. Na fasolke szans brak bo owulka (ta pierwsza?) jak na zlosc w swieta wiec z nici.
Trzymam kciuki za owocne w styczniu! -
nick nieaktualny
-
Witam się u mnie testy negatywnr, temp w dół, dupek odstawiony, czekam na @ która się pewnie jutro zjawi. To będzie 2cykl po poronieniu.... prosze wpiszcie mnie wstepnie na 3.02
-
Ja nie wiem ktorego lutego ale na pewno w lutym zatestuje jak w styczniu nie przyjdzie @. Chdozi o to ze dopiero rzucilam tabsy i nie wiem jak dlugi moze byc moj cykl, a nie chce sie rozczarowywac. Pierwszy po tabsach trwal 14 dni (a moze to bylo cos innego niz @? nie mialam jej od 3 lat, byla to czysta rzadka krew, cieknaca ciurkiem jak z kranu).Pierwsza luteina, brak okresu tydzien po odstawieniu
PCOS
Endometrioza
9cs
-
LiluyEvans wrote:Ja nie wiem ktorego lutego ale na pewno w lutym zatestuje jak w styczniu nie przyjdzie @. Chdozi o to ze dopiero rzucilam tabsy i nie wiem jak dlugi moze byc moj cykl, a nie chce sie rozczarowywac. Pierwszy po tabsach trwal 14 dni (a moze to bylo cos innego niz @? nie mialam jej od 3 lat, byla to czysta rzadka krew, cieknaca ciurkiem jak z kranu).
-
karola_aa wrote:Witam się u mnie testy negatywnr, temp w dół, dupek odstawiony, czekam na @ która się pewnie jutro zjawi. To będzie 2cykl po poronieniu.... prosze wpiszcie mnie wstepnie na 3.02
Luty będzie szczęśliwykarola_aa lubi tę wiadomość
-
Camie wrote:Wczoraj przyszła @ po 10 dniach spóźnienia . Jeśli można to zapiszcie mnie na 4-go
To bedziemy razem testowac, ja tez planuje 4go:) -
Dziękuję za wpisanie u mnie się rozkręca, czuje po brzuchu , że zaraz mnie zaleje. Sama jestem ciekawa czy wytrzymam do tego dnia testowania. a z drugiej strony na pewno będzie owulacja po niedrożnej stronie i będzie lipa znowu ;/
-
karola_aa wrote:Dziękuję za wpisanie u mnie się rozkręca, czuje po brzuchu , że zaraz mnie zaleje. Sama jestem ciekawa czy wytrzymam do tego dnia testowania. a z drugiej strony na pewno będzie owulacja po niedrożnej stronie i będzie lipa znowu ;/
Karola trzeba mieć nadzieję, ja póki co od czasu ciazy pozamacicznej we wrześniu i wycięcia jajowodu z lewej strony, owulację mam tylko z prawej. niekoniecznie musi więc być tak, że owulacja idzie naprzemiennie. trzymam jednak kciuki żeby to nie była @ tylko gnieżdżacy się kropek3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Karola trzeba mieć nadzieję, ja póki co od czasu ciazy pozamacicznej we wrześniu i wycięcia jajowodu z lewej strony, owulację mam tylko z prawej. niekoniecznie musi więc być tak, że owulacja idzie naprzemiennie. trzymam jednak kciuki żeby to nie była @ tylko gnieżdżacy się kropek
Suri ja najczęściej mam właśnie tylko z prawej owulacje a ten prawy jest niby niedrozny, niby, bo córka jest jakimś cudem z tej niedrożnej strony. No, ale jakby nie było są wtedy mniejsze szanse. Chce się umówić do ginekologa na nfz , żeby mi stymulacje przepisał i może będą jajeczka wtedy i na lewym jajniku. Zobacze czy uda sie mi dostać do niej w ogóle.