Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha wrote:Kurczę, a takie konkretne miałaś te cienie.. w terminowym czasie na wszystkich było biało? Te dwa obok bobo to jakiej marki testy?
Nic to, pozostaje mi dalej testować, aż krew mnie nie zaleje
Trzymam kciuki żeby u Ciebie było inaczej!bertha lubi tę wiadomość
-
skorpionek82 wrote:Mam pytanie czy jest sens robić bete 12dpo przed terminem okresu?
-
avila1810 wrote:Hej Gigi, możemy sobie przybić piątkę i zapraszam cię do naszego wątku "Rocznik 93 (staraczki)" ja własnie dzisiaj oficjalnie zakończyłam 1 cs, ale trzeba zakasać rękawy i brać się do roboty od nowa
Kupiłam dzisiaj testy owulacyjne w Rossmannie. Także jestem gotowaavila1810 lubi tę wiadomość
-
U mnie 10dpo i biel! Jeszcze oczywiście zerknę na test za jakis czas, w świetle dziennym
malka lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Bertha, jeszcze czas na testowanie. Powtórz za 3-4 dni.
Ja już nie testuję szybciej, niż w dniu planowanej @, szkoda się nakręcać. Staram się też nie doszukiwać symptomów, bo ostatnio doszło już do tego, że 2dpo mój mòzg wywoływał mdłości. Powiedziałam dość. A może to dlatego, że już nie wierzę w pozytywny wynik, aczkolwiek nadzieja jest zawsze. -
lollita wrote:Hejka:) dziewczyny mi sie spóźnia @ 4 dzień. Boli podbrzusze mam strasznego głoda boli mnie głowa i strasznie jestem śpiąca. A do tego od rana mam katar i czuje sie chora. Mam nadzieje że to dobre oznaki:)
A nie robiłaś testu ciążowego?👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
AnnaManna wrote:Kobietki, wrzucać swoje pozytywne testy, bo jakoś ten tydzień nie należy do moich ulubionych, a wasze zielone kropeczki zawsze poprawiają mi humor i dają nadzieję
https://zapodaj.net/24dda6f75b5e6.jpg.html
Wysyłam pozytywną energie!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2017, 07:59
Termin porodu - 28 wrzesnia 2017r.
4cs = pozytywny test
1cs- ciąźa biochemiczna