Lutowe testowanie 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
skorpionek82 wrote:beta hcg wyniki 1.2 norma 1-10 tydz 1.2-417430, co o tym myślicie?
Patrząc na Twój wykres i tyle dni wyzszych temperatur to gdyby tam była ciąża to beta wyszła by pozytywna juz raczej w 100 procentach.Niestety negatywny wynik bety.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Ja za to zlapalam dola po moims stosunku fsh i lh....
0.54....
Tak samo z progesteronem. Ok 20 dc cyklu jest na poziomie 5 i też mówi ze tragedii nie ma chyba czas na zmiane lekarza!Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
Gigi wrote:Cześć. Mam pytanie. Od którego dnia cyklu najlepiej zacząć robić testy owulacyjne? Przyznam się że nie wiem w którym dc występuje u mnie u Owulacja i czy jest tak książkowo w 14dniu.
Od kiedy wy zaczynać robić? -
Gigi wrote:Cześć. Mam pytanie. Od którego dnia cyklu najlepiej zacząć robić testy owulacyjne? Przyznam się że nie wiem w którym dc występuje u mnie u Owulacja i czy jest tak książkowo w 14dniu.
Od kiedy wy zaczynać robić?Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
E_w_c_i_a wrote:U mnie jest 0,46 i gin stwierdzila ze nie jest tak źle, gorzej gdyby było 1,5 więc nie wiem juz komu wierzyć
Tak samo z progesteronem. Ok 20 dc cyklu jest na poziomie 5 i też mówi ze tragedii nie ma chyba czas na zmiane lekarza!
Źle jest w jedna i drugą strone ale to nie wyrok. Ja mam 1.55 a PCOS nie mam choc mam wysokie AMH ty masz 0.46 co by świadczyło o problemach z nadnerczami.Bez dalszych badań nie da sie potwierdzić lub wykluczyć a wyciskanie że poziom 5 progesteronu w 20 dc to daje do myślenia...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
U mnie owulacja przypada wcześniej, ok. 10-12 dnia. W styczniowym cyklu zaczęłam testować 9 dnia, bo w grudniu chyba się spóźniłam... zacznij 1-2 dni wcześniej niż jest wskazane w ulotce załączonej do testu. Powodzenia GigiJezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
Jutro rano mam zamiar zrobić test ciążowy, oczywiście jeśli do tej pory nie przyjdzie @. Według ovu miesiączkę powinnam dostać dzisiaj, ale ja spodziewam się w poniedziałek lu wtorek. Niby czuję, że się zbliża, a nadzieja z tego cyklu już wygasa. Ale ta niepewność jest straszliwie męcząca... przeglądam cały czas cykle dziewczyn, które już zazieleniły i porównuje z moim, czy jest jakieś podobieństwo i jeszcze szansa?
Jezu ufam Tobie
Marribell wrote:Dziewczyny, melduję 2 kreski wg.mnie dziś 11 dpo a ovufriend mi usilnie wciska kit, że owu była 2 dni później. 2 dni robiłam testy z nerwów i niby negatywne a kiedy teoretycznie test był nieważny był widoczny mini cień cienia. Dziś wyraźna kreska. Nie mówię ślubnemu. Dowie się za 2 tygodnie po wizycie u gin, chyba że zmienię zdanie wcześniej
bognaszka lubi tę wiadomość
-
Ja chyba w tym miesiącu odpuszczę testowanie. W okolicach owulacji było bardzo średnio ze współżyciem, więc wątpliwe, żeby się coś udało.
@JaKa - w poprzednim cyklu też tak robiłam, ale w gruncie rzeczy wykresy dziewczyn zaciążonych i niezaciążonych są do pewnego momentu bardzo podobne, zwłaszcza objawy i potrafią dać za dużo nadziei. -
hej, wg was który test jest pozytywny
https://zapodaj.net/7dffb20f7e837.jpg.html
bo mi z obserwacji śluzu i plamienia wydaje się że owu była wczoraj, a wg testów wydaje mi się że dopiero dziś jest pozytywWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 20:17
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Dokładnie Anna_Stesia, te wszystkie objawy mogą być mylące. W poprzednim cyklu nakręciłam się i wydawało mi się, że czuję się inaczej niż zwykle i że się udało, i już wzięłam rano test do wc, zaczynam siku, a tu czerwona kropka i złudzenia prysły jak bańka mydlana.
W tym cyklu miałam podejść na luzie, a tu powtórka z rozrywkiJezu ufam Tobie
Flowwer wrote:Źle jest w jedna i drugą strone ale to nie wyrok. Ja mam 1.55 a PCOS nie mam choc mam wysokie AMH ty masz 0.46 co by świadczyło o problemach z nadnerczami.Bez dalszych badań nie da sie potwierdzić lub wykluczyć a wyciskanie że poziom 5 progesteronu w 20 dc to daje do myślenia...
A co maja nadnercza do FSH I LH? Toc to hormony przysadkowe.innamorata88 lubi tę wiadomość
-
mycha91 wrote:A co maja nadnercza do FSH I LH? Toc to hormony przysadkowe.
Co mnie zastanawia że na dole w opisie ma PCOS a stosunek LH do FSH jak pisze ma
0,46 więc to dziwne ...
E_w_c_i_a na podstawie jakich badań u Ciebie stwierdzono PCOS ? Jakie masz AMH ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
skorpionek82 wrote:beta hcg wyniki 1.2 norma 1-10 tydz 1.2-417430, co o tym myślicie?
Flowwer, kasza lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości