Lutowe testowanie 2019 - jeszcze zdążymy w tym roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:Ja tam sie cieszę że sobota się kończy mam dzisiaj takie wahania nastroju ze na wariatke wychodze. Powiedziałam M. ze zle ze mnie dziecko bo nie chcialam z mama.ogladac komedii romantycznej, on w zartach potwierdził a ja się poryczalam brawo ja
Rozumiem Cie, ja wlasnie wracam kawal pieszo z Biedronki, bo mi M.nie chcial ciastek kupic Przeczytal sklad, powiedzial, ze fe, a ja wyszlam sfochowana i przeziebiona. Humor mam ok, sobotni, ale zawsze jest dobry moment na awanturkeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 17:48
Niecierpliwa..., moni05 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam dzis 3dzien umierania. Doszlam do wniosku,ze brzuch musi mnie bolec po tym duphastonie. Pierwszy cykl,kiedy wzięłam duphaston. Ten cykl ponownie wezme duphaston od 16dc. Ale zastanawiam sie,czy nie wziac od 15 i nie dołozyc 1 tabletki luteiny. Niech juz mi ten lekarz wraca.
-
Niecierpliwa... wrote:Ja tam sie cieszę że sobota się kończy mam dzisiaj takie wahania nastroju ze na wariatke wychodze. Powiedziałam M. ze zle ze mnie dziecko bo nie chcialam z mama.ogladac komedii romantycznej, on w zartach potwierdził a ja się poryczalam brawo ja
Hormony, hormony... po CP płakałam przez tydzień jak nikt nie widział. u mnie wiązało się to też z wielką niewiadomą. Jeden jajnik, jeden jajowód po przejściach.. i jak tu mieć szansę na dziecko?
Trzeba Swoje odczekać, Swoje wypłakać, podnieść się, otrzepać tyłek i iść dalej... Staraj się jak najwięcej odpoczywać, jak masz ochotę to płacz i krzycz, masz do tego prawo.Niecierpliwa... lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Szczesliwa_mamusia wrote:A ja mam dzis 3dzien umierania. Doszlam do wniosku,ze brzuch musi mnie bolec po tym duphastonie. Pierwszy cykl,kiedy wzięłam duphaston. Ten cykl ponownie wezme duphaston od 16dc. Ale zastanawiam sie,czy nie wziac od 15 i nie dołozyc 1 tabletki luteiny. Niech juz mi ten lekarz wraca.1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Bo mam mały progesteron i praktycznie zerowe szanse na utrzymanie ciazy. Popsulam sie na starosc1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
Dziewczyny proszę pomocy, różowy, kremowy śluz na papierze. Na razie tylko raz, cały dzień było ok. Oczywiście już się żegnam w myślach z dzidzią...
Poza tym sobota fajnie nam minęła. Zakupy, spacerek. A teraz takie stresy.
Współczuję Wam nerwów, fochów i umierania.
Nuch przykro mi.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyef36 wrote:z tą starością to nie przesadzaj. Ja biorę luteine i lutinus, zaskoczyłaś mnie duphastonem
No zobaczymy. Do powrotu mojego lekarzamam w sumie 2 cykle. Ten obecny i w marcu. Mam nadzieje, ze juz w kwiwtniu przed nastepnym cyklem uda mi sie do niego dostać. Choc nie powiem,ze licze,iz pojde do niego na wizyte serduszkowa.
2 lata temu bylismy umowieni juz na inseminacje. Nue doszlo do skutku,bo udalo sie zajsc naturalnie,wiec niech robi teraz i już -
nick nieaktualnyAPrzybylska wrote:Dziewczyny proszę pomocy, różowy, kremowy śluz na papierze. Na razie tylko raz, cały dzień było ok. Oczywiście już się żegnam w myślach z dzidzią...
Nuch przykro mi. -
APrzybylska wrote:Dziewczyny proszę pomocy, różowy, kremowy śluz na papierze. Na razie tylko raz, cały dzień było ok. Oczywiście już się żegnam w myślach z dzidzią...
Nuch przykro mi.
Obserwuj. Nie myśl o najgorszym, bo może to nic poważnego. Dużo kobiet plami we wczesnej ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAPrzybylska wrote:Od 16dp jestem na luteinie. Niby wiem, że to się zdarza, ale wiecie jak to jest... Raz, dwa, trzy - oddech.
Domyslam sie, tez bym pewnie odchodzila od zmyslow, ale pamietaj, ze polowa dziewczyn plami w poczatkowej ciazy i nie oznacza to niczego zlego! Jesli nic Cie nie boli, nie krwawisz zywa krwia, jest ok! -
APrzybylska wrote:Dziewczyny proszę pomocy, różowy, kremowy śluz na papierze. Na razie tylko raz, cały dzień było ok. Oczywiście już się żegnam w myślach z dzidzią...
Nuch przykro mi.
Niecierpliwa to przez hormony masz taką huśtawkę nastrojów,ale doskonale Cię rozumiem,ja po poronieniu nawet płakałam dlatego że mi pies przeszedł po świeżo umytej podłodze! Do tej pory mąż to wspomina z uśmiechem na twarzy.31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat. -
Kingulla moja mama zawsze mówiła że najłatwiejszy obiad to ruskie. Ta... tak jak lubię gotować i w miarę mi idzie tak jestem królową psucia ruskich pierogów... fajnie wiedzieć że nie jestem sama
A Sasanka dobrze mówi. Szkoda życia;) zawsze można się przespacerować ze sklepu jedząc ciastka
Emma A może to za... czątki okresu?? hmmm chyba byłabyś zdolna;)
Niecierpliwa cóż, takie życie kobiety:/
Szczęśliwa współczuję bólu. Ja kilka lat nie brałam tabletek przy @ bo zawsze było do wytrzymania. Do dnia kiedy nie poszłam do pracy bo przelezalam dzień ze łzami na łóżku. Od tamtej pory jak tylko zaczyna to się nie zastanawiam..
Ef❤❤ -
A Przybylska odpocznij i staraj się rozluźnić. Wiem wiem łatwo się mówi ale stres nie przyniesie nic dobrego. Myślami jestem z Tobą❤
-
ef36 wrote:Miałaś kiedyś problemy z wątrobą? Jadłaś coś ciężko strawnego? Bierzesz jakieś leki? Ostatnio słyszałam, że wysoki poziom progesteronu wpływa negatywnie na pracę wątroby...
|| - 21.12.2018
29.08.2019 Zosia 👧 3710 i 58 cm szczęścia ❤️😍 -
nick nieaktualny